Първоначално изпратено от ratten
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Много лоши тези жени.
Eвго, в стремежа си да изградиш общ негативен образ на съвременната жена, описваш познатите/приятелите си мъже като пълни мухльовци. Само дето не ги бият жените им, но, вероятно, имаш и такава история с някой готин, строен, интелигентен, образован, финансово стабилен пич от фитнеса.
Този бил строен и културен, другият - тоже, само жените не ги бивало. Как пък край теб и твоите познати само шкарто, а край мен - умни, красиви, успешни и отговорни жени - съпруги и майки!? Различни планети ли обитаваме?!
.. и сигурно е вярно за тия, с качествата, но нас ни интересува, коя "умна, успешна и отговорна" би си ангажирали утробата, за да му роди? С комбинация от подобни качества - все си мисля, че - за да му роди, би трябвало да притежава поне още едно качество: да е влюбена до припадък в Евго! Защо пък да не я накара да се влюби в него? А те, дали вярват в любовта, защото според мен Евго може да бъде луд от любов - не само към фитнес-маниаци с "плочки"...
... и тия, с качествата, може би са чували, че трябва да се пазят от данайците..., или от хубавата баница сутрин, май беше?...Не вярвам да устоят на такава баница и биха жертвали всяко свое качество! Евго е неустоим... И те -така!
Малко реклама не вреди... Току-виж станала заварката с някоя твоя позната?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениено ужасното е другото - младите са доста с промити объркани глави, защото им се внушава, че бисексуалността е нещо нормално. Горките ни деца.Last edited by Ender; 28.01.2022, 21:00.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ми стягай куфарите за България
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Тук върви популярен ТВ формат наречен фърст дейтс. Събират се хомо двойки, лезбо двойки и обикновени двойки от всички възрасти и вечерят или пият по кафе. Накрая или се формира или не се формира двойка, но ужасното е другото - младите са доста с промити объркани глави, защото им се внушава, че бисексуалността е нещо нормално. Горките ни деца. Междувременно пък католически радикали освиркват жените, които влизат в клиники да абортират…редят молитви като малоумни и се клатят на място … ужас някакъв.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Има значително по-притеснителни неща. Вече не може да се види филм без умни афроамериканци и поне 5 вида джендъри. Дори новия СуперМен е бисексуален. Та няма какво да се чудим...Last edited by aleks262; 28.01.2022, 21:01.
- 2 Харесвания
Коментар
-
За пръв път ми се случва да ми изчезне пост преди да го постна. Пишех, че днес се опитвам да гладам Матрицата 4 и ми се получава много трудно.
Нео на 57 г. Тринити на 54 г. В по-духовни култури героите щяха да са духовни водачи. В Матрицата 4 са милфка и изкукуригал програмист.
Уморих се да гледам римейкове и креатовно безсилие по всички фронтове. Та не знам Мъск за тези общества си е точно на място за жалост.
Виж им фозиономиите и на Мъск и на Зукърбърг. Калкулатори вместо лица.
Ако не се обърне тренда не ни чакат добри времена …Last edited by aleks262; 28.01.2022, 21:00.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМхм, Мъск и деца ще ни направи ако и това не можем...
Мой познат произведе 4бр., докато Евго мрънка във форума.
Нео на 57 г. Тринити на 54 г. В по-духовни култури героите щяха да са духовни водачи. В Матрицата 4 са милфка и изкукуригал програмист.
Уморих се да гледам римейкове и креативно безсилие по всички фронтове. Та не знам Мъск за тези общества си е точно на място за жалост.
Виж им физиономиите и на Мъск и на Зукърбърг. Калкулатори вместо лица.
Ако не се обърне тренда не ни чакат добри времена …Last edited by Selena; 29.01.2022, 09:14.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеКазах аз че 2050 година всички проблеми на Евго ще се решат. В началото на годината му го казах, пък той взе, че се обиди. Ей го на. На̀уката ще реши всички проблеми. Юруш към трансхуманизъма.
Мой познат произведе 4бр., докато Евго мрънка във форума.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Селена и батките могат да дадат репродукция секс и кинти ама мозък имат ли
Ако има 20% мозък има 80% тяло.
Ако има 80% мозък има 20% тяло.
Народът го е казал, на който му е къс ума са му дълги краката.
Сега тука ние всите дето си приказваме сме в топ 10% и по тяло 80% и по мозък 80%. Еле па я.
А наш Евго е феномен. При него всичко е по 200% оттам и проблемите му
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
пеше...ти си знаеш
ама случва се и така, кога човек е млад
чак после се сещаш, че те май и друго са искали.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Леле, Пеше!!! Въобще не смятам, че голяма част от мъжете са простаци. Просто казвам, че съвременната медицина дава възможност на жената да реши дали иска да бъде майка или не. Четири пъти в годината на процедура като превантивна мярка, а в промеждутаците нека да не знае какво и се случва. Кагато срещне истинския мъж - кеф ти секс с последствия, кеф ти секс без последствия - решенията трябва да се вземат от двамата.
Наздраве!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ъхъм. Репродукция, секс и кинти могат да дадат женските. Пък батките първото не могат да го дадат. Дат из дъ куешчън. И целиот форум съвкупно размишлява върху ту би ор нот ту би.
Ама виж сега те батките са ролеви модел по-скоро. Аз така го тълкувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
По една случайност няколко напомпани приятели си разказаха случките и аз ги споменах тук (че са готини, а и на тях им правят номера).
Аз ако съм искал и аз щях да се напомпя. Малко ми е прекалено това и не е много здравословно.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар