Първоначално изпратено от tani1992
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеЕвго, ти как си представяш семейния живот, брат?
Имаш жилище, имаш вила и кола (не е задължително да е Тесла), готин си, можеш да готвиш переш и чистиш, и имаш прилични доходи да издържаш семейство.
Жена ти трябва да работи, да е готина и да не е оръфана, трябва да ти роди дете, да го гледа (и теб покрай него), да се възхищава на къщата ти, нищо да не пипа по подредбата в нея, да има много сех, и така. Да не чати из форуми и да не си търси тъпкачи да ти кръшка, докато ти си на работа.
Това са все едно чета длъжностни характеристики за работно място на пълно работно време някъде. Постановката омръзва до смърт и на двамата след макс 2 години.
Какво интересно можеш да й предложиш ти, за да не умре съвсем връзката и всеки да си хване пътя, и какво интересно може да ти предложи на теб тя, за да не се случи същото при теб?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение
И след няколко години тя ще те напусне, Евго, дори няма да ти остави бележка на хладилника, както правят във филмите, които гледаш. И ти ще бъдеш смазан, безкрайно шокиран и учуден защо го е направила. Ще се питаш, Евго: във всичко й угаждах, нищо не й липсваше, пари й давах, имаше къде да живее, секс получаваше, готвех, чистих. А тя, неблагодарницата, ме напусна. Защо? А отговора е толкова прост и толкова незабележим, че ти не го виждаш. Защото той е скрит, там, между изрядно подредените ти и педантично сгънати дрехи в гардероба
един ден мъжлето ти ще отиде при друга жена за секс, защото над 90% от мъжете го правят в съвременния свят.
Тогава ще ми е интересно дали ще можеш да му простиш и дали ще можете да продължите напред.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Виждам, че си ме разбрал на 100%.
Ще ходим на екскурзии, ще ходим на кино, ще ходим на мол, ще отворя хазната и ще харчим,
- 5 Харесвания
Коментар
-
Но ако тези твой условия ги кажеш на жената, с която смяташ да имаш връзка, бъди сигурен, че тя ще остане безкрайно разочарована. Запомни това от кака сиСега говорим за теб, за мен ще говорим .... някой друг път. А моите условия са доста повече от твоите, повярвай ми. Даже прибавих в списъка и още едно. Бъдещият да няма автомобил Тесла, всъщност да няма никаква електрическа кола, да си има от нормалните коли някаква. До гуша ми беше дошло от Тесла-та на бившия, не се издържаше повече. Беше ми писнало, казах му да живее с Теслата си, с нея да спи и изобщо да прави каквото си иска с нея. И се изнесох.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеЕвго, ти как си представяш семейния живот, брат?
Имаш жилище, имаш вила и кола (не е задължително да е Тесла), готин си, можеш да готвиш переш и чистиш, и имаш прилични доходи да издържаш семейство.
Жена ти трябва да работи, да е готина и да не е оръфана, трябва да ти роди дете, да го гледа (и теб покрай него), да се възхищава на къщата ти, нищо да не пипа по подредбата в нея, да има много сех, и така. Да не чати из форуми и да не си търси тъпкачи да ти кръшка, докато ти си на работа.
Това са все едно чета длъжностни характеристики за работно място на пълно работно време някъде. Постановката омръзва до смърт и на двамата след макс 2 години.
Какво интересно можеш да й предложиш ти, за да не умре съвсем връзката и всеки да си хване пътя, и какво интересно може да ти предложи на теб тя, за да не се случи същото при теб?
Ще ходим на екскурзии, ще ходим на кино, ще ходим на мол, ще отворя хазната и ще харчим,
- 1 like
Коментар
-
Изобщо не беше нова, втора употреба беше, Тесла модел S. Още се чудя как плати за нея такава огромна сума пари. А тази кола изобщо не ми харесваше, нито отвън, нито отвътре като интериор. Единствено ме кефеше супер ускорението от място, но все пак шофьорите не са състезатели от Формула 1. Карала съм я няколко пъти.
