Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеХора не знам може би аз бъркам ама не ви разбирам любовта според мен изключва ревността любовта не прави сметки не блокира разума и оставя другия свободен.Затова казах че слаб човек не може да обича....
Разбиранията на повечето хора явно са сбъркани.
Ревността няма място ако обичаш някого истински. Ревността е отношение със себе си (страх/ниска самооценка).
Халил Джубран добре го е казал:
Живейте в близост, ала не и в преголяма близост, защото и колоните на храма се издигат поотделно...
https://margaritta.net/07slovo01.htm
По едно време и някаква анимация по 'Пророкът' мисля, че бяха пуснали по някоя от телевизиите!?Last edited by Julius_BG; 14.06.2021, 16:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Сбъркана ти е главата на тебе много сбъркана.И няма оправия.Не разбра ли че света няма да се нагоди спрямо тебе а ти трябва да се нагодиш спрямо света.
Направи тема "За селото с любов" и ще пишем там. Не помниш ли преди 2 години по Великден как бяхме на тая вълна доста хора,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Така е.
Но любовта не знае правила,
То преди години 50 години си беше възраст за баба и дядо.
Има такъв момент, че съвременната българка е толкова комерсиална, че няма да вземе красив и образован младеж на 25 г, ако няма пари, ще го пренебрегне. От друга страна няма да вземе и 40-годишен мъжага, трениран и здрав, но без пари и само със средно образование. Това е тъжната истина, уважаеми колеги!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
+1000000
Казвал съм го същото милион пъти - изключително малко хора се женят за голямата си любов и дори тогава краят не винаги е добър.
От големите любови стават най-ужасните разводи и съсипващи раздели.
Най-успешните семейства по мои наблюдения са тези, в които и двамата са имали по една-две големи опустошителни любови на младини, настрадали са се и после са се намерили с човек, който обичат и с който си пасват, без задължително да не ядат и да не спят при мисълта за него ...
И друго - да не си с голямата си любов понякога е голям късмет. Такива чувства изпиват мозъка, подхранват ревността и тотално блокират здравия разум ... голямото влюбване е за 20-годишни - да се налюбят, после да се настрадат и наплачат едно хубаво и накрая да намерят партньор, а не клада.Last edited by national power; 14.06.2021, 15:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Казвал съм ти много пъти че е почти невероятно да се ожениш с голяма любов и от твоя страна и от женска страна.Това е изключително и не се дава на всеки...Та като не става с тая за която искаш става с тая която може.Зависи какво търсиш.На твоята възраст и с твоя характер да търсиш любов е мисия невъзможна
Казвал съм го същото милион пъти - изключително малко хора се женят за голямата си любов и дори тогава краят не винаги е добър.
От големите любови стават най-ужасните разводи и съсипващи раздели.
Най-успешните семейства по мои наблюдения са тези, в които и двамата са имали по една-две големи опустошителни любови на младини, настрадали са се и после са се намерили с човек, който обичат и с който си пасват, без задължително да не ядат и да не спят при мисълта за него ...
И друго - да не си с голямата си любов понякога е голям късмет. Такива чувства изпиват мозъка, подхранват ревността и тотално блокират здравия разум ... голямото влюбване е за 20-годишни - да се налюбят, после да се настрадат и наплачат едно хубаво и накрая да намерят партньор, а не клада.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Така е.
Има такъв момент, че съвременната българка е толкова комерсиална, че няма да вземе красив и образован младеж на 25 г, ако няма пари, ще го пренебрегне. От друга страна няма да вземе и 40-годишен мъжага, трениран и здрав, но без пари и само със средно образование. Това е тъжната истина, уважаеми колеги!
Коментар
-
Така е.
Генерализираш и обобщаваш. Тва с образованието от вестник "Трета възраст" ли го видя. Баба ми го чете, та там съм виждаше разни обяви и в тях се говори как търсят половинки ама задължително с виШУ, което за мен е върха на тъпотията. Парите и образованието не правят човека..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Абе ти си упорит човек . Да забие 25г кака може и 50 годишен левент но за 25 г кака ще си е дедо, не разбираш ли . Това че е превзел палатката не означава ,че за нея е по различен от дедо ,дори и добре поддържан дедо !
Има такъв момент, че съвременната българка е толкова комерсиална, че няма да вземе красив и образован младеж на 25 г, ако няма пари, ще го пренебрегне. От друга страна няма да вземе и 40-годишен мъжага, трениран и здрав, но без пари и само със средно образование. Това е тъжната истина, уважаеми колеги!Last edited by Evgo; 11.06.2021, 16:02.
- 1 like
Коментар
-
+1
Наистина има голяма разлика между 30-годишните и 40-годишните като вкусове, ценности и разбирания.
Но един готин, спортуващ чичо или стегнат чичо с пари на 45-50г може да забие 25-30 годишна.
Навремето колежките ми се занимаваха с такива мъже, което ми беше странно, защото пренебрегваха студентите заради някакви чичовци, които дори не бяха готини.
И въпреки че е важно съдържанието, днес съдят повече по опаковката и представянето.
PS Julius, не живея в миналото.
- 4 Харесвания
Коментар
-
+1
Наистина има голяма разлика между 30-годишните и 40-годишните като вкусове, ценности и разбирания.
Но един готин, спортуващ чичо или стегнат чичо с пари на 45-50г може да забие 25-30 годишна.
Навремето колежките ми се занимаваха с такива мъже, което ми беше странно, защото пренебрегваха студентите заради някакви чичовци, които дори не бяха готини.
И въпреки че е важно съдържанието, днес съдят повече по опаковката и представянето.
Спортуваш - хубаво. Какво спортуваш?
Там жени няма ли?
Аз щях да ти пиша - като почне сезона върви в Зимния дворец - карай кънки, мацки да искаш.
Като почне зимния сезон - ходи карай ски, включи се в някоя ски-група, обикаляйте из Алпите.
Изобщо варианти всякакви... (вместо да ги търсиш и събираш по кръчмите).
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Ти пак не вникваш във написаното, четене с разбиране трябва ! Чичак е всеки над 35 г за 20-25годишна кака ! Ако ще аполон да е , пак е чичак .15 20г разлика във възрастта са адски много и оттам разминаванията са космически ,има изключения има и консумиране на пазарен принцип но това не отменя биологията и фактите ,че за една кака на 20г интересите и във битието са коренно различни от тези на момък левент на 35/40г
- 1 like
Коментар
-
Докато Евго живее в мислите си за соц-а е не чичак, ами направо дедик.
Хубав, лош - соца свърши!
То затова е законът на Дарвин - оцеляват не най-силните, а най-адаптивните.
(в един вечно променящ се свят)
А наш Евго се е вкопчил в миналото и отказва да се пусне.Last edited by Julius_BG; 11.06.2021, 07:52.
Коментар
-
Един мъж на 40г може да бъде както готин и поддържан мъжага (културен, да знае как да се държи, спретнат), така и чичак, с корем, оскубан, неподдържан и т.н.
Малко е въпрос на манталитет,
- 1 like
Коментар
Коментар