If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Една истинска жена никога не знае какво точно иска. В резултат на това вечно мърмори за какво ли не, но нейният мъж отдавна е имунизиран срещу такова едно отношение, така че всичко е наред със семейните взаимоотношения.
Според мене тайната на семейното щастие се крие във 2 телевизора, 2 хладилника, 2 леки коли, 2 спални, 2 кухни, 2 бани и разбира се само в една каса, в която се съхраняват семейните пари, върху които контрол има само и единствено жената.
Има още една тайна - когато тя побеснее, ти си мълчиш, и обратното. При нас това се получава на практика. След това си говорим все едно че нищо не се е случвало.
ПП: Фондът "и аз съм човек" трябва да остава в тайна от жената, и това е критично за правилните семейни взаимоотношения. Най-лесно това се постига с тайна кредитна карта, а получаваните от куриерите колети "винаги струват по 10 лева" и нито лев повече. Ти я лъжеш, тя знае, че я лъжеш, но явно е склонна да ти позволи "кривване от правия път". Все пак са пари, които ти ги изкарваш, и в случая няма намесена чужда жена.
И последно: Най-важното е жената да остава с впечатление, че тя те контролира, а не обратното ....
Добро утро,
Това, което казваш е хубаво и е валидно за семействата с по 20г стаж.
Мъжът трябва да изкарва повече пари и да осигури семейството, с жилище, с пари и с грижи.
Все си мисля обаче, че в основата на всичко (както казва пича Груьо) леглото трябва да скърца хубаво, поне в началото.
Коментар