IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Това с % не е много вярно. Може би 50/50 е по близо.
    Съвременните мъже са по-склонни да изневеряват, тъй като любовта един ден си отива и остава уважението.

Сексът си е секс, а бракът си е брак.

Дори мъжете тип "путьо" и те изневеряват и са лесна жерта на хитри стари моми и коври.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Преди време една моя позната ми наду главата с описанията си на букет от разкошни червени рози, които съпругът й беше подарил. Съвсем импулсивно, както ми сподели тя.

Тъй като познавам въпросния господин от младенческите му години и съм наясно с основни черти от характера и поведението му, веднага си досетих какъв е тоз импулс. Убедена съм, че и ако въпросната моя позната се усети, моят скъп приятел първо ще бъде пребит със съответния букет, а после китките ще бъдат положение връз мястото му за вечен покой.
      Наздраве!
      Аз затова не подарявам букети цветя ......
      Градински ухайни китки от вилата понякога, за да не развалям красотата на природата.
      Направо ме боли като ги късам, но красотата си иска красота.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Скъпа Таня,

един ден мъжлето ти ще отиде при друга жена за секс, защото над 90% от мъжете го правят в съвременния свят.

Тогава ще ми е интересно дали ще можеш да му простиш и дали ще можете да продължите напред.
        Това с % не е много вярно. Може би 50/50 е по близо.

Коментар

Преди време една моя позната ми наду главата с описанията си на букет от разкошни червени рози, които съпругът й беше подарил. Съвсем импулсивно, както ми сподели тя.

Тъй като познавам въпросния господин от младенческите му години и съм наясно с основни черти от характера и поведението му, веднага си досетих какъв е тоз импулс. Убедена съм, че и ако въпросната моя позната се усети, моят скъп приятел първо ще бъде пребит със съответния букет, а после китките ще бъдат положение връз мястото му за вечен покой.
          Наздраве!
          Евтин номер за изкупуване на греха от изневярата.

Коментар

• Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение

Точно, разбра ме Мъжът, който трябва да покрива критериите, за да съм с него, попада в тези 10%. Бившият с Тесла-та беше изключение, не беше от тия 10% и това беше грешка от моя страна. Грешка, която няма да повторя. И добре, че се случи, за да разбера някои неща и за себе си, и за живота.
            Той те е забаламосал с подаръци, пари и хубавата кола. А те е възприемал само като "крехко агнешко" и поредната бройка.

Коментар

Остават едни 10%., които всъщност съвсем не са малко. Избраникът на дамата може да попадне в тази група.
              Да, де, ама 90% от жените са мераклии за тези 10% от мъжете. Как да решим това уравнение?
              Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

В концепцията Open space няма гардероби, има маркирани зони за различните битови ситуации. Гащи, кърпи - всичко е навън като проснато пране на сицилианска улица. Така отношенията стават италиански в стил "спагети уестърн". Такива отношения са много стабилни във времето, защото музиката на Енио Мориконе споява детайлите. Подобни семейства нямат време да мислят за отношенията си, защото лентата препуска и животът отминава.

Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Остават едни 10%., които всъщност съвсем не са малко. Избраникът на дамата може да попадне в тази група.
                  Точно, разбра ме Мъжът, който трябва да покрива критериите, за да съм с него, попада в тези 10%. Бившият с Тесла-та беше изключение, не беше от тия 10% и това беше грешка от моя страна. Грешка, която няма да повторя. И добре, че се случи, за да разбера някои неща и за себе си, и за живота.
                  Last edited by tani1992; 17.02.2021, 12:44.

Коментар

Скъпа Таня,

един ден мъжлето ти ще отиде при друга жена за секс, защото над 90% от мъжете го правят в съвременния свят.

Тогава ще ми е интересно дали ще можеш да му простиш и дали ще можете да продължите напред.
                    Мечо

Коментар

И след няколко години тя ще те напусне, Евго, дори няма да ти остави бележка на хладилника, както правят във филмите, които гледаш. И ти ще бъдеш смазан, безкрайно шокиран и учуден защо го е направила. Ще се питаш, Евго: във всичко й угаждах, нищо не й липсваше, пари й давах, имаше къде да живее, секс получаваше, готвех, чистих. А тя, неблагодарницата, ме напусна. Защо? А отговора е толкова прост и толкова незабележим, че ти не го виждаш. Защото той е скрит, там, между изрядно подредените ти и педантично сгънати дрехи в гардероба
                      В концепцията Open space няма гардероби, има маркирани зони за различните битови ситуации. Гащи, кърпи - всичко е навън като проснато пране на сицилианска улица. Така отношенията стават италиански в стил "спагети уестърн". Такива отношения са много стабилни във времето, защото музиката на Енио Мориконе споява детайлите. Подобни семейства нямат време да мислят за отношенията си, защото лентата препуска и животът отминава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                        Евго, ти как си представяш семейния живот, брат?
                        Имаш жилище, имаш вила и кола (не е задължително да е Тесла), готин си, можеш да готвиш переш и чистиш, и имаш прилични доходи да издържаш семейство.
                        Жена ти трябва да работи, да е готина и да не е оръфана, трябва да ти роди дете, да го гледа (и теб покрай него), да се възхищава на къщата ти, нищо да не пипа по подредбата в нея, да има много сех, и така. Да не чати из форуми и да не си търси тъпкачи да ти кръшка, докато ти си на работа.
                        Това са все едно чета длъжностни характеристики за работно място на пълно работно време някъде. Постановката омръзва до смърт и на двамата след макс 2 години.
                        Какво интересно можеш да й предложиш ти, за да не умре съвсем връзката и всеки да си хване пътя, и какво интересно може да ти предложи на теб тя, за да не се случи същото при теб?
                        Ъхъ, максимум 2 години. Ако, разбира се, девойката не умре от скука докато изтекат. Мани, манииии.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

И след няколко години тя ще те напусне, Евго, дори няма да ти остави бележка на хладилника, както правят във филмите, които гледаш. И ти ще бъдеш смазан, безкрайно шокиран и учуден защо го е направила. Ще се питаш, Евго: във всичко й угаждах, нищо не й липсваше, пари й давах, имаше къде да живее, секс получаваше, готвех, чистих. А тя, неблагодарницата, ме напусна. Защо? А отговора е толкова прост и толкова незабележим, че ти не го виждаш. Защото той е скрит, там, между изрядно подредените ти и педантично сгънати дрехи в гардероба
                          Скъпа Таня,

Коментар

Виждам, че си ме разбрал на 100%.

Ще ходим на екскурзии, ще ходим на кино, ще ходим на мол, ще отворя хазната и ще харчим,

Коментар

Но ако тези твой условия ги кажеш на жената, с която смяташ да имаш връзка, бъди сигурен, че тя ще остане безкрайно разочарована. Запомни това от кака си Сега говорим за теб, за мен ще говорим .... някой друг път. А моите условия са доста повече от твоите, повярвай ми. Даже прибавих в списъка и още едно. Бъдещият да няма автомобил Тесла, всъщност да няма никаква електрическа кола, да си има от нормалните коли някаква. До гуша ми беше дошло от Тесла-та на бившия, не се издържаше повече. Беше ми писнало, казах му да живее с Теслата си, с нея да спи и изобщо да прави каквото си иска с нея. И се изнесох.
                              Evgo да купиш една кола с душа не електричка. Мога да ти услужа с моята белисима нищо че е черна
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                                Евго, ти как си представяш семейния живот, брат?
                                Имаш жилище, имаш вила и кола (не е задължително да е Тесла), готин си, можеш да готвиш переш и чистиш, и имаш прилични доходи да издържаш семейство.
                                Жена ти трябва да работи, да е готина и да не е оръфана, трябва да ти роди дете, да го гледа (и теб покрай него), да се възхищава на къщата ти, нищо да не пипа по подредбата в нея, да има много сех, и така. Да не чати из форуми и да не си търси тъпкачи да ти кръшка, докато ти си на работа.
                                Това са все едно чета длъжностни характеристики за работно място на пълно работно време някъде. Постановката омръзва до смърт и на двамата след макс 2 години.
                                Какво интересно можеш да й предложиш ти, за да не умре съвсем връзката и всеки да си хване пътя, и какво интересно може да ти предложи на теб тя, за да не се случи същото при теб?
                                Виждам, че си ме разбрал на 100%.

Ще ходим на екскурзии, ще ходим на кино, ще ходим на мол, ще отворя хазната и ще харчим,

Коментар

Working...
                                X