If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е тоя не се отказва и затова редува Левислава и Деснислава хахахаха
Кой ти каза че са успешни? Вървят си там някакви сапунки, после като една позната шопкиня ред сълзи ред сополи и развод с мангала, че го беше и довлякла от Куба в София преди това.
Чакай сега тука, стоп. Въпросът, милорд е, защо и как я е прелъгал и прекарал ......., докато наш Евго получава греда след греда. Тоз...... частна школа следва да отвори
Last edited by RUBLA; 06.07.2022, 18:40.
Причина: Спазвайте добрия тон!
Може приятелка да влезе в ролята, коя обича да гледа как на друга и свалят звезди - докато тя седи на сухо? Но при сестрите конкуренцията е цял живот и върви по мед и масло номера
Ако толкова бързо се отказва, за какво ни е въобще?
После защо латино любовниците били по-успешни. Хайде Холан.
Е тоя не се отказва и затова редува Левислава и Деснислава хахахаха
Кой ти каза че са успешни? Вървят си там някакви сапунки, после като една позната шопкиня ред сълзи ред сополи и развод с мангала, че го беше и довлякла от Куба в София преди това.
Тя сестрата сама ще се нахлузи, само трябва да и позволи в стил "ама аз, ама то не е редно, ох - ми добре, ама никой да не разбере" Конкуренцията е голяма работа!
По изключение се съгласявам с таз позиция, обаче проблемът е, че и към сестрата ако подходът е в стил слон в стъклария, сестрата едва ли ще го допусне до втора бейзболна база.
Тя сестрата сама ще се нахлузи, само трябва да и позволи в стил "ама аз, ама то не е редно, ох - ми добре, ама никой да не разбере" Конкуренцията е голяма работа!
Ами извинявай, но подчертаното е обидно. Отделно, че не е вярно. Не подценявай хората. Някои жени нямат приоритет обезателно да имат деца. А ако искат деца внимателно подбират бащата.
Може просто да не си бил нейн тип. Не е искала да те обиди не ти го е казала направо. Само малките деца реагират толкова агресивно.
Очисти го това съзнание от това кой на колко години е и кой колко пари изкарва.
Не съм я блокирал (изтрих я) и не съм я обиждал. Аз просто и написах нещо, което е вярно в общия контекст, без да казвам, че се отнася за нея.
Тя е стара мома и срокът й изтича. Какво чака и какво очаква?
Ами извинявай, но подчертаното е обидно. Отделно, че не е вярно. Не подценявай хората. Някои жени нямат приоритет обезателно да имат деца. А ако искат деца внимателно подбират бащата.
Може просто да не си бил нейн тип. Не е искала да те обиди не ти го е казала направо. Само малките деца реагират толкова агресивно.
Очисти го това съзнание от това кой на колко години е и кой колко пари изкарва.
Ами ти си се държиш като 15 годишен това е положението. Милиграм промяна не виждам. Давай към следващата.
Сега разбор на ситуацията:
1. Спира да ти пише - превеждам, защото не зацепваш - жената ти казва и то деликатно, че няма интерес - не е длъжна, не те е харесала, не го приемаш лично и я оставяш на мира.
2. Ти обаче продължаваш да досаждаш - пишеш ултиматуми в стил руска посланничка до наш Киро - резултат - вече си окончателно отписан.
3. Накрая като не става на твоята почваш и да обиждаш - е извинявай, ама ти е отговорила, защото вече си бил мега досаден.
4. Накрая позорно я блокираш.
Евго, голямо си дете. Кога ще узрееш не знам.
Поуката от цялата случка е да се оттегляш навреме без да обиждаш. С възпитание. А ти си изгорил пак моста. Един слон в стъклария е балерина от “Лебедово езеро” в сравнение с твоите действия.
Не съм я блокирал (изтрих я) и не съм я обиждал. Аз просто и написах нещо, което е вярно в общия контекст, без да казвам, че се отнася за нея.
Тя е стара мома и срокът й изтича. Какво чака и какво очаква?
Поуката е че след 1. може да тресне сестра и примерно, с което ще изпълни елегантно и останалите точки + топката в нейното поле
По изключение се съгласявам с таз позиция, обаче проблемът е, че и към сестрата ако подходът е в стил слон в стъклария, сестрата едва ли ще го допусне до втора бейзболна база.
Ами ти си се държиш като 15 годишен това е положението. Милиграм промяна не виждам. Давай към следващата.
1. Спира да ти пише - превеждам, защото не зацепваш - жената ти казва и то деликатно, че няма интерес - не е длъжна, не те е харесала, не го приемаш лично и я оставяш на мира.
2. Ти обаче продължаваш да досаждаш - пишеш ултиматуми в стил руска посланничка до наш Киро - резултат - вече си окончателно отписан.
3. Накрая като не става на твоята почваш и да обиждаш - е извинявай, ама ти е отговорила, защото вече си бил мега досаден.
Поуката от цялата случка е да се оттегляш навреме без да обиждаш. С възпитание. А ти си изгорил пак моста. Един слон в стъклария е балерина от “Лебедово езеро” в сравнение с твоите действия.
Поуката е че след 1. може да тресне сестра и примерно, с което ще изпълни елегантно и останалите точки + топката в нейното поле
Един приятел от Варна ме беше запознал с една госпожица, на 40г, неомъжвана, учителка по английски, без мъж.
И аз се надявах, че може да станат нещата, обаче отново греда. Тя си се занимава с разни старомомински глупсоти, има куче, пише простотии във фейсбук, предполагам от време на време се пердаши с местни варненци, излиза от време на време, не е амбициозна и вероятно не изкарва много пари. Има учители с английски, които са трудолюбиви и печелят добре (от преводи и уроци + заплатата). Аз се държах културно и сме чатили с нея, лайквам й нещата, честитя й празниците в продължение на 1 г.
И взе да не ми отговаря, при което аз се ядосах и й написах, че ще прекратя приятелството. Тя се прави на утрепана.
И след това й написах на английски:
"Hi, ....generally speaking, spinsters in Bulgaria are bad, sour and difficult to conquer. Sad, but true."
Тя ми написа, че я е развеселило това и аз я изтрих оканчателно.
Коментар