Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеевго ти по западна европа ли почна да гледаш за невести.
ще те разочаровам. наш познат е в германия вече 7-8 години и освен на турци, на друго не попада.
стигнал е до там, че да търси жена по индийските сайтове за запознанства.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не я практикувам.
Да ви кажа, че балканският тип мъже (висок, добре сложен, малко грубоват, по дънки и пуловер) много не се харесва в Западна Европа.
Само като чуят, че идва от Източна Европа и го игнорират. В Америка има по-голям шанс, но с някоя пълна американка.
Това го потвърждават и мои приятели, които са живели там.
Дълго време те чета и затова ти ги казвам нещата както ги виждам.
На бас, че не разбираш за какво говоря.
Има всякакви балкански мъже. Сърби и хървати са красиви мъже.Last edited by Selena; 19.11.2021, 22:05.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не я практикувам.
Да ви кажа, че балканският тип мъже (висок, добре сложен, малко грубоват, по дънки и пуловер) много не се харесва в Западна Европа.
Само като чуят, че идва от Източна Европа и го игнорират. В Америка има по-голям шанс, но с някоя пълна американка.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеевго ти по западна европа ли почна да гледаш за невести.
ще те разочаровам. наш познат е в германия вече 7-8 години и освен на турци, на друго не попада.
стигнал е до там, че да търси жена по индийските сайтове за запознанства.
В Западна Европа също няма много свободни невести, защото са еманципирани.
Но някой готин българин може да си намери хърватка, словенка, полякиня или словачка, т.е. от славянските народи. Те са и по-добрички,
Обаче на Джонката "умът му щрака", много ми хареса коментара му наскоро, че щом момчето е добро, няма шанс с младите мадами. То си е точно така.Last edited by Evgo; 19.11.2021, 14:56.
- 2 Харесвания
Коментар
-
евго ти по западна европа ли почна да гледаш за невести.
стигнал е до там, че да търси жена по индийските сайтове за запознанства.Last edited by ratten; 19.11.2021, 14:11.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
А практикуваш ли я с дамите?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тоест, как така?
тя сигурно има не само топки, но и основния атрибут.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ами просто пробвам, знаеш ли колко бедни момичета си мечтаят за стабилен мъж, който да им стане донор. И да имат сигурност и пари. И да е културен и да се грижи за тях.
Относно другите коментари:
Наскоро един далечен познат (семеен мъж, с 2 деца, много хубава професия и готин) каза, че неговата кака нямала нищо против да го мушне,
Хората експериментират и имат фантазия,
тя сигурно има не само топки, но и основния атрибут.
сега се сетих и един виц, предполагам по действителен случай.
попаднал един човек в затвора и го настанили в килия с някакъв здравеняк, който без много епилог му казал
- тази вечер ще си играем на семейство, ти кой родител искаш да си?
- еми, ако може аз да съм таткото..?
- може разбира се. хайде сега, надупи се на мама.Last edited by ratten; 18.11.2021, 16:39.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ами просто пробвам, знаеш ли колко бедни момичета си мечтаят за стабилен мъж, който да им стане донор. И да имат сигурност и пари. И да е културен и да се грижи за тях.
Наскоро един далечен познат (семеен мъж, с 2 деца, много хубава професия и готин) каза, че неговата кака нямала нищо против да го мушне,
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Така с разбиране, настойнически, приятно приказваш и накрая топки, топки, топки.
Казвам ви /на публиката/ Жените са обсебени от топки. Една жена не се чуди - аз привлекателна ли съм? умна ли съм? красиви ли са очите ми?
Основния въпрос пред една жена сега е - имам ли или нямам топки.
Има различни жени. Нека не обобщаваме, в желанието си да намерим истината. Едва ли самият ти търсиш този вид жена, за който пишеш, украсената като Коледна елха: с топки, гирлянди, меченца, котенца ... (при по-голяма фантазия...)
Виж дамата до себе си. Тя си пада, но не по нейните атрибути, а по онова, което й липсва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Malka Boza Разгледай мнение
S gornoto” isbi ribata napravo”.
- 1 like
Коментар
Коментар