Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Изобщо не й е била това идеята. Все пак става въпрос за Джони Деп,който е мечта за милиони жени по света.Но той се е оказал със слаб характер и оная е побесняла,че не е мъжът,за когото е мечтаела.
Тая пари искаше. Беше сменила там всички легла и е изпуснала Илончо. Обаче не й се получи да яхне вълната и да се изкара жертва, ерго тъпичка излезе.
Какъв пират какви пет лева?Last edited by Arana; 06.06.2023, 05:53.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Мисля, че смяташ автоматичната скоростна кутия за по-лесна за управление ,но грешиш. Поне ,аз предпочитам да карам кола със скорости, нямам проблем с автоматиците ,но обичам да имам скорости
Коментар
-
Мисля, че смяташ автоматичната скоростна кутия за по-лесна за управление ,но грешиш. Поне ,аз предпочитам да карам кола със скорости, нямам проблем с автоматиците ,но обичам да имам скорости
Аз съм карал само Лади и не знам как е с автоматик. Наскоро се возих в такси в чужбина, имаше екран отпред и се виждаше пътя (маршрута) и колите в близост до таксито, т.е. не трябваше да гледа в огледалото, а да следи монитора до себе си. Те тези коли и паркират по-лесно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
От тогава мина много време.......и ми се иска да се науча на новото, с хубава кола, автоматик.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Това е важното. Не се подвеждай по коли и автоматици. Особено за второто. Неслучайно има приказка - ръчката е за тези които искат да карат, а автоматика е за онези, които искат да се возят.
Коментар
-
Ох, ама ти май изобщо не знаеш за какво е била женена Амбър, преди Джони Деп
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Изобщо не й е била това идеята. Все пак става въпрос за Джони Деп,който е мечта за милиони жени по света.Но той се е оказал със слаб характер и оная е побесняла,че не е мъжът,за когото е мечтаела.
Коментар
-
Мире, не схващаш ли, че идеята й е била да го провокира по всякакъв начин, след като не е получила исканото. Обърни внимание, че Джони Деп не се е поддал и спечели делото. Ако беше й отвърнал, щеше сега освен със съсипана кариера и брак, да остане и без пари.
Коментар
-
Така поднесено съм съгласен. Но цялата идея да се запълни нишата на самотата с роботи, някак не ме кефи особено. Не, че имам по-добри идеи, но самата ситуация изглежда доста тъжно. Защото на един интелигентен мъж, там някъде се пада и интелигентна жена. Просто е скъсана нишката.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
няколко стотин милиона азиатци
но те и без друго са на ръкоделие
разбирай, любовта им иде отръки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ще останат доста свободни, не само жени, но и мъже. Помисли от развитието на всечки домакински уреди, колко сме си нужни с жените от преди век? Когато роботи, жени и мъже, придобият перфектните за инстинктите ни форми и материя, както и примерно за мъжете като мен давам пример, изкуствения им вграден интелект може да разговаря с теб всяка вечер по хиляди теми, за разлика от празноглава застаряваща чалгаджийка, която претендира за нов джип порше, а е прехвърлила 40, а от изяви на сцени изглежда на 45 и няма 200 думи в речника, кое ще избереш.?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
няколко стотин милиона азиатци
разбирай, любовта им иде отръки
Коментар
-
Не знам колко от мъжете биха си паднали по нещо такова, но ако се наложи като норма ще останат доста свободни жени
- 1 like
Коментар
-
Не знам колко от мъжете биха си паднали по нещо такова, но ако се наложи като норма ще останат доста свободни жени
разбирай, любовта им иде отръкипрепоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар