IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

    И мен, дейба, ма аз явно не съм писал достатъчно по темата. Е, даже Ендър-а ме предложи за играта, явно с цел да ме сложи на едно ниво с Киро (не се обиждам, ма сме различни вселени с него, аз съм доста по-млад), ма нъцки. Уф, уби ми ерекцията за тази вечер, заеби Ся не разбрах аз що не ставам за любовник и т.н., ма нищо, нищо, ще го преглътна, както казваше Батето - с подходящото мезе. А Матейко и да иска, не мой го намери - той се крие в бункера и чака втората вълна, после ще чака третата и т.н.

    вСелена, ма, верно било това за отключване на страстите след чума - ей на, "чумата на 21 век" и при вас мина у Шпаньолско (така и не рече как бачкаш там с бг диплома, или пък си броки с испанската у нас, че се обърках вече) и вече наизлязохте с онези ми ти страсти и желания, не мое ви запре човек

    Наздраве
    По изключение ще ти отговоря. Знаеш, че не те отразявам.

    Ся, кво ревеш, че не те били броили за “либовник”. Ми смени аватара на тоя женски задник с космат мъжки гръб като за начало и току виж ... ти се отворил парашута.

    Питаш ме за лични данни - дори да ти отговоря, ще ме тривнат, а и от къв зор да минавам в обяснителен режим?

    Тук предимно се забавлявам и не губя контакт с родината. Има готини хора. От мен толкоз.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
      Друго интересно у тик се нуждая от твоята вещина - защо, аджеба, ако всичко е измислено, се трие така истерично профил? Просветли моето невежество по въпроса.
      Профила се трие по този начин, поради същата причина, поради която е и създаден.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
        Второ има голямо разминаване между профила на кристина. Значи жена която обожава обувки и скъпи дрънкулки, не може да говори как слуша рок, метал и подобни жанрове. как кара колело сред природата и прочие. Този профил на жена със сигурност обувките не са и най-голяма слабост в живота. Има доста разминаваня в твърденята и. Първо беше че напуснала мъжа си заради секса на което отдели 5-6-7 реда как свършвал за 3 минути. Пук на следващият ден каза как това не било най-важната причина ами че не искал деца.

        Трето тук е анонимен форум, всеки има псевдоним, но забелязах и в друга тема за акции как отново има женски профил с имената си и говореше врели некипели как използвала детският влог от 100 бона ама не и пукало нали не били нейни парите.

        Започвам да си мисля че некой откачалник е решил да си прави базици с лапнишараните.

        Криси ако си реална което ме съмнява ама да предположим, дай да ти видя профила някъде или някоя снимка.
        Много хубаво си се ориентирал относно тези "женски профили".

        Жените не обичат да пишат дълги постове по форумите, както и в сайтовете за запознанства.

        И има нещо в писането на Криси......което малко говори за мислене на мъж, как възприема секса.


        Иначе, Груьо е много умен мъж и знае как да сваля жени.
        Last edited by Evgo; 19.05.2020, 16:49.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение

          но и краката нали?
          Най-вече те. Но не бива да й стават фикс идея
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

          Коментар


          • Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

            Селенчето е номер 1,от всички тука само тв става за жена.И е в Испания...ех..
            ​​​​​​
            Ти затова ли й се мазниш. За да ти намери испанка?
            Ако па си мислиш, че ще вземе такъв като тебе - много си се обърАл с филма

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
              Това го казах с цялата си сериозност, а с Киро имате много повече общи неща, отколкото предполагаш. Няма да навлизам в подробности, защото ще е непрофесионално да го правя в подобен форум и в подобен формат. Нито пък ще коментирам несъответствията в профила "Криси". Относно бъзиците и споровете, всичко си има своето място. Няма нужда да са във всички теми. Дори с Киро тук намерихме обща позиция в даден момент.
              Ние с Киро, че имаме общи черти - имаме, не една при това, и двамата мразим тази хунта, дето ни управлява, без да сме леви в нито един смисъл на думата. Ма кажи де, влез в подробности, аз проблем с това няма - ей го, Матейко даже ЕГН-то ми "имаше", при това съм бил 69-ти набор. Да беше рекъл 89-ти , да го почерпя, че ме е подмладил с 10 години, ми то. А темата за короната и излагацията там ми е достатъчна - всички ще Омрем, ма не точ но от короната и на който когато му дойде времето, та понеже Криси-то е друга бира, затова и питам - що аз и Киро?
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                Уф, и ти ли се върза на тази нискобюджетна постановка? Момчетата ги разбирам, но за теб не очаквах. Ако бях на мястото на "Криси", щях да си падна по Киро и Груьо, пък тя и не благоволи да ги забележи, което отново повдига въпроса с автентичноста.
                Виж сега, , пандемни времена текат. Дори профилът да не е истински, ние с теб, бедни ми македонски, имаме сериозната функция да водим народа. Това наше творчество има вероятност да го четат и млади хора без оформени критерии. За тях се раздавам .

                Друго интересно и тук се нуждая от твоята вещина - защо, аджеба, ако всичко е измислено, се трие така истерично профил? Просветли моето невежество по въпроса.
                Last edited by Selena; 19.05.2020, 16:51.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

                  Ама така се лишавате от мъж,който наистина харесвате.Аз имах един колега в университета,който тренираше във фитнес и беше като културист,а и беше сравнително висок над 180 см.Жените постоянно го заглеждаха,ама той беше срамежлив и така й не заговори някоя жена.Но ако някоя готина мадама го беше заговорила нямаше да й откаже.Така и не се хвана с никоя докато учеше.
                  Това никога няма да го разбера в жените-харесат някой и си мълчат.Верно е,че дават знаци,ама не всички мъже ги разбират,а пък понякога и не дават знаци.Сестрата имаше една приятелка,а аз по принцип се въздържам от такива връзки,щото ако не се получат нещата,ще е кофти ,та не съм я свалял и бяхме само в приятелски отношения.И оная на сватбата на сестра ми вика:„Какво чакаше толкова години,та не ме покани на кафе?„.И аз бях в потрес-тя ме е харесвала,а не го е заявила по никакъв начин.Тогава вече беше късно,щото беше омъжена.Ако беше ми показала,че ме харесва нямаше да я върна.
                  Същото важи и за мъжете. Решителността е много важно и ценно качество, независимо от дали ще бъде използвана от мъж или жена.
                  Наздраве!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

                  Коментар


                  • Второ има голямо разминаване между профила на кристина. Значи жена която обожава обувки и скъпи дрънкулки, не може да говори как слуша рок, метал и подобни жанрове. как кара колело сред природата и прочие. Този профил на жена със сигурност обувките не са и най-голяма слабост в живота. Има доста разминаваня в твърденята и. Първо беше че напуснала мъжа си заради секса на което отдели 5-6-7 реда как свършвал за 3 минути. Пук на следващият ден каза как това не било най-важната причина ами че не искал деца.

                    Трето тук е анонимен форум, всеки има псевдоним, но забелязах и в друга тема за акции как отново има женски профил с имената си и говореше врели некипели как използвала детският влог от 100 бона ама не и пукало нали не били нейни парите.

                    Започвам да си мисля че некой откачалник е решил да си прави базици с лапнишараните.

                    Криси ако си реална което ме съмнява ама да предположим, дай да ти видя профила някъде или някоя снимка.

                    Коментар


                    • 4Д. ЕНДЕР и отбор тролове ..

                      Коментар


                      • Имаме много общи неща с Груйо, мразим нагаждачите и продажните тролове..За една паница с леща и майките си продавате, и душите си харизвате..
                        Абе ти да не си Харизанов, или си само негов ученик..

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Ендер, по теб да си падне..Ти си по празните приказки и си на власт покрай господарите си..Переспективен демагог нагаждач- калинка.. И БАНДА С ТРОЛОВЕ ИМАШ....АЗ НЯМАМ НУЖДА, А ТИ НЕЩО МИ СЕ ВИЖДАШ ДОСТА ЗАИНТЕРЕСОВАН, ДА НЕ СИ ЗАКЪСАЛ.. Ами пиши и на лични..
                          ендера стар кадър с нов ник ли е?

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение

                            но и краката нали?

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Е, що по мен - и ти ли ми направи психопрофил, що? Или е поредният слаб опит за бъзик, който сеещата ми зараза смъртожадност на софийски толуп не може да прозре
                              Това го казах с цялата си сериозност, а с Киро имате много повече общи неща, отколкото предполагаш. Няма да навлизам в подробности, защото ще е непрофесионално да го правя в подобен форум и в подобен формат. Нито пък ще коментирам несъответствията в профила "Криси". Относно бъзиците и споровете, всичко си има своето място. Няма нужда да са във всички теми. Дори с Киро тук намерихме обща позиция в даден момент.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
                                половината постове от самото начало на участието ми лично съм си ги изтрила един по един, останалите ще бъде изтрити довечера и така няма да има нито един мой коментар и ще изчезна от съзнанието ви

                                Сега за този EVGO - той ми писа на лични, но просто момчето не е мой тип, ама изобщо не е мой тип и не съм длъжна да отговарям на всеки
                                От неговите коментари в тази тема както и в темата за имотите очевидно е, че няма никакъв или почти никакъв опит с жените, все цитира книги и филми, казва какво пише в тази книга или какво гледал в онзи филм, книги и филми, ами опита се трупа в живия живот Евго не с книги и филми.
                                Привличат ме мъже, от които се усеща Сила, не физическа сила, а психическата сила и воля, онази вътрешна сила и енергия за която беше писал май бай Стамен тракториста. А един мъж да е самоуверен, нахакан и напорист, малко нахален е друго, но и то е част от профила на мъжете които ми харесват. Искам един мъж като ме погледне и да ме хипнотизира, да ме прониже с погледа си, да усетя мъжката му енергия, погледа му да ме прониже и да му се подчиня. Бившият ми мъж беше такъв, но там проблема беше с децата. Братовчед ми е такъв, братът на една моя приятелка е такъв, имах в университета двама колеги които бяха такива и имаха тази Сила. Има такива мъже, но са рядкост. Няма да ме разберете, но както и да е. Не обичам мекушави, свенливи, притеснителни и безволеви мъже, мъже които се страхуват да направят свалка на красива жена. Да пелтечат и заекват, да се потят и да гледат в земята докато ми приказват.

                                Затова ми харесват профилите на mirodes, representjahи бай Стамен тракториста - те отговарят всеки по отделно и всички взети заедно на типа мъж, с който искам да бъда. Всеки един от тях разбира и усеща жените, знаят какво искат и как да им го поднесат. Имат опита и усещанията. Матеев също ги разбира, но просто вече е …. доста над горната граница на възрастта която съм поставила за връзка с мъж
                                Благодаря за оценката.Виждам,че си свестно момиче и ще ти дам няколко съвета.Щото добре познавам мъжката психика.На първо място бягай от комплексари,които те показват като трофей,а не са с теб заради самата теб.На второ място -хубаво е,че харесваш самоуверени мъже,но много внимавай да не попаднеш на някой боклук.Някое наистина лошо момче,който ще те третира като парцал,а може и да ти посяга.Ако искаш някой самоуверен мъж,но да не е такъв,потърси сред мъже,които работят рискови професии като полицаи,пожарникари,военни или нещо в тази сфера.Не са много добре платени,ама и получават прилични доходи за българските стандарти.И като срещнеш подходящият човек не отлагайте много,ами си направете бебе възможно най-бързо. А после и още.Не си възрастна -моята жена беше даже по-възрастна от теб като роди първото ни дете.
                                Успех ти желая.
                                Ако се нуждаеш от съвет по даден въпрос можеш да ми пишеш на лични.Ще се радвам да ти помогна и със сигурност няма да те излъжа.
                                ​​​​​​
                                Last edited by mirodes; 19.05.2020, 16:43.

                                Коментар

                                Working...
                                X