If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И кой е казал че това са изконни права на жената...както е казал класика жената трябва да е с надут корем и да шета около печката и децата...Решенията ги взема мъжът
Тъй, Пеше, тъй! Жената му ги подава, а той къде ще ходи - взема ги /смее ли да ги не вземе/
Наздраве и на много години!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Хммм най-често го правят закоравелите женкари и жени с определен тип поведение. Старите моми горките са едва на трето място в класацията.
Прочее спри вече да лепиш етикети. Туй “стара мома” е вече бая демоде. Я виж сега поредната серия на твоя любим филм “Сексът и градът”. Ужасттттт …. “Тузаря” го отузиха яко американските феминистки …. Бъди тренди … нема сега тсари моми - има зрели жени.
Гледането на американски бичкии и холивудски чекии сериозно уврежда здравето
Вредна корелация. А и има разлика между образование и домашно възпитание. Справка крети и монамурски. И двамата са образовани. Колкото до тяхното домашно възпитание …. Тук наш Евго ги бие като как беше онзи култов израз …. Мачка у дирек …. Мдам ….
Ха ха ха ако смяташ пуцовете в Лоич и Габрово за образование в голяма заблуда си
Може да се хване някоя, ама с максимум двуцифрено IQ. Истинската жена иска тя да декорира къщата според своя вкус, дори да няма такъв; тя да готви гозбите, които мога и да не се опитват; да подрежда гардероба /от кога ли наричат хаоса подредба!?/, а пък господинът, видите ли, иска да й отнеме тези изконни права.
Наздраве!
П.П. За фейса ще си замълча, щото ми е твърде далечен като поведение.
И кой е казал че това са изконни права на жената...както е казал класика жената трябва да е с надут корем и да шета около печката и децата...Решенията ги взема мъжът
Може да се хване някоя, ама с максимум двуцифрено IQ. Истинската жена иска тя да декорира къщата според своя вкус, дори да няма такъв; тя да готви гозбите, които мога и да не се опитват; да подрежда гардероба /от кога ли наричат хаоса подредба!?/, а пък господинът, видите ли, иска да й отнеме тези изконни права.
Наздраве!
Добавям и испано-латино акцент. Истинската жена поставя нейния портрет в хола.
Фейсбука се ползва, за да си покажеш това онова - коли, дрехи, обувки, колекции, мускули, гърди и каквото представлява интерес.
Виждал съм мъже да си показват красивия интериор у тях, гозбите, гардероба с надеждата някоя да се хване.
И е много просташко, като си излизал с някоя, после й пишеш, да се прави на утрепана и да не ти отговаря, както правеше аптекарката. Признак на комплекси и простотия. И като не й изнася, не отговаря или те блокира.
Наздраве!
П.П. За фейса ще си замълча, щото ми е твърде далечен като поведение.
Защо допускате корелация между образованието и интелигентността?
Много необразовани хора са високоинтелигентни и обратното.
П.С. Ти доколкото знам си с 2 висши?
П.П.С. Готвача по-глупав ли е от инженера?
Вредна корелация. А и има разлика между образование и домашно възпитание. Справка крети и монамурски. И двамата са образовани. Колкото до тяхното домашно възпитание …. Тук наш Евго ги бие като как беше онзи култов израз …. Мачка у дирек …. Мдам ….
Ех..........и го правят хора с висше, с успехи в живота и с претенции, че са доста над средното ниво.
Но най-често се среща при старите моми,
Хммм най-често го правят закоравелите женкари и жени с определен тип поведение. Старите моми горките са едва на трето място в класацията.
Прочее спри вече да лепиш етикети. Туй “стара мома” е вече бая демоде. Я виж сега поредната серия на твоя любим филм “Сексът и градът”. Ужасттттт …. “Тузаря” го отузиха яко американските феминистки …. Бъди тренди … нема сега тсари моми - има зрели жени.
цццц Даже зацъках с език като видях преди минути темата и за малко да се изцепя да питам това тема за жени ли е или за страннни субекти, но си затраях, От еврогейска толерастия
Аз си пиша какво ми е на сърце, по чакам да мине някой от уважаемата модература, та да ме затрие.
Наздраве!
Коментар