If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като намерим детето в себе си- това, чистото дете, необременено от външните убеждения, които са ни се налепили с годините и се свържим със свръхсъзнанието си. Тогава ще намерим себе си и ще се обикнем.
Нещастието, страданието и болката идват, когато не се приемаме и обичаме. И по веригата предаваме страдание навред.
Като намерим детето в себе си- това, чистото дете, необременено от външните убеждения, които са ни се налепили с годините и се свържим със свръхсъзнанието си. Тогава ще намерим себе си и ще се обикнем.
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Ние бяхме на 24-ти, ама от 23 до 27 се изреждахме всичката рода.
Всяка вечер едни и същи се събирахме и си омръзвахме. Най-кофти на 27 че имаше 2-ма стоян и стефан и все сърдити някои и не идваха следващата година.
Отделно началото на декември и за 2 февруари. Баща ми беше колач(с едно въженце и нож САМ ги колеше и после си идваше) и ходеше още на 10-на прасешки смърти ...
Сега замразени пържоли от нагазина. Няма го вкуса и аромата от едно време
Така е, няма го вкуса от едно време.
И на мен ми се ядат пържени картофи с домашна мас, но няма.
Преди години хората бяха с по-малки доходи, но по-щедри. И за жените важи това,
Как се тълкува определението за "духовно" постене, че логиката наистина ми се губи, защото...
.... ако аз постоянно "преяждам" духовно, то би трябвало да се "пречистя" от толкова много духовна храна, ли? Ако това е смисълът, то човек при духовните пости - трябва да се отдаде на материалното и ... разгул (обратното на духовното)?
Съвсем се объркАх, възможно ли е да помоля за малко помощ в това духовно направление...
Духовни пости предполагат изчистване на мислите, думите, чувствата, емоциите от тъмните петна, криещи се в подсъзнателните нива на айсберга.
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Как се тълкува определението за "духовно" постене, че логиката наистина ми се губи, защото...
.... ако аз постоянно "преяждам" духовно, то би трябвало да се "пречистя" от толкова много духовна храна, ли? Ако това е смисълът, то човек при духовните пости - трябва да се отдаде на материалното и ... разгул (обратното на духовното)?
Съвсем се объркАх, възможно ли е да помоля за малко помощ в това духовно направление...
Пеше, правил ли си някога пости- физически или духовни?
Коментар