If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всеки допир ,с която и да е част на женското тяло ,е наслада за мен.Харесва ми как изглеждат жените ,как миришат,как говорят ,а и как правят някои други неща.
Ал Пачино нищо не виждаше и изобщо не знаеше къде стоят тиганите. Тая работа не става с филми. Всяка жена е красива, стига да погледнеш на нея по красив начин. Ако и гледаш само циците, ще изтървеш да погледнеш в очите й. Ако гледаш само в очите, ще изтървеш пък циците.
това ме подсеща за една обява
ако се чувствате непривлекателна и грозна,
заповядайте при нас, тук е тъмно а ние вече сме пияни
Изобщо нямам предвид това.Не че не го върша с най-голямо удоволствие, ама все пак не може да подадеш тигана на всяка красива жена.Предполагам си гледал"Усещане за жена"с Ал Пачино.Точно това имам предвид относно жените.
Ал Пачино нищо не виждаше и изобщо не знаеше къде стоят тиганите. Тая работа не става с филми. Всяка жена е красива, стига да погледнеш на нея по красив начин. Ако и гледаш само циците, ще изтървеш да погледнеш в очите й. Ако гледаш само в очите, ще изтървеш пък циците.
Какво има да говорят - даваш им тигана и да бъркат запръжката. После ходи да ги миришеш.
Ама не се научихте как се бърка запръжката. Хващате я като транспортна количка и осморки или безкрайност. Това са най-важните движения. Дори и слънцето се движи по небето в осморка
Какво има да говорят - даваш им тигана и да бъркат запръжката. После ходи да ги миришеш.
Изобщо нямам предвид това.Не че не го върша с най-голямо удоволствие, ама все пак не може да подадеш тигана на всяка красива жена.Предполагам си гледал"Усещане за жена"с Ал Пачино.Точно това имам предвид относно жените.
По-скоро карат дълъг пубертет. Отпуска ги точно преди да ги лепне критическата
Наздраве!
Ами той, татко Карло, да подостри един убав за Коко Шанел и да видим дали ще ги приказва такива. То само със сучене не става. То това, нейното, е някаква недовършена работа. Започната и недовършена. Така ми изглежда.
Наздраве!
Всеки допир ,с която и да е част на женското тяло ,е наслада за мен.Харесва ми как изглеждат жените ,как миришат,как говорят ,а и как правят някои други неща.
Коментар