IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение


    Мисля, че думата "конфликтуващ" - не се вписва в контекста на поста, а и не зная дали изобщо съществува в българския език, но ако съществува - то тя е доста дразнеща.

    По-добре би било: "предизвикващи конфликт".

    /лично мнение/
    Ако има проблем със стила и нивото ни на изразяване, моля, не се притеснявайте, кажете. Можем да свалим нивото с една идея по-ниско и да се изразяваме по-простичко на по-разбираем и достъпен език. Споделете

    THE MATRIX

    Коментар


    • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
      Мисля, че думата "конфликтуващ" - не се вписва в контекста на поста, а и не зная дали изобщо съществува в българския език, но ако съществува - то тя е доста дразнеща.

      По-добре би било: "предизвикващи конфликт".

      /лично мнение/
      Я не се обаждай! Човека е специалист по нерво-лингвистика! Ти къде се ръгаш?

      П.С. Или май не е това лингвиста, като чета...
      П.П.С. Матричарите, защо не си подписвате постовете с някакъв индекс или идеята е да сте полисема?

      Коментар


      • Няма нищо лошо в традиционния брак и семейството като социо норма, дори и ние сме семейни, само единия от нас е разведен. Моногамният брак макар и необходим за четири - програмния етап от развитието на човек, напоследък е под сериозни неврологически и генетични изпитания, особено през последните 20 години.

        Стандартна ролева ситуация: домашният механизиран, роботизиран секс е социално приемлива форма на проституция. Той й дава € € € € и $$$$. Тя му дава равнодушен симулиран оргазъм. "Фригидно чукане за хладилници”, както толкова горчиво каза поетът Кенет Рексрот. Ако пък мъжа има проблем с ерекцията .... всъщност вече няма проблем ....мъжете измислиха Viagra. Хапчето е тук! Настъпи цивилизацията на хапчето! Виаграта е новата сексуална революция! Хапчето! Хапчето на любовта!
        Виагра! Нещо като позабравената сексуална революция от края на 60-те години на миналия век. Само че в края на 60-те тя бе проведена от жените, които доказаха най-вече на себе си, че не е нужно да ги сваляш или купуваш, за да правиш секс с тях

        THE MATRIX
        Last edited by The Matrix; 06.06.2020, 11:54.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение

          Всеки един от нас живее само в неговия "тунел на реалността". Всеки има единствената истинска религия! (казано метафорично)
          Средностатистическият човек е наводнен от противоречиви и конфликтуващи "тунели на реалността", връхлитащи го, без да има особен опит в сферата на културния или неврологичния релативизъм.
          Или казано с твоите думи за Бог - всеки човек е едно проявление на Бога, всеки човек носи и изразява една черта от Бог.
          Затова всеки се чуди на другия и не може да го възприеме, защо не мисли като него и защо не постъпва като него, защо няма същите желания като него и така нататък.

          THE MATRIX

          Мисля, че думата "конфликтуващ" - не се вписва в контекста на поста, а и не зная дали изобщо съществува в българския език, но ако съществува - то тя е доста дразнеща.

          По-добре би било: "предизвикващи конфликт".

          /лично мнение/

          Коментар


          • Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение

            Всеки от нас е чел малко от темата, от последните 4 - 10 страници назад, никой не я чел от самото начало, просто нямаме толкова време.
            В момента една от дамите пише поста и ще ви обясни за "тунелите на реалността" и защо толкова хората се различават един от друг в моделите на поведение и съответно в мислите, желанията и стремежите си. Тя е специалиста по невролингвистика, това и е специалността, по която е преподавала доста години в други страни.

            Нейният пост ще бъде публикуван в темата за "Успехът и всичко за него", защото според нас там му е мястото.

            THE MATRIX

            Сигурен съм, че причините, за да не сте чели темата до край са именно - споменатите от вас.

            Има и ДРУГА ПРИЧИНА, за която - зная, че няма да се досетите. Кристина ИЗТРИ много от постовете си в началото...

            Сега си задавам въпроса, коя ли е била причината, за да трие в продължение на два дни своите постове - Кристина?

            Е, не мога да си отговоря на подобен труден въпрос - и това си е!!! )) /липсва ми съобразителност!/

            ............................

            Имам предложение: намерете и включете в Матрицата И Кристина. Тя ще направи връзката за вас с онова, което не сте прочели от темата.

            Коментар


            • Ние говорихме за Евго, който търси сериозна връзка и аз му казах някои доста универсални неща за жените, независимо от коя възраст са (е, освен ако са над 60 , ама и това не е сигурно)

              Що се отнася до жените над 30, те естествено, че ще наблегнат повече на чара и т.н. А чарът затова е чар, защото и той си има чар


              Първоначално изпратено от representjah
              Пишех за мотивите на 30+ годинишните жени. Ще ти го напиша на икономически език - Те са просто liability. Една надценена акция, която има ниска intrinsic value. Но тя продължава да се държи все едно е в своят зенит и най-рентабилни години. И иска да платя цена за нея, която е мноооооооооого далече от истината. Ще пропусна, благодаря.

              Ако ще се занимавам с акции/жени, то ще е тези с висока intrinsic value - младост, красота, фертилност. Да, те имат висока пазарна цена, но понякога има голям ROI, който можеш лесно да разпознаваш когато натрупаш опит. Има неща които не можеш да контролираш в поведението си. Аз поне никога не съм открил (без хапчета естестено), как да поддържам ерекция, когато съм с жена която след като е съблякла дрехите се е оказала с целулит по задника, огромен белег на корема и увиснали гърдни (сравни си твоите търн-офи). Ами не става - каквото и да прави тя/ти. Същото е и с жените.... просто не могат да си махнат ръцете от теб. Казваш ѝ "не ми пипай панталона че струва повече от целият ти гардероб", тя цяла вечер не спира да те докосва.

              Коментар


              • Така излиза от написаното от тебе. Или просто не е ясно за какво точно спориш

                Първоначално изпратено от representjah

                Money, правиш го за втори път и трети път няма да има. Не ми слагай думи в устата които не съм писал. Можеш ли да посочиш къде съм написал, че жените на 25 не играят игри? Или че неподправено ако те харесва?

                Коментар


                • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                  Ми аз нямам спомен да съм свалял жена..Просто компанията в която се движех имаше повечко жени.Всичко си идваше от самосебе си...Никога не съм си правел сметки тая има това оная има онова...през ум не ми е минавало..Факт е че ме харесваха...Една моя съученичка която за съжаление загина преди две години в катастрофа в Сърбия толкова много ме обичаше че постоянно плачеше..Аз обаче също много я обичах но гаджета никога не станахме защото тя много искаше да стане певица а аз не си представях семейство в което жена ми нощем я няма.Само веднъж и казах че не мога да я поставя пред избор или пеенето или мен..а тя се разплака и ми каза това е много лесен избор с пеенето веднага приключвам.За съжаление ми предстоеше да ходя войник и нямах желание да ме зарязват в казармата затова си бях решил никакви гаджета...И разбира се сбърках идваше ми на свиждане редовно после ТУ ни раздели.Никога не съм гледал на жените като предмети за секс и никога не съм правил секс с жена ей така за бройката...После като студент пак повечко момичета в компанията пак ме харесваха..Имаше една Ани в моята група разбирахме се страшно само с поглед но така и не станахме гаджета.Една друга колежка ми вика абе глупак само ти ли не забелязваш от целия поток Ани как те гледа..и други имаше...От квартала дето живеех идваха постоянно да ме търсят вуйчо ги приемаше и забавляваше докато се прибера..Майка и леля ми се карат а вуйчо само ми намигаше и като почнат и двете да грачат ме извика уж нещо да му помогна и ми каже я кажи на сестри Кушлеви че отиваме на ресторант ще ги водя на ресторант...и така ме спасяваше...Готини години бяха...Но жени никога не съм лъгал и никога не съм се възползвал че са влюбени и да ги ползвам за секс...Никога не съм правел тънки сметки за положение в обществото за връзки и нам кво си.Годините доказаха че съм бил прав..Най гадното е когато много стойностна и красива жена постоянно иска да е с теб и ти се моли плаче и иска да ти е гаже а ти я обичаш харесваш я но като човек като приятел...И сега имам много приятели жени с колежки се бъзикаме много обичам жени с чувство за хумор забавляваме се...Моята жена веднъж отиваме на ресторант и гледам моята съученичка пее.Като и дойде почивката дойде и седна при нас запознах я с жена ми разказахме и какво е било а като си тръгнахме тя ми вика чудя се как избра точно мен като видях тая мацка..а тя беше виждала и другите..Затова се чудя тука на тези писания..не знам с какво съм заслужил такъв живот но искрено благодаря на Бог за това..
                  Всеки един от нас живее само в неговия "тунел на реалността". Всеки има единствената истинска религия! (казано метафорично)
                  Средностатистическият човек е наводнен от противоречиви и конфликтуващи "тунели на реалността", връхлитащи го, без да има особен опит в сферата на културния или неврологичния релативизъм.
                  Или казано с твоите думи за Бог - всеки човек е едно проявление на Бога, всеки човек носи и изразява една черта от Бог.
                  Затова всеки се чуди на другия и не може да го възприеме, защо не мисли като него и защо не постъпва като него, защо няма същите желания като него и така нататък.

