Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАма ти продължаваш да живееш в миналото!
Миналото е мъртво, не го ли разбра? Имаш само настояще.
И ако си мислиш, че като се държиш cocky - това е ключа - ами дръж се сега като такъв, какво ти пречи!?
(знаеш ли колко такива дето бяха 'много cocky' катастрофираха в живота, някой дори не доживяха до 30!)
А туй дали се поддържаш или не - не се прави заради някой друг! Това е здраве, прави го заради себе си.
Пък дали някоя цуфла ще го оцени или не - си е нейн проблем.
Пускал мухи за богатство в разговора, дрън-дрън...
Тя трябва да те хареса като човек - такъв, какъвто си!
А не портфейла ти, не вилата ти, не кемпера или боинга ти!
p.s. Май наистина чипа тука е за смяна!?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Моята възраст не е много напреднала, не съм чичак (аз съм на годините на Груьо). И съм стегнат, имам продуктивност,
Наистина грешка е, че на младини не се държах cocky, щях да имам по-голям успех. Знам какво да говоря на жените след многото опити, и е много важно да й пуснеш някоя муха.....да и намекнеш, че има парички и ще иде на богато. Те само това чакат,Нали момчета?
Обикновено на срещите си разказваме общи неща и кой къде е бил в чужбина.
Миналото е мъртво, не го ли разбра? Имаш само настояще.
И ако си мислиш, че като се държиш cocky - това е ключа - ами дръж се сега като такъв, какво ти пречи!?
(знаеш ли колко такива дето бяха 'много cocky' катастрофираха в живота, някой дори не доживяха до 30!)
А туй дали се поддържаш или не - не се прави заради някой друг! Това е здраве, прави го заради себе си.
Пък дали някоя цуфла ще го оцени или не - си е нейн проблем.
Пускал мухи за богатство в разговора, дрън-дрън...
Тя трябва да те хареса като човек - такъв, какъвто си!
А не портфейла ти, не вилата ти, не кемпера или боинга ти!
p.s. Май наистина чипа тука е за смяна!?
- 1 like
Коментар
-
Един мъж на 40г може да бъде както готин и поддържан мъжага (културен, да знае как да се държи, спретнат), така и чичак, с корем, оскубан, неподдържан и т.н.
Малко е въпрос на манталитет,Last edited by national power; 10.06.2021, 12:41.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Бате над 35 си е чичак , ако не знаеш за 20 25 годишните каки .
Малко е въпрос на манталитет,
Коментар
-
Бате над 35 си е чичак , ако не знаеш за 20 25 годишните каки .
Слушам в метрото две нищо не разбиращи " каки " ( от мъже имам в предвид....)
Едната вика на другата - "бахти натегача, не мога да го понасям. Някакъв 30 г чичка ни разваля групата.."..
пп. За дечковците на 20 - жените около 40, са истинските жени....
Коментар
-
Моята възраст не е много напреднала, не съм чичак (аз съм на годините на Груьо). И съм стегнат, имам продуктивност,
Наистина грешка е, че на младини не се държах cocky, щях да имам по-голям успех. Знам какво да говоря на жените след многото опити, и е много важно да й пуснеш някоя муха.....да и намекнеш, че има парички и ще иде на богато. Те само това чакат,Нали момчета?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
На твоята възраст изборът е доста ограничен.Ако не се промениш и не смениш чипа отиваш на...знаеш къде казвал съм ти го.Вместо да се вайкаш по форуми и да пишеш теории действай.И не търси в интернет по добре помоли някоя баба от тия къде те харесват да те запознае с некое моме.Като идеш на среща не говори за имоти пари положение работа не се фукляви и не се големей.Просто се отпусни забавлявай се разказвай вицове смешки да се разплаче момата от смях.Създавай усещането да е приятно с теб да е леко и да е сигурно(това е различно от да имаш пари).Не насилвай нещата не занимавай с твоите проблеми не се опитвай да командориш и всичко да е както ти го искаш..Ако трябва не се срамувай да си кажеш че си смотаняк и предай управлението в нейни ръце.Въобще бъди пич отсекъде пийни ако трябва повечко но без да се напиваш да се излагаш и никакви простотии.Ще можеш ли?Не търси голямата любов щото тя е само за големите приятели на Бог.Това е нещо за цял живот и е за много силни хора.
- 1 like
Коментар
-
На твоята възраст изборът е доста ограничен.Ако не се промениш и не смениш чипа отиваш на...знаеш къде казвал съм ти го.Вместо да се вайкаш по форуми и да пишеш теории действай.И не търси в интернет по добре помоли някоя баба от тия къде те харесват да те запознае с некое моме.Като идеш на среща не говори за имоти пари положение работа не се фукляви и не се големей.Просто се отпусни забавлявай се разказвай вицове смешки да се разплаче момата от смях.Създавай усещането да е приятно с теб да е леко и да е сигурно(това е различно от да имаш пари).Не насилвай нещата не занимавай с твоите проблеми не се опитвай да командориш и всичко да е както ти го искаш..Ако трябва не се срамувай да си кажеш че си смотаняк и предай управлението в нейни ръце.Въобще бъди пич отсекъде пийни ако трябва повечко но без да се напиваш да се излагаш и никакви простотии.Ще можеш ли?Не търси голямата любов щото тя е само за големите приятели на Бог.Това е нещо за цял живот и е за много силни хора.
Коментар
-
То след 30-годишна възраст рядко има любов.
Но си прав, че трябва да се насоча към такава жена, с която може и ще стане. И да внимавам да не се набия на някоя "уруспъ",Last edited by national power; 09.06.2021, 18:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНаскоро си говорих с един психолог, на моите години. Каза ми, че е много трудно да се намери нормална жена за връзка, защото са с нереални представи и увредени от масовата култура. Самият той също имам проблеми в това отношение (с намирането).
По кръчмите основно ще намерите пушачки, пиячки, татуирани и такива с джуки, все едно нажилени от стършел!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пич колко пъти да ти напиша ,че не се търси ,намира а се среща !!! Направи разликата и докато търсиш все ще ги "намираш" едни такива и те търсещи !Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Не си прав за мен.
И аз съм чел поста преди, но не беше така хубаво обяснен с амортизацията, със срока на годност, накрая с лизинг.
Наскоро си говорих с един психолог, на моите години. Каза ми, че е много трудно да се намери нормална жена за връзка, защото са с нереални представи и увредени от масовата култура. Самият той също имам проблеми в това отношение (с намирането).
- 3 Харесвания
Коментар
-
Твоя психолог нещо май е бягал от лекции и си е взимал изпитите с рушвети..Казвал съм много пъти че светът се управлява от Закони дадени ни от Главния законодател а не от желанията или приказките на тоя или оня....Казвал съм ти много пъти че е почти невероятно да се ожениш с голяма любов и от твоя страна и от женска страна.Това е изключително и не се дава на всеки...Та като не става с тая за която искаш става с тая която може.Зависи какво търсиш.На твоята възраст и с твоя характер да търсиш любов е мисия невъзможна
Но си прав, че трябва да се насоча към такава жена, с която може и ще стане. И да внимавам да не се набия на някоя "уруспъ",
- 1 like
Коментар
-
Не си прав за мен.
И аз съм чел поста преди, но не беше така хубаво обяснен с амортизацията, със срока на годност, накрая с лизинг.
Наскоро си говорих с един психолог, на моите години. Каза ми, че е много трудно да се намери нормална жена за връзка, защото са с нереални представи и увредени от масовата култура. Самият той също имам проблеми в това отношение (с намирането).
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар