If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако ще имам партньор в къщи, добре... Ако ще трябва да се "оправям", мога, ама що...
Копеуе, няма да те разберат. Единия див селянин, другата виснала на мъдете на мъжа си - как да стане тая да си представят партниране? Инак вместо надувайка - може живичка, просто не я оставяй да преспива редовно у вас Да не свиква че си там за да даваш. Партньорките искат да тикат заедно с теб, ама в днешното презадоволено време са рядкост, така че носи си новите дрехи и се не бой.
Разбери, бе, Пеше, че има и различно мислещи хора от нашите стереотипни рамки. Човек, първо трябва да е цялостен, не половин човек, че да си търси другата половина. А човекът няма терзания, казва, че се чувства много добре и е спокоен. Другите, тези постоянно търсят идеалната им половинка, виж там положението е по- сложно и заплетено. Ама има време де, само да поиска човек, ще се освободи от предразсъдъците си....
Аз, без да се закачам, да попитам все пак, какви предразсъдъци визираш? За да е пълна мисълта ти, все пак...
Според мен отхвърли варианта всички жени са такива.А може би такава ти е съдбата каквато Бог ти е отредил.Няма всички радости в тоя живот все някъде нещо куца.Най важно е здравето всичко друго е поправимо и някак си можем да се нагодим към него.Аз лично не мога да разбера как образовани и стойностни хора не могат да си намерят половинките и живеят сами...
Разбери, бе, Пеше, че има и различно мислещи хора от нашите стереотипни рамки. Човек, първо трябва да е цялостен, не половин човек, че да си търси другата половина. А човекът няма терзания, казва, че се чувства много добре и е спокоен. Другите, тези постоянно търсят идеалната им половинка, виж там положението е по- сложно и заплетено. Ама има време де, само да поиска човек, ще се освободи от предразсъдъците си....
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
На 44-45, не ми се смята точно. Едно от най-големите открития, които съм правил през живота си, е че без жена се живее по-лесно, спокойно и щастливо. Може би е било различно преди 50-100-200 години, не знам. Имам добри спомени от съжителството на родителите ми, изглежда, че бяха щастливи заедно. От друга страна, съвремените жени май смятат, че са най-великия дар на земята, трябва да получат всичко наготово, и каквото и да получат, то не е достатъчно добро. Да са живи и здрави.
+++ 1101
Супер-размисли (без страсти)!
Живот и здраве - и от мен - на всички нежни създания!
Чета ви дискусията пост- фактум и се кефя на единомислието ми с някои от участниците (разнобоят с други - също ме кефи)..., но уважавам всички тук! Съмишленици-опоненти във виртуалната реалност!
Постът (цитиран горе) ми дава карт-бланш и за други решения...
Да споделя, все пак, за да не изглежда егоистично от моя страна... Едно гадже (лошо определение, но показателно) - не е от форума, но е също така стабилна дама (както определяме дамите, които НЕ познаваме ТУК)..
.Разликата: с гаджето не съм познат от нета... Това (за мен) - е добър вариант (без препоръки!)... За интелект няма да говоря... Какво изобщо представлява интелектът? Надявам се ПОНЕ да е обратно пропорционален на ... истерията, но гаранция за това няма! (за съжаление!)
Е, кВо сЯ - с гаджето? Ми, търси да си купи апартамент, милото... И кВо? Нищо, де - помагам с кВот мога... Ми - вика ми тя: ще идваш да ми готвиш, защото готвиш много добре! Еееее, казвам й аз - усещаш ли каква глупост каза, току-що? Само това ли ми се отдава добре - да готвя?
И смях, та - смях! След тоя диалог, докато хапвахме - се сети и за други неща, които харесва у мен... Казвам й, че е типичната българка: "на работа мисли за почивката и обратно"...
Значи, постът горе е карт-бланш за друго решение... Ще проявявам кулинарните си умения на три фронта, вкл. при майка ми...
Жени! Какво да ги прави човек! Жени, с подход!
Фронтмен - задължително на 3 фронта! Не се знае какво ни мислят!
...................
Колко са били щастливи родителите ни - това е спорен въпрос, щом и сега повтарям на майка ми, че за "Мъртвите - или добро, или - нищо!"...
Има си тя основанията, но това не е причина за кофти отношение към баща ми, лека му пръст!
Та, изчетох диалозите и отново се извинявам на хората, които имат различни цели от целите на публичния диалог!
Разбира се - пиша онова, което преценявам за необходимо (единствено от моя гледна точка)!
Нормално е. Дъщеря ти ще я омъжиш ли за безперспективен голтак? Проблем е, ако жената се фокусира само върху материалното и самата тя иска само да взема без да дава.
Представи си, че имаш дъщеря. И си загрижен за бъдещето й като всеки родител. Появява се сериозен кандидат за съпруг. Какви качества би й препоръчал да търси в партньора си?
Да речем има два кандидата - първият амбициозен, с хубава професия, а вторият лентяй, без образование и без професия.
Какво би казал на дъщеря си?
Първо предполагам че няма да ме пита както и ти не си питала баща си.Второ няма да се женя аз.Понеже обичам дъщеря си тя е оставена свободна още от малка.Никога не се бъркам в нейните решения.Децата трябва да са свободни когато сбъркат им показваме че ги обичаме и помагаме а не ги корим и не четем конско.Моите родители с едно изключение никога не са ми се бъркали бил съм сободен.
Чакай не бягай сега, не е от лоша настройка срещу теб.
Просто ти подсказвам различна гледна точка, която може да ти подобри избора и освежи мирогледа. Животът е шарен
Аз ви оставям, защото имам работа. Амбициозен съм и имам малко работа. Която ми доставя и удоволствие на всичко отгоре
Всичко, казано на всеослушание в тоя форум се приема от заинтересуваните - лично!
Останалите - обикновено много харесват сеира в движение... (липсват истинските емоции!!!)
И лейде Даяна хубаво се нахака на богат арабин. За жалост на сирачетата принцове.
Отраснаха без майка в мрачния албион.
Там стана гамбит с кралицата майка. Да си принцеса си има и цена. Това е пожизнена длъжност. Не е илюстративен пример. Ще я видим и мулатката дет се отказа да е принцеса как ще свърши.
Еееее, склонен съм да мисля, че трудно оценяваме ефекта от прекалената емоционалност...
Да се раздаваме цял живот - може и да не е така трудно, но това е невъзможно за хората, които са свикнали постоянно да получават...
Балансът е сложен, ако и в началото на една връзка - такъв да не се търси... После вече е невъзможно да бъде осъществен. Започват конфликтите. (накратко)
Вземам си бележка. Покривам си главата с египетска пепел и Ви оставям да обсъждате качествата на пластмасовите кукли . Време е за сиеста.
Чакай не бягай сега, не е от лоша настройка срещу теб.
Просто ти подсказвам различна гледна точка, която може да ти подобри избора и освежи мирогледа. Животът е шарен
Аз ви оставям, защото имам работа. Амбициозен съм и имам малко работа. Която ми доставя и удоволствие на всичко отгоре
Абе действаш като някаква администраторка, това - да, онова - не. Ама нямаш кълбо да гледаш в бъдещето и кое е най-добро за детето. Запри се малко огледай се, дай шанс на момичето да диша. Животът не се свежда до подредена бездушевна администрация
Вземам си бележка. Покривам си главата с египетска пепел и Ви оставям да обсъждате качествата на пластмасовите кукли . Време е за сиеста.
Коментар