                  THE MATRIX

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

                    Ми аз нямам спомен да съм свалял жена..Просто компанията в която се движех имаше повечко жени.Всичко си идваше от самосебе си...Никога не съм си правел сметки тая има това оная има онова...през ум не ми е минавало..Факт е че ме харесваха...Една моя съученичка която за съжаление загина преди две години в катастрофа в Сърбия толкова много ме обичаше че постоянно плачеше..Аз обаче също много я обичах но гаджета никога не станахме защото тя много искаше да стане певица а аз не си представях семейство в което жена ми нощем я няма.Само веднъж и казах че не мога да я поставя пред избор или пеенето или мен..а тя се разплака и ми каза това е много лесен избор с пеенето веднага приключвам.За съжаление ми предстоеше да ходя войник и нямах желание да ме зарязват в казармата затова си бях решил никакви гаджета...И разбира се сбърках идваше ми на свиждане редовно после ТУ ни раздели.Никога не съм гледал на жените като предмети за секс и никога не съм правил секс с жена ей така за бройката...После като студент пак повечко момичета в компанията пак ме харесваха..Имаше една Ани в моята група разбирахме се страшно само с поглед но така и не станахме гаджета.Една друга колежка ми вика абе глупак само ти ли не забелязваш от целия поток Ани как те гледа..и други имаше...От квартала дето живеех идваха постоянно да ме търсят вуйчо ги приемаше и забавляваше докато се прибера..Майка и леля ми се карат а вуйчо само ми намигаше и като почнат и двете да грачат ме извика уж нещо да му помогна и ми каже я кажи на сестри Кушлеви че отиваме на ресторант ще ги водя на ресторант...и така ме спасяваше...Готини години бяха...Но жени никога не съм лъгал и никога не съм се възползвал че са влюбени и да ги ползвам за секс...Никога не съм правел тънки сметки за положение в обществото за връзки и нам кво си.Годините доказаха че съм бил прав..Най гадното е когато много стойностна и красива жена постоянно иска да е с теб и ти се моли плаче и иска да ти е гаже а ти я обичаш харесваш я но като човек като приятел...И сега имам много приятели жени с колежки се бъзикаме много обичам жени с чувство за хумор забавляваме се...Моята жена веднъж отиваме на ресторант и гледам моята съученичка пее.Като и дойде почивката дойде и седна при нас запознах я с жена ми разказахме и какво е било а като си тръгнахме тя ми вика чудя се как избра точно мен като видях тая мацка..а тя беше виждала и другите..Затова се чудя тука на тези писания..не знам с какво съм заслужил такъв живот но искрено благодаря на Бог за това..
                    браво, пеше.
                    много добре и на един дъх написано.

                    но защо пак намесваш боговете?
                    ти да не си сектант.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение


                      Може да въртиш саркастично хубавите си очи, но това не променя реалността! :РРР :аз пък ти се изплезих !/

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение

                        Всеки от нас е чел малко от темата, от последните 4 - 10 страници назад, никой не я чел от самото начало, просто нямаме толкова време.
                        В момента една от дамите пише поста и ще ви обясни за "тунелите на реалността" и защо толкова хората се различават един от друг в моделите на поведение и съответно в мислите, желанията и стремежите си. Тя е специалиста по невролингвистика, това и е специалността, по която е преподавала доста години в други страни.

                        THE MATRIX

                        Дори тази дама да не се нарича Кристина, но да е създала и образът на самата Кристина - няма как да бъде сгрешено посланието ѝ от по-долу, а то е следното: отдавна сме те забелязали, продължавай да пишеш в същият дух, защото идеите ти са приложими за нас, т.е. - в онова, което пишем и от което получаваме доход!

                        В тоя смисъл - може да определите процент от хонорарите си за човека, чието писане стимулирате. Редно е да говорите с него за вашите стимули към него.