- 1 like
Коментар
-
Евго, ти как си представяш семейния живот, брат?
Какво интересно можеш да й предложиш ти, за да не умре съвсем връзката и всеки да си хване пътя, и какво интересно може да ти предложи на теб тя, за да не се случи същото при теб?Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 6 Харесвания
Коментар
-
Теслата е била новичка и той много се е грижел за нея?
Знам, че българката е много докачлива и претенциозна. И думите извън контекст ги тълкува както си иска. И от нищо прави проблем.
Нямам предвид теб.
По принцип знам как да се държа и имам много приятелки за кафе и за обяд, без да имаме любовни отношения. И лелите също много ме харесват в реалния живот.
Не планирам да купувам електрическа кола, защото са много скъпи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Но ако тези твой условия ги кажеш на жената, с която смяташ да имаш връзка, бъди сигурен, че тя ще остане безкрайно разочарована. Запомни това от кака сиСега говорим за теб, за мен ще говорим .... някой друг път. А моите условия са доста повече от твоите, повярвай ми. Даже прибавих в списъка и още едно. Бъдещият да няма автомобил Тесла, всъщност да няма никаква електрическа кола, да си има от нормалните коли някаква. До гуша ми беше дошло от Тесла-та на бившия, не се издържаше повече. Беше ми писнало, казах му да живее с Теслата си, с нея да спи и изобщо да прави каквото си иска с нея. И се изнесох.
Знам, че българката е много докачлива и претенциозна. И думите извън контекст ги тълкува както си иска. И от нищо прави проблем.
Нямам предвид теб.
По принцип знам как да се държа и имам много приятелки за кафе и за обяд, без да имаме любовни отношения. И лелите също много ме харесват в реалния живот.
Не планирам да купувам електрическа кола, защото са много скъпи.
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Замислял съм се естествено.
Има решение за всеки проблем.
А твоите условия към мъжете какви са?
ПоздравиСега говорим за теб, за мен ще говорим .... някой друг път. А моите условия са доста повече от твоите, повярвай ми. Даже прибавих в списъка и още едно. Бъдещият да няма автомобил Тесла, всъщност да няма никаква електрическа кола, да си има от нормалните коли някаква. До гуша ми беше дошло от Тесла-та на бившия, не се издържаше повече. Беше ми писнало, казах му да живее с Теслата си, с нея да спи и изобщо да прави каквото си иска с нея. И се изнесох.
- 1 like
Коментар
-
Добро утро на всички
Значи на тези условия, Евго, трябва да отговаря една жена, за да я вземеш. Странни условия! Ами ако тази жена не може да ражда, какво ще направиш? Ще скъсаш с нея, ще я зарежеш или ако имате сключен брак ще се разведеш с нея? Как може да си сигурен, че тази жена ще може да ражда? Откъде си сигурен? А за второто условие замислял ли си се, че и тази жена може да има същото условие: ти да не я излагаш. С твоето поведение, с начина, по който говориш, с начина, по който се държиш с нея пред нейните приятелки или вашите общи приятели.
Има решение за всеки проблем.
А твоите условия към мъжете какви са?
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Простееш.
Изобщо не си права: търся жена, която да отговаря на 2 условия:
1) да ражда и 2) да не ме излага.
Всичко друго е бош лав работа. ОК?
Значи на тези условия, Евго, трябва да отговаря една жена, за да я вземеш. Странни условия! Ами ако тази жена не може да ражда, какво ще направиш? Ще скъсаш с нея, ще я зарежеш или ако имате сключен брак ще се разведеш с нея? Как може да си сигурен, че тази жена ще може да ражда? Откъде си сигурен? А за второто условие замислял ли си се, че и тази жена може да има същото условие: ти да не я излагаш. С твоето поведение, с начина, по който говориш, с начина, по който се държиш с нея пред нейните приятелки или вашите общи приятели.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар