IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

По мои спомени пачангата си имаше семейство обаче … и беше с доста консервативни възгледи.
    Е ти пък консерве съм бил Смятам ,че мъжкото и женското начало са основа за хармонични взаимоотношения и в следствие съвместен живот .

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes

Хахаха-дойдохме си на думата. Като не може да намери аргументи срещу доводите на мъж,незадоволената жена го нарича импотентен.Само дето дори и един мъж да е импотентен има решение на проблема -нарича се"Виагра ".Така че ако някой ден не вдигам самолета ще взема от синьото хапче и пак ще имам сексуален живот.
      И бъди спокойна,нито съм отхвърлен от жените, нито съм бездетен. Ти се погрижи за своята привлекателност сред мъжете. Така както ти чета злобните коментари няма да си от най-търсените.
      Всъщност с виаграта следва да се внимава. Прекаляването води до сърдечно-съдови увреждания, а при някои заболявания не действа принципно.

Малко медицинска грамотност не вреди.

Миро, никой не те напада, успокой се де.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение

Темата се движи от мъжете без никакви успехи сред жените.
        Успехи сред тукашните женски без да се обиждаш е глупава кауза . А мъжките чеда тук действително са покъртителни !

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

"Принцесо" кое е обида, осветли ме ? Ти явно се вързприемаш за "всички нормални хора" , очеизвадно е , че си в грешка някаква !
          Джендърът по презумция по тукашните ширини се въприема като неустановен пол ....и всички произлизащи от това "нови" сексуални проявления , а педерастията си я има от време оно и по модерному е с термина "гей" .
          По мои спомени пачангата си имаше семейство обаче … и беше с доста консервативни възгледи.

Коментар

А теб като те гледам как безпричинно обиждаш човек, който не те е засегнал по никакъв начин в анонимен форум, явно си голям комплексар. В живота такива са най-големите мишки.
            И няма какво да ме "ограмотяваш",за всеки нормален човек в България "джендър"означава педераст.
            Езикът във вашите среди няма нищо общо с този на нормалните хора.
            "Принцесо" кое е обида, осветли ме ? Ти явно се вързприемаш за "всички нормални хора" , очеизвадно е , че си в грешка някаква !
            Джендърът по презумция по тукашните ширини се въприема като неустановен пол ....и всички произлизащи от това "нови" сексуални проявления , а педерастията си я има от време оно и по модерному е с термина "гей" .

Коментар

Джендър е педераст.Педерастите не се интересуват от жени.Нещо си объркал понятията. Освен ако не си от тях.Забелязал съм,че обичат да наричат нормалните мъже с прозвището, на което отговарят.
              Ще ти пусна линкче да се поограмотиш , обърканият си ти . Как мъже наричат други мъже е твоя специалност явно , не ме касае. Като ти гледам словореда обаче е ясно едно , много си го закъсал !

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение

Злобата ще те изяде. Дори и да нямам успехи с жените, както твърдиш,самият факт,че съм женен с деца пак е потвърждение, че написаното от теб е лъжа.

Коментар

Ти се погрижи за своята привлекателност сред мъжете. Така както ти чета злобните коментари няма да си от най-търсените.
                  Не ме мисли мен, все пак не пиша в темата за оплаквания как българските мъже са еди какви си

Добре, че повечето мъже в България са нормални, та жените имаме избор.

Коментар

Добре е за някои хора, че форумът е анонимен и няма снимки на пишещите,и тогава бързо ще си проличи кой какъв успех има сред противоположният пол.

Коментар

Така е.Затова съм се ориентирал към чужденки. А до пенсия имам още 18 години и мисля доста секс да правя дотогава.
                      Ти по-добре се погрижи за своя сексуален живот и тогава подигравай другите във форума, че не правели секс.
                      А при жените липсата на секс се дължи единствено на лош външен вид.Та преди да даваш квалификации кои бил инсел ,вземи се погледни в огледалото и си отговори дали си привлекателна за мъжете.
                      А при мъжете основната причина за дракане по форумите е еректилната дисфункция.

Винаги ще има има мъже, отхвърлени от жените в своята популация. Нито сте първите, нито сте последните.

А темата е какво искат жените, не за отхвърлените и фрустрирани мъже.

Коментар

Така е.Затова съм се ориентирал към чужденки. А до пенсия имам още 18 години и мисля доста секс да правя дотогава.
                        Ти по-добре се погрижи за своя сексуален живот и тогава подигравай другите във форума, че не правели секс.
                        А при жените липсата на секс се дължи единствено на лош външен вид.Та преди да даваш квалификации кои бил инсел ,вземи се погледни в огледалото и си отговори дали си привлекателна за мъжете.
                        Бъркаш ме с някой. Аз даже не знаех какво е инсел.

Коментар

Нищо няма да разказвам, защото такива като теб използват споделените неща от личният живот за обиди и подигравки.
                          То каквото и да напише човек пак ще се подигравате-независимо дали има проблем с намирането на партньорка в живота,или точно обратното-има избор от много потенциални партньорки.
                          Това е мъдро решение.

Коментар

Нищо няма да разказвам, защото такива като теб използват споделените неща от личният живот за обиди и подигравки.
                            То каквото и да напише човек пак ще се подигравате-независимо дали има проблем с намирането на партньорка в живота,или точно обратното-има избор от много потенциални партньорки.
                            Мъж който пише у форум нЕкакъв си за несгоди със жени е глупак със неясна полова принадлежност ,т.е. по новому Джендър !

Коментар

• Бе не сте особено сложни организми за разгадаване - все неоценени, все жените им виновни, все съвременната българка им пречи... Отсега сте с пенсионерския репертоар.

Коментар

Ами кой е виновен?Човешкият род съществува от 200 хиляди години?Да не мислиш, че мъжете през тия години са чистили, готвели и дундуркали деца?В наши дни повечето мъже поемат и от женските задължения, което не е правено от техните предци,ама примадоните пак недоволни и раждаемостта намалява.
                                И личните нападки показват злоба и нищо друго. Аз не съм си позволил да коментирам нито външният ти вид, нито личният ти живот.
                                И не съм от тия с поддържаните бради. Пускам я десетина дни и я бръсна. Не съм от тия суетните мъже,към които в злобата си искаш да ме причислиш .И с брада, и без брада пак съм привлекателен за жените.
                                Ми не е злоба. Както искаш го приемай.

Според мен ти липсва обективност.

Никой не държи монопол върху истината.

Ти просто разказвай.
                                Last edited by Arana; 10.09.2022, 11:40.

Коментар

Working...
                                X