Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Знаех си аз, че е нещо тежко и земно. И Матеев ще излезе я телец я козирог. Канари, брате. Земни зодии. Стожери
за къде сме без тях ...
Събота пак беше някакъв бог, според ортодоксалните евреи това е най-светият ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Госпожи и господа, темата може вече да се закрива. Разбра се какво искат жените - Пешето. Сал не знам дали съпругата му ще е съгласна
Наздраве, Пеше!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
За съжаление съм роден в събота но съм зодия Телец..... И Матеев ще излезе я телец я козирог. Канари, брате. Земни зодии. Стожери
за къде сме без тях ...
Събота пак беше някакъв бог, според ортодоксалните евреи това е най-светият ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеАма защо го криете тоя таралеж?!
Наздраве!
-Ежко! - провикнал се той. –Ежкооо! - повторил пак. - А, бе, Ежко, бе, ти да не си умрял?!
Нямало никой. Мишокът се приближил още повече, подушил, свил назад мустаци от острата и неприятна миризма, която го лъхнала, и отсякъл:
- А, бе, Ежко, ама ти съвсем си умрял!
- 1 like
Коментар
-
Госпожи и господа, темата може вече да се закрива. Разбра се какво искат жените - Пешето. Сал не знам дали съпругата му ще е съгласна
Наздраве, Пеше!
Коментар
-
Moже и да греша, но, според мен, Евго не си търси жена. Не му трябва. Не знае какво да я прави. Чувал е, гледал е, но - не му идва някак си отвътре.
Евго мрази жените и се опитва да ги дискредитира, за да оправдае несътоятелността си в отношенията с тях. Мед му капе на сърцето да слуша подобни хули от метросексулани мъже. Мога да продължа с разсъждения в тази посока, но не си струва.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Какво ли има да видя още в този форум...
Доживях милениали да ме учат на правопис!
П.С. Совите понякога не са това, което са.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ми харесват ме жените и това си е
Наздраве, Пеше!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение
Не се пише: мое те
Пише се: може да те
След като правиш забележки за правописа на други, редно е и ти да се изразяваш и пишеш правилно.
Нищо лично
Доживях милениали да ме учат на правопис!
П.С. Совите понякога не са това, което са.
- 1 like
Коментар
-
И аз като теб. Пешето днес беше на кеф и написа няколко култови коментара.
Наздраве!
Коментар
-
Петък е денят на Венера. Венера е богинята на любовта. Сега чак до часове ...
Просто имай предвид, че между 14-16 часа жената е в хормонален пик. Но е много индивидуално.
Нека по-сведущите добавят познание
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеАма защо го криете тоя таралеж?!
Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хихи не държа ама мерси
Гледам тука една сиеста не мога да направя и изпускам събития ей. Колкото съм се смяла днес наскоро не съм се смяла.
Що са трили толкоз? Какво е ставало и то вторник? И то по обяд?
Мечо
- 1 like
Коментар
Коментар