                        Да не говорим за: търсене, предлагане и пазар. /темата не е такава/

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

                          Липсата на здрава основа и здрави ценности и критерии ражда деформации. Деформираното мислене води до деформирано действие. Деформираното действие води до деформирани резултати. Всичко е в главата.
                          Ми аз нямам спомен да съм свалял жена..Просто компанията в която се движех имаше повечко жени.Всичко си идваше от самосебе си...Никога не съм си правел сметки тая има това оная има онова...през ум не ми е минавало..Факт е че ме харесваха...Една моя съученичка която за съжаление загина преди две години в катастрофа в Сърбия толкова много ме обичаше че постоянно плачеше..Аз обаче също много я обичах но гаджета никога не станахме защото тя много искаше да стане певица а аз не си представях семейство в което жена ми нощем я няма.Само веднъж и казах че не мога да я поставя пред избор или пеенето или мен..а тя се разплака и ми каза това е много лесен избор с пеенето веднага приключвам.За съжаление ми предстоеше да ходя войник и нямах желание да ме зарязват в казармата затова си бях решил никакви гаджета...И разбира се сбърках идваше ми на свиждане редовно после ТУ ни раздели.Никога не съм гледал на жените като предмети за секс и никога не съм правил секс с жена ей така за бройката...После като студент пак повечко момичета в компанията пак ме харесваха..Имаше една Ани в моята група разбирахме се страшно само с поглед но така и не станахме гаджета.Една друга колежка ми вика абе глупак само ти ли не забелязваш от целия поток Ани как те гледа..и други имаше...От квартала дето живеех идваха постоянно да ме търсят вуйчо ги приемаше и забавляваше докато се прибера..Майка и леля ми се карат а вуйчо само ми намигаше и като почнат и двете да грачат ме извика уж нещо да му помогна и ми каже я кажи на сестри Кушлеви че отиваме на ресторант ще ги водя на ресторант...и така ме спасяваше...Готини години бяха...Но жени никога не съм лъгал и никога не съм се възползвал че са влюбени и да ги ползвам за секс...Никога не съм правел тънки сметки за положение в обществото за връзки и нам кво си.Годините доказаха че съм бил прав..Най гадното е когато много стойностна и красива жена постоянно иска да е с теб и ти се моли плаче и иска да ти е гаже а ти я обичаш харесваш я но като човек като приятел...И сега имам много приятели жени с колежки се бъзикаме много обичам жени с чувство за хумор забавляваме се...Моята жена веднъж отиваме на ресторант и гледам моята съученичка пее.Като и дойде почивката дойде и седна при нас запознах я с жена ми разказахме и какво е било а като си тръгнахме тя ми вика чудя се как избра точно мен като видях тая мацка..а тя беше виждала и другите..Затова се чудя тука на тези писания..не знам с какво съм заслужил такъв живот но искрено благодаря на Бог за това..

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение


                            Разбира се, че за мен няма съмнение в това, че думите са на Кристина.

                            Здравей, Кристина /като част от новия формат на Матрицата/ Подобна реплика /и оценка/ - беше направила преди няколко седмици, а и това беше към същият колега...
                            Всеки от нас е чел малко от темата, от последните 4 - 10 страници назад, никой не я чел от самото начало, просто нямаме толкова време.
                            В момента една от дамите пише поста и ще ви обясни за "тунелите на реалността" и защо толкова хората се различават един от друг в моделите на поведение и съответно в мислите, желанията и стремежите си. Тя е специалиста по невролингвистика, това и е специалността, по която е преподавала доста години в други страни.

                            Нейният пост ще бъде публикуван в темата за "Успехът и всичко за него", защото според нас там му е мястото.

                            THE MATRIX
                            Last edited by The Matrix; 06.06.2020, 10:55.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

                              Мисля, че по-скоро трябва да си нещастна от това, че няма да влизаш тук...

                              Смисълът на истинският живот е в нета. Символ-верую от години. Другото е блудкава работа и на хората бързо им доскучава...


                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение

                                Поздравления за поста
                                Все повече започваме да те уважаваме от това, което пишеш, как така наистина сме те пропуснали?
                                Това, което пишеш са наши мисли, вземаш ни думите от устата
                                Матрицата те следи

                                THE MATRIX

                                Разбира се, че за мен няма съмнение в това, че думите са на Кристина.

                                Здравей, Кристина /като част от новия формат на Матрицата/ Подобна реплика /и оценка/ - беше направила преди няколко седмици, а и това беше към същият колега...

                                Коментар

                                Working...
                                X