Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз нямам хубаво мнение за теб, на база на постовете ти.
Дали ме харесваш или - не няма никакво значение. По-добре помисли защо не ме харесваш. Аз знам защо. Ако съумееш да си отговориш правилно, ще мръднеш с микрон напред.
- 1 like
Коментар
-
И аз нямам хубаво мнение за теб, на база на постовете ти.
може да станат основа на стабилна връзка.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеИ е прав.
Не са ти виновни момичетата/жените. В началото те жалех, но мението ми за теб еволюира.
Коментар
-
Не се знае и двамата лъжат много,
Но Репрезентативния описваше всичко като в книга. И ми каза, че никой не ми е виновен, а само аз. И се сещам за това от време на време.
а това, че никой не ни е виновен, освен ние самите е истина по-стара от света.
издялана е била на една от двете каменни плочи, които дръвника моисей строшил още, докато ги взимал.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не се знае и двамата лъжат много,
Но Репрезентативния описваше всичко като в книга. И ми каза, че никой не ми е виновен, а само аз. И се сещам за това от време на време.
Не са ти виновни момичетата/жените. В началото те жалех, но мението ми за теб еволюира.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не ми се вярва да са и доближавали такава оффлайн.
Коментар
-
А пък колеги като Джонката и Репрезентативния казват, че са доволни от елитните компаньонки и не им трябва жена да им набива канчето и не искат да се женят,препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Така с тебе веднага се разбрахме ама Евго си е за поп.Няма оправия сбъркан е в главата.Не може да обиждаш и унижаваш жените и да искаш дете и семейство не може.Не може да си грубиянин и простак не става...Като бях ученик ходехме на практика в Битова техника да ремонтираме перални...Двама мои съученици бяха гаджета близо две години но този ден започнаха нещо да се карат още от сутинта.По едно време Цецо я удари в лицето и шурна кръв...Не можах да се стърпя застанах пред него и му казах ставай и се махай веднага ама веднага.Ако само една дума кажеш ще те нокаутирам на секундата...Нашия подви опашка и си тръгна...Та Маца така и викахме отиде с най добрата си приятелка да се измие и да се оправи...Разделиха се на мига...не знам как ама с приятелката и се присъдиниха към нашата компания.Приятелката и беше най хубавата мацка в училището...После се случи нещо което съм разказвал тука...Та те двете идваха навсякъде с нас и беше много готино.По цели седмици сме били в един каньон на палатка по цели нощи сме се къпали в реката ловили сме риба закачки майтапи смях...Никой не ги нагруби никой не ги обиди бяха принцеси...Станахме неразделни...повече няма да разправям че Венко ще ми каже че съм идиот и по лошото е че ще е прав.
ама случва се и така, кога човек е млад
чак после се сещаш, че те май и друго са искали.препоръка е
Коментар
-
Венко внимавай с тъста че отекоа маломерките...Да не те хване че кръшкаш на дъщеря му.Евго колко и да му обяснявш се тая ама ти си печен и няма да ти кажа щото ще свършиш работа да прелъжеш неко сгодна женица и да я забремениш...Ако знаеш ква простотия ми се завръте у главата
да чуя неко простотияпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Слуша ли професора какво ти каза и влезе ли ти нещо между ушите или пак времената са други и ти разказваш приказки от времето на нам си кой филм...Аз филми рядко гледам.Хората са си същите откак свят светува...Ще си послужа с думите на една колежка...която ми каза защо всички хубави и свестни мъже сте женени останаха само пияници наркомани и педали...
Поздрави
Коментар
-
Ха ха ха сетих се за едни приказки.Една хубавица в университета срещнала професора и му казала г-н Професор хайде да си направим едно дете представяте ли с моята красота и с вашият ум...Айнщайн я изгледал и и и казал а ако резултата е с моята красота и вашият ум?Та и Евго като хубавицата
Върви един професор в коридора на Алма Матер - замислен, омърлушен (отдалеч се вижда, че нещо не е в ред...) Отсреща го фиксира негов колега и се интересува за причината за неговото състояние:
- Как сте, колега? Тъжен изглеждате!
- Не ме питай! Жена ми снощи ме изгони!
- Защо, ви изгони, колега? Зная, че отношенията в семейството ви бяха добри.
- Така беше! Моята разсеяност ми изигра лош номер!
- Какво се случи, че толкова сте ядосали съпругата си, колега?
- Уж нищо сериозно, дори правихме много приятен секс!
- ?!?
- След секса, замаян - аз й поисках студентската книжка... И така..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Все още съм на 43, наскоро навършени.
Ти разказваш истории от едно време, като от "Дом за нашите деца". Сега светът е друг. Нито хората са такива, нито отношенията между тях.
А темата за булките е вечна. Има я и в 2 мюзикала от НРБ - "Взех та Радке" и "Криворазбраната цивилизация".
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov
Моето си беше несериозно, де...
Представих си елита от "компаньонки" - подредени в редичка, с жадни погледи, вперени в Евго, с единствената мисъл: коя от тях ще бъде привилегированата, за да бъде избрана от него...
А и "предаването" на гените е толкова неясно, а крайният резултат - непредсказуем....
Току-виж - пръкнАл се е втори Айнщайн... (от Евго може да наследи мерака за секс, а може би ще върти по-вкусни баници дори от татИ)...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар