Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеПрибирам се към София . На магистралата хубаво, мургаво момиче ,подскача,танцува,усмихва ни се, вдига си пъстрата рокличка. Грее слънце, направо ни вдигна настроението . Всички в колата се усмихваме .
После се сещам за всички снимки, на сериозни , тежки путки , гледащи сърдито и изморено от мощни коли луксозни курорти и бутикови вили във Фейсбук и Инстаграм и си мисля- какво нещо е живота ?! За едни магистралата е щастие, за други лукса е мъка !
А професията - една и съща ...
Братовчед ми живее в малко провинциално градче. Там няма жени и е принуден да се занимава с ромки.
Разказвал ми е, че били много весели, като останел насаме с тях си знаели работата и не чакали той да ги подканя или да им се моли,
Коментар
-
Прибирам се към София . На магистралата хубаво, мургаво момиче ,подскача,танцува,усмихва ни се, вдига си пъстрата рокличка. Грее слънце, направо ни вдигна настроението . Всички в колата се усмихваме .
После се сещам за всички снимки, на сериозни , тежки путки , гледащи сърдито и изморено от мощни коли луксозни курорти и бутикови вили във Фейсбук и Инстаграм и си мисля- какво нещо е живота ?! За едни магистралата е щастие, за други лукса е мъка !
А професията - една и съща ...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Джейчо,
много интересна и поучителна история... Те си приказвали, ти си ги чул, те са разбрали, и се смяли, смяли, смяли... от сърце!!!
А двата извода направо къртят:
Извод 1: ако бяха майките им, щяха са б@ти смачканите, намусени и скучни скумрии, ако усетят, че си ги чул
Извод 2: Да има момичета, които си ги кефят по-големи или директно много по-големи мъже. Други не.
Джейчо, чупи ми тъпомера... на две!
И ми показа нагледно силата на Гнева и Омразата... и как ако не внимаваш, могат да ти отровят Ума!!!
Момчета, спирам да ви чета... Непоносими сте!
Хубу де мани тва четене и писане , дай по напреко.
Качи некоя снимчица.
ПП Може като за начало да снимаш кво си сготвила за обяд.Last edited by Майстора233; 08.07.2022, 11:09.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
Дай снимка да я видим тая .
Иначе жените са в по - силна позиция днес заради социалните мрежи .Много им се вдига самочувствието от лайкове на снимки , л.с. и т.н.
Мъже , не им пишете и не ги лайквайте, така се самопрецаквате . Ако има възможност ударете дислайск или им пишете на л.с. че са дебели и грозни .
Визуално е ОК, с хубава фигура.
Като стил на обличане, не е нещо особено. Аз харесвам жени, които обличат пъстри рокли лятото, с бижута, за едно весело настроение.
А нейния стил не е такъв.
На зрели години визията не е толкова от значение, а характера и разбирателството.
Често ходя на море с България Ер. Стюардесите са много хубави млади момичета (понякога се държат като снежни кралиици, студено).
И мъжете стюарди са симпатяги,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеАми не всички! Например преди малко, прибирам се, а пред мен 3 момичета около 17-20 г. нямам идея дори и си говорят за мъже и едната ''Той е дърт! На 31 е!'' а другата ''На 31 е, но... и взе да обяснява, че излизали, много приказвали и я кефил''. Аз минавам край тях и се засмях. Те ме поглеждат, аз съм направо съученик на Хепопс
и също почнаха да се смеят
Разбраха, че съм ги чул! Ама се смеят човек, от сърце се смеят - истински, а ако бяха майките им, щяха са б@ти смачканите, намусени и скучни скумрии, ако усетят, че си ги чул. Там е разликата! Да има момичета, които си ги кефят по-големи или директно много по-големи мъже. Други не.
много интересна и поучителна история... Те си приказвали, ти си ги чул, те са разбрали, и се смяли, смяли, смяли... от сърце!!!
А двата извода направо къртят:
Извод 1: ако бяха майките им, щяха са б@ти смачканите, намусени и скучни скумрии, ако усетят, че си ги чул
Извод 2: Да има момичета, които си ги кефят по-големи или директно много по-големи мъже. Други не.
Джейчо, чупи ми тъпомера... на две!
И ми показа нагледно силата на Гнева и Омразата... и как ако не внимаваш, могат да ти отровят Ума!!!
Момчета, спирам да ви чета... Непоносими сте!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Благодаря ти за подкрепата.
Това искам и Полки да го прочете:
Описаната от мен жена наистина е повърностна и тъпа. От една година й следя фейсбука.
Не ме интересува, че е копунджийка и води социален живот (и вероятно се занимава с разни пичове от време на време). Като професионалист е слаба работа, има хора с английски език, които много работят и много изкарват, но тя не е от тях. Занимава се с куче, пишее тъпотии във фейсбук, нито е мила, нито е сърдечна. Тя е на 40г и не е в силна позиция да си избира мъже,
Може да звуча крайно, но го мисля.
Поздрави
Иначе жените са в по - силна позиция днес заради социалните мрежи .Много им се вдига самочувствието от лайкове на снимки , л.с. и т.н.
Мъже , не им пишете и не ги лайквайте, така се самопрецаквате . Ако има възможност ударете дислайск или им пишете на л.с. че са дебели и грозни .Last edited by Andi11; 08.07.2022, 10:33.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Malka Boza Разгледай мнение
Един приятел преди много години каза това,Около 40-те започва бързото и необратимо превръщане на жената в Кикимора.Тогава не му обърнах внимание но напоследък се сещам от време на време
Жената отразява мъжа...
Докато мъжа е Пич, жената е Сладуранка. Мъжа като почне да става досаден инертен циничен Чичак, жената се превръща Кикимора...
Всеки получава това, което заслужава
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Благодаря ти за подкрепата.
Това искам и Полки да го прочете:
Описаната от мен жена наистина е повърностна и тъпа. От една година й следя фейсбука.
Не ме интересува, че е копунджийка и води социален живот (и вероятно се занимава с разни пичове от време на време). Като професионалист е слаба работа, има хора с английски език, които много работят и много изкарват, но тя не е от тях. Занимава се с куче, пишее тъпотии във фейсбук, нито е мила, нито е сърдечна. Тя е на 40г и не е в силна позиция да си избира мъже,
Може да звуча крайно, но го мисля.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеКрай мен на млади години ми се въртяха някави мамчета и лелки, а като минах 35 компанията ми започнаха да търсят дъщерите им. Общо взето не ми пука, коя с какъв се думка и кой, колко годишен и го слага в целулитния задник, но ме развеселяват, когато имат нужда от нещо, да пробват дали някой като нас няма да им помагаПовечето 40-50 годишни са глупави и повърхностни, като описаната от теб. Няма какво да си говориш с тях. Скучни са и мислят, че един мъж трябва да се държи по някакъв сценарий. Отделно, че дори децата, нямат толкова инфантилно и филмарско поведение, като тях. Дъщерите им са с класи над тях, в поведение, в ум, имат интуиция, оценяват от раз, дори да нямат опита на майките си, които го имат (но пак са останали тъпи). Мъжете на средна и над средна възраст, вероятно също не са стока! Въобще, нещо яко е увредено в много хора от големите поколения и е лошото, че младите заради скапаните си родители, масово емигрират навън, защото родителите им не стават за нищо.
Last edited by Evgo; 08.07.2022, 11:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Останалите отлитате на метлите си. Факт.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Толкова си можеш. Ти и подобните на теб.
Спирам да те отразявам, че пак се оля.
Уверените жени с покритие принципно сриват всеки комплексар. Факт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Чувала си ти испански поговорки - на пилона само
Аз не светя с отразена светлина - нататък сещай се сама.
Спирам да те отразявам, че пак се оля.
Уверените жени с покритие принципно сриват всеки комплексар. Факт.Last edited by Selena; 07.07.2022, 22:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеАми не всички! Например преди малко, прибирам се, а пред мен 3 момичета около 17-20 г. нямам идея дори и си говорят за мъже и едната ''Той е дърт! На 31 е!'' а другата ''На 31 е, но... и взе да обяснява, че излизали, много приказвали и я кефил''. Аз минавам край тях и се засмях. Те ме поглеждат, аз съм направо съученик на Хепопс
Разбраха, че съм ги чул! Ама се смеят човек, от сърце се смеят - истински, а ако бяха майките им, щяха са б@ти смачканите, намусени и скучни скумрии, ако усетят, че си ги чул. Там е разликата! Да има момичета, които си ги кефят по-големи или директно много по-големи мъже. Други не.
Връстниците на 25 годишните жени нямат увереността на 45 годишен. Като цяло това е причината, отделно сигурността - и от опита, и от кинтата.
Каквото и да си говорим - жените искат някой да им осигури жилището и режийните, инстинкт е. Не меркантилност. Ако имат екстрата да се разбират и да не скучаят (и в кревата, и извън него) - поредния ЕВГО изревава на умряло тука
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеВ днешно време дъщерите на 25 налитат на нечии бащи на 40-50Както чух наскоро - на тая възраст проглеждали, че бащите по-стават за чукане отколкото връстниците хахахаха!
, аз съм направо съученик на Хепопс
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар