IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
    На мен друго ми стана интересно- значи можеш да си занижиш стандартите за да правиш секс, а не можеш да ги занижиш за да имаш семейство и деца, все едно ти си идеален и на жената не и се налага да преглътне, че не си съвършения принц От моя гледна точка с жената за семейство е същото като с тази за секс- има си някакъв приемлив минимум, който трябва да бъде покрит и всички, които го покриват са подходящи за семейство, единствената разлика е, че стандартите са по-високи и освен физическо привличане трябва да покрива известна интелегентност и воля.
    И все пак някава ценностна система щот иначе всичко отива у кереча . Не говоря толкова за изневяра по скоро за предизвикателствата на живота.
    Last edited by Todor Sabev; 07.06.2020, 17:47.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      На мен друго ми стана интересно- значи можеш да си занижиш стандартите за да правиш секс, а не можеш да ги занижиш за да имаш семейство и деца, все едно ти си идеален и на жената не и се налага да преглътне, че не си съвършения принц От моя гледна точка с жената за семейство е същото като с тази за секс- има си някакъв приемлив минимум, който трябва да бъде покрит и всички, които го покриват са подходящи за семейство, единствената разлика е, че стандартите са по-високи и освен физическо привличане трябва да покрива известна интелегентност и воля.
      +100

      Коментар


      • На мен друго ми стана интересно- значи можеш да си занижиш стандартите за да правиш секс, а не можеш да ги занижиш за да имаш семейство и деца, все едно ти си идеален и на жената не и се налага да преглътне, че не си съвършения принц От моя гледна точка с жената за семейство е същото като с тази за секс- има си някакъв приемлив минимум, който трябва да бъде покрит и всички, които го покриват са подходящи за семейство, единствената разлика е, че стандартите са по-високи и освен физическо привличане трябва да покрива известна интелегентност и воля.

        Коментар


        • Мхм, това обяснява доста неща от предишните ти постове

          Как изобщо не те интересува дали им е удобно по време на секс, дали са сексуално задоволени от тебе, какво искат и как на 100% трябва да се съобразят с тебе

          Първоначално изпратено от representjah

          Аз обожавам платените момичета/ескортите/проститутките.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение


            според мен, по-важно е, самият ти да си наясно, кога дамата имитира оргазъм..., въпреки че с това тя може да ти показва, че въпреки всичко - тя те желае..., но темата е прекалено деликатна и ако желаете може да я коментирате...

            аз излизам и ще ви чета довечера.. хубав уикенд!
            Брей.Откъде я насъбра тая злоба?Жените ми били имитирали оргазъм,онзи ден ме изкара педераст затова,че те попитах на колко си години,изкара ме и импотентен и тъй като съм бил спал с други жени,съм си купувал Виагра.
            Имам уважение към старите хора,ама всичко си има предел.Напомняш ми за старците от„Мъпет шоу„,които стояха на балкона и правеха иронични коментари.С тази разлика,че коментарите им бяха забавни,а твоите не са.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
              Сравняването на секса с тъпчене на коледна пуйка е цитат от филма„Лъжльото„с Джим Кери,в който играеше адвокат,който не може да лъже за 24 часа.И участваше като адвокат при едно дело за развод,като вместо да защити клиента си го попита дали е тъпкал любовницата си като коледна пуйка.Оня му отговори положително и изгубиха делото.
              А това че си предубеден към използването на.Виагра си е твое мнение,което не споделям.Имам един приятел на 50 години,който взема Виагра и си има любовница,която тъпче като коледна пуйка,а мъжът й не взема Виагра и носи рога.Не виждам нищо срамно в това мъж да взема Виагра.
              И няма никаква връзка между ерекцията и това дали мъж прави секс със собствената или друга жена.Ако липсва ерекция или не е достатъчна за проникване,значи има проблем.И не жената е виновна,естествено ако не е някой хипопотам или хиена.
              Иначе естествено,че сексът не е само тъпчене,има си доста тънкости при задоволяването на жена,ама те не за коментар във форум.Въпросът е да я докараш до оргазъм.В това отношение съм специалист-в последните поне 15 години не е имало случай да не докарам жена до оргазъм.

              според мен, по-важно е, самият ти да си наясно, кога дамата имитира оргазъм..., въпреки че с това тя може да ти показва, че въпреки всичко - тя те желае..., но темата е прекалено деликатна и ако желаете може да я коментирате...

              аз излизам и ще ви чета довечера.. хубав уикенд!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от representjah

                Аз обожавам платените момичета/ескортите/проститутките. И въпреки това не гледам на тях като такива. За мен те са си жени, с различни характери, въобще нищо по-различно от останалите жени. Някой дори са в пъти по-честни от жените с които съм излизал. Два пъти в месеца - задължително. Ясно е, че не стават за сериозни връзки, не ме разбирайте погрешно, но е много забавно с някои (малка част) от тях. Една винаги ми готви по нещо преди да се видим, друга знае че обичам шоколад и ме глези с бонбони, трети стават и да ги заведеш за два дни на планина и да се скъсате. И не опира до пари, може да сте сигурни, пак опира до отношението ти и това топките да са на мястото си. Колко пъти съм си тръгвал при звънене на телефон.....

                Не това е важното, има нещо друго което разбрах с времето. Женените/обвързаните мъже си знаят за тях, но определено с жените с които не си в сериозни отношения/нямате деца можете да правите неща, които просто не можете да направите с гаджето си. Все пак целувате тая уста, а тя целува децата ви..... да не влизам в подробности. Някак си след ass-to-mouth, започвам малко по-малко да губя уважение към жената с която съм. И като се повтори няколко пъти, полжението става още по-зле. Поне при мен така се е случвало на два пъти.
                С тройката (две жени/мъж) положението е сходно, никога с гаджето ти не тряба да я правиш. Това ще е началото на края, жените да кажат защо.

                А е хубаво/задължително всеки един мъж да опита от менюто всичко което пожелае, трябва да разбереш кое ти харесва и кое не. Черни, бели, дръпнати, зелени жени, стари, млади, изкуствени, естествени, дупета, гърди. Всичко става с опит, проба и грешка. Ще разбереш (и то срванително бързо) кое наистина харесваш и те възбужда, а не това което са ти казвали родители/общество/медии. Целта е да се свържеш с онова животинското в тебе, най-най-първичните и долни инстинкти. Мъжете не сме като жените, ние си имаме фетиши, неща които някъде в тинейджърските години са се формирали и си остават с нас за цял живот и не се променят. Аз знам моите, наслаждавам им се, приел съм че са част от мен и това е.

                Има и някои минуси, както всичко друго. Ставаш безмилостен в стандартите си за женската красота/визия. Като снайперист виждаш всеки дребен недостатък, къде по-широк глезен, къде малко по-дълго стъпало. А ако ще "градиш връзка" с някоя жена, ще трябва да занижиш някои стандарти (не е съвет, аз не бих го правил). Пефектната 10-ка принадлежи на Играта, тя не става за жена/връзка.

                Като за човек, чиято цел не са жените/връзки - стават. Дават разнообразие, и са особено полезни като те налегне някоя суша 2-3 месеца. Всичко зависи от начина на живот който мъжът води и целите му. В никакъв случай не трябва да се разчита само на тях, снощи пак два пъти ме рязаха девойки, но няма как, част от Играта е. Хубаво е всеки мъж да знае правилата на Играта, защото времената са много различни и жените играят по различни правила от нашите. С един swipe надясно една жена може да прави секс докато изхвърля кошчето навън (true story) и да се прибере все едно нищо не се е случило. Може да е на "екскурзия" в Амстердам за уикенда, но да се окаже на фенерите и да се прибирате заедно в самолета към България....

                Време, време, време, това е необходимо за да се "разбере" една жена. А не празни мечти, надежди и розови очила.
                Прав си,че всеки мъж си има фетиш.Аз най-обожавам да сваля някоя префърцунена жена,която демонстрира изисканост,маниери,изказ все едно е 17-о поколение баронеса.И като я вкарам в леглото и й приложа любовните си трикове и цялото лустро пада.Говори вулгарни думи все едно е някоя кранистка.И след това като се видим говори като нормален човек с мен,без да си придава важност дори и след години.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

                  Груьо казва, че корът е до време,

                  Аз много го харесвам, ние сме на едни години, а и сме във форума от около 13 години и съм го чел много.

                  На около 40г един мъж е близо до върха на планината във всяко отношение, а на 60г, започва/е започнал да слиза по пътеката надолу. Така че няма какво да спорим и да се заяждаме.

                  Ти ми разказваш неща от твоето време........когато жените са били по-нормални, нямаш представа в момента какви са и не искаш да го проумееш и да го приемеш. За чалгата, за ниската култура, за пошлостта, за меркантилните и некоректни жени и т.н.

                  Поздрави
                  Май пак не разбираш същността на нещата...

                  Мъжът винаги може да бъде на върхът, при едно-единствено условие: до него да бъде правилната, разбираща, но и ОБИЧАЩАТА го жена!

                  А самолетът си лети над океаните...

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение


                    Много грешиш с това, че искам "да те жегна". С това не търся от теб извинение, защото не ти го дължа. .

                    Поводът, за да включа виаграта беше постът на Евго, който - на всички прави впечатление, че е "уникален". Не зная от къде Евго черпи инфото си (освен от търсещият грубата сензация Карбовски), но - да припомня постът на Евго по смисъл:

                    Старите мъже във фейса - на възраст 55--60 години - споделяли с него, че вземат виагра, преди секс.

                    Тъй като не съм съгласен с мнението на Евго, а и отговарям на критериите на Евго за стар мъж, реших, че е редно за му опонирам - именно в неговите фантасмагорични "тези", а именно: старите мъже, независимо от честота на сношенията ни (напр. 4-7 пъти седмично) - НЕ приемаме виагра, дори не бих пробвал това: кисело ли е, сладко- или - горчиво?...

                    Оставям поста на Евго настрани! Разбрахме, че виаграта не е самоцел.

                    ,...................

                    Зная, че ще предизвикам фурор с тия 4-7 потребности, но бих ви върнал към смисъла на чувствеността на една връзка (която не се изразява СПОРЕД МЕН - в секс, който може да се прави, за да "накажем противника", т.е, - по "български"..., нито съм съгласен със секса, който имитира "тупкането на пуйка", т.е. - чисто механичните изпълнения от вида "на сухо", които изключват предразполагане на жената, разнежване, много важната игра и дори - понякога боричкане, за да достигнеш...)

                    ,.................

                    Мисля, след толкова подробности нещата да стават ясни: ИМА КОРЕННО различни начини и подходи в секса. Е, да: крайната цел е една и съща: двамата да получат сексуалното си удовлетворение при секса С ТОЗИ ЧОВЕК!

                    Дано съм ясен!
                    Сравняването на секса с тъпчене на коледна пуйка е цитат от филма„Лъжльото„с Джим Кери,в който играеше адвокат,който не може да лъже за 24 часа.И участваше като адвокат при едно дело за развод,като вместо да защити клиента си го попита дали е тъпкал любовницата си като коледна пуйка.Оня му отговори положително и изгубиха делото.
                    А това че си предубеден към използването на.Виагра си е твое мнение,което не споделям.Имам един приятел на 50 години,който взема Виагра и си има любовница,която тъпче като коледна пуйка,а мъжът й не взема Виагра и носи рога.Не виждам нищо срамно в това мъж да взема Виагра.
                    И няма никаква връзка между ерекцията и това дали мъж прави секс със собствената или друга жена.Ако липсва ерекция или не е достатъчна за проникване,значи има проблем.И не жената е виновна,естествено ако не е някой хипопотам или хиена.
                    Иначе естествено,че сексът не е само тъпчене,има си доста тънкости при задоволяването на жена,ама те не за коментар във форум.Въпросът е да я докараш до оргазъм.В това отношение съм специалист-в последните поне 15 години не е имало случай да не докарам жена до оргазъм.
                    Last edited by mirodes; 07.06.2020, 09:39.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение


                      Не зная какво МИ е казал Грую. Вече пропускам постовете му, а и съм приел, че Грую е "съвършен" за своята възраст.

                      Твоите изводи за самолети - можеш да си ги проверяваш експериментално още, ОКОЛО 20- на години... После ще НИ кажеш дали са верни ЗА ТЕБ, самият, на, ако обобщавсш с данни от възрастни, с които си говориш във фейса - със сигурност ще сгрешиш!

                      Груьо казва, че корът е до време,

                      Аз много го харесвам, ние сме на едни години, а и сме във форума от около 13 години и съм го чел много.

                      На около 40г един мъж е близо до върха на планината във всяко отношение, а на 60г, започва/е започнал да слиза по пътеката надолу. Така че няма какво да спорим и да се заяждаме.

                      Ти ми разказваш неща от твоето време........когато жените са били по-нормални, нямаш представа в момента какви са и не искаш да го проумееш и да го приемеш. За чалгата, за ниската култура, за пошлостта, за меркантилните и некоректни жени и т.н.

                      Поздрави
                      Last edited by Evgo; 07.06.2020, 09:33.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

                        ................................

                        Не ми е приятно да ме коментирате тук без да знаете точно каква е ситуацията. А иначе е ясно, че към 60г. самолетът на мъжа лети ниско и за кратко, Той Груьо ви го каза с други думи.

                        Приятен неделен ден!


                        Евго, може да се концентрираш и върху още един твой пропуск. Разбира се, че ще си го провериш с времето!

                        Твоят самолет е летял "за кратко" - до около 15-17 годишната ти възраст, след което вече - все по-дълго остава ГОРЕ, във въздуха..., т.е. - все по-големи са преходите му над "океаните", не е необходимо да се тормозиш за тия неща, но те са ПРОВЕРЕНИ вече от много хора /мъже и дамите им!/...

                        Извод: по-малко фейсбук - повече практика с реални дами, които обгрижваш с много внимание и чувства! Гаранция: нещата се случват "от само себе си", при наличието на НЕЙНИТЕ добри: сърце, ръце, бедра - и всичко останало от фигурата ѝ, което ни привлича в дамите...

                        И не го мисли много тоя самолет: просто се отпусни в нейната компания, когато нещата си идват "свише"...

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

                          Тук ще защитя малко Евго. Няма как да знаеш колко труд настъпва след раждането и как те трансформира едно дете преди появата му. То дано му се случи първо самото събитие.

                          Да, Евго може би се нуждае малко от защита майчинската - в твое лице.. , но в конкретния случай ти враждуваш с негов приятел и МОЖЕ БИ ще бъдеш... отсвирена...

                          Но е така: децата ни променят, ако разсъждаваме като нормални родители (които не се съобразяваме в общия случай с външни съвети, дори с тези, които защитава самият... Карбовски...)

                          ​​​​​​​

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

                            Естествено, че за всяко дете трябват много грижи, внимание и възпитание. И пари,

                            Обаче, ако помниш въпросният евродепутат преди 5 г. се държеше много странно по време на кампанията си, беше като зомбиран, обаче въпреки това има мъжкарски инстинкт и за 5 г. е направил 3 деца на новата си жена.

                            Не ми е приятно да ме коментирате тук без да знаете точно каква е ситуацията. А иначе е ясно, че към 60г. самолетът на мъжа лети ниско и за кратко, Той Груьо ви го каза с други думи.

                            Приятен неделен ден!

                            Не зная какво МИ е казал Грую. Вече пропускам постовете му, а и съм приел, че Грую е "съвършен" за своята възраст.

                            Твоите изводи за самолети - можеш да си ги проверяваш експериментално още, ОКОЛО 20- на години... После ще НИ кажеш дали са верни ЗА ТЕБ, самият, на, ако обобщавсш с данни от възрастни, с които си говориш във фейса - със сигурност ще сгрешиш!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

                              Естествено, че за всяко дете трябват много грижи, внимание и възпитание. И пари,

                              Обаче, ако помниш въпросният евродепутат преди 5 г. се държеше много странно по време на кампанията си, беше като зомбиран, обаче въпреки това има мъжкарски инстинкт и за 5 г. е направил 3 деца на новата си жена.

                              Не ми е приятно да ме коментирате тук без да знаете точно каква е ситуацията. А иначе е ясно, че към 60г. самолетът на мъжа лети ниско и за кратко, Той Груьо ви го каза с други думи.

                              Приятен неделен ден!
                              Това не е точно така. Всичко зависи от индивидуалната кръвоносна система. Чарли Чаплин например си е функционирал без никакви виагри до осемдесет и кусур лазарника. Спортуващ и поддържан мъж на запад на 60 си е ок.

                              Въобще това, че много мъже пият като прасета, пушат, а новото поколение се тъпче и с всякакви наркотици не означава, че хората имат “срок на годност”. Зависи от генетиката и поддръжката на мъжа в по-зряла възраст. И да не бъркат блъскането по фитнесите и пиенето на стероиди (което практически кастрира мъжа) с истинското здраве и физическа култура.


                              То и за жените важи същото. Има жени, които на 25 изглеждат на 50 и обратното.

                              Не може да живееш по баровете, да си задръстена от алкохол, цигари, наркотици и случайни връзки и да изглеждаш добре. Ти остави как изглеждаш. Няма да си здрав/здрава, а това е най-важното.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

                                "Яко секс"....

                                Я да помислим и дали освен "яко секс", за да направиш тия деца - не следват и ЕЖЕМИНУТНИ грижи, за да се превърнат тия деца в ХОРА?
                                Тук ще защитя малко Евго. Няма как да знаеш колко труд настъпва след раждането и как те трансформира едно дете преди появата му. То дано му се случи първо самото събитие.

                                Коментар

                                Working...
                                X