Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Е ти пък консерве съм билСмятам ,че мъжкото и женското начало са основа за хармонични взаимоотношения и в следствие съвместен живот .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
По мои спомени пачангата си имаше семейство обаче … и беше с доста консервативни възгледи.Смятам ,че мъжкото и женското начало са основа за хармонични взаимоотношения и в следствие съвместен живот .
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes
Хахаха-дойдохме си на думата. Като не може да намери аргументи срещу доводите на мъж,незадоволената жена го нарича импотентен.Само дето дори и един мъж да е импотентен има решение на проблема -нарича се"Виагра ".Така че ако някой ден не вдигам самолета ще взема от синьото хапче и пак ще имам сексуален живот.
И бъди спокойна,нито съм отхвърлен от жените, нито съм бездетен. Ти се погрижи за своята привлекателност сред мъжете. Така както ти чета злобните коментари няма да си от най-търсените.
Малко медицинска грамотност не вреди.
Миро, никой не те напада, успокой се де.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
Темата се движи от мъжете без никакви успехи сред жените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
"Принцесо" кое е обида, осветли ме ? Ти явно се вързприемаш за "всички нормални хора" , очеизвадно е , че си в грешка някаква !
Джендърът по презумция по тукашните ширини се въприема като неустановен пол ....и всички произлизащи от това "нови" сексуални проявления , а педерастията си я има от време оно и по модерному е с термина "гей" .
Коментар
-
А теб като те гледам как безпричинно обиждаш човек, който не те е засегнал по никакъв начин в анонимен форум, явно си голям комплексар. В живота такива са най-големите мишки.
И няма какво да ме "ограмотяваш",за всеки нормален човек в България "джендър"означава педераст.
Езикът във вашите среди няма нищо общо с този на нормалните хора.
Джендърът по презумция по тукашните ширини се въприема като неустановен пол ....и всички произлизащи от това "нови" сексуални проявления , а педерастията си я има от време оно и по модерному е с термина "гей" .
Коментар
-
Джендър е педераст.Педерастите не се интересуват от жени.Нещо си объркал понятията. Освен ако не си от тях.Забелязал съм,че обичат да наричат нормалните мъже с прозвището, на което отговарят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
Темата се движи от мъжете без никакви успехи сред жените.
- 1 like
Коментар
-
Ти се погрижи за своята привлекателност сред мъжете. Така както ти чета злобните коментари няма да си от най-търсените.
Добре, че повечето мъже в България са нормални, та жените имаме избор.
- 1 like
Коментар
-
Така е.Затова съм се ориентирал към чужденки. А до пенсия имам още 18 години и мисля доста секс да правя дотогава.
Ти по-добре се погрижи за своя сексуален живот и тогава подигравай другите във форума, че не правели секс.
А при жените липсата на секс се дължи единствено на лош външен вид.Та преди да даваш квалификации кои бил инсел ,вземи се погледни в огледалото и си отговори дали си привлекателна за мъжете.А при мъжете основната причина за дракане по форумите е еректилната дисфункция.
Винаги ще има има мъже, отхвърлени от жените в своята популация. Нито сте първите, нито сте последните.
А темата е какво искат жените, не за отхвърлените и фрустрирани мъже.
- 1 like
Коментар
-
Така е.Затова съм се ориентирал към чужденки. А до пенсия имам още 18 години и мисля доста секс да правя дотогава.
Ти по-добре се погрижи за своя сексуален живот и тогава подигравай другите във форума, че не правели секс.
А при жените липсата на секс се дължи единствено на лош външен вид.Та преди да даваш квалификации кои бил инсел ,вземи се погледни в огледалото и си отговори дали си привлекателна за мъжете.
Коментар
-
Нищо няма да разказвам, защото такива като теб използват споделените неща от личният живот за обиди и подигравки.
То каквото и да напише човек пак ще се подигравате-независимо дали има проблем с намирането на партньорка в живота,или точно обратното-има избор от много потенциални партньорки.
Коментар
-
Нищо няма да разказвам, защото такива като теб използват споделените неща от личният живот за обиди и подигравки.
То каквото и да напише човек пак ще се подигравате-независимо дали има проблем с намирането на партньорка в живота,или точно обратното-има избор от много потенциални партньорки.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар