If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хахаха-дойдохме си на думата. Като не може да намери аргументи срещу доводите на мъж,незадоволената жена го нарича импотентен.Само дето дори и един мъж да е импотентен има решение на проблема -нарича се"Виагра ".Така че ако някой ден не вдигам самолета ще взема от синьото хапче и пак ще имам сексуален живот.
И бъди спокойна,нито съм отхвърлен от жените, нито съм бездетен. Ти се погрижи за своята привлекателност сред мъжете. Така както ти чета злобните коментари няма да си от най-търсените.
Всъщност с виаграта следва да се внимава. Прекаляването води до сърдечно-съдови увреждания, а при някои заболявания не действа принципно.
"Принцесо" кое е обида, осветли ме ? Ти явно се вързприемаш за "всички нормални хора" , очеизвадно е , че си в грешка някаква !
Джендърът по презумция по тукашните ширини се въприема като неустановен пол ....и всички произлизащи от това "нови" сексуални проявления , а педерастията си я има от време оно и по модерному е с термина "гей" .
По мои спомени пачангата си имаше семейство обаче … и беше с доста консервативни възгледи.
А теб като те гледам как безпричинно обиждаш човек, който не те е засегнал по никакъв начин в анонимен форум, явно си голям комплексар. В живота такива са най-големите мишки.
И няма какво да ме "ограмотяваш",за всеки нормален човек в България "джендър"означава педераст.
Езикът във вашите среди няма нищо общо с този на нормалните хора.
"Принцесо" кое е обида, осветли ме ? Ти явно се вързприемаш за "всички нормални хора" , очеизвадно е , че си в грешка някаква !
Джендърът по презумция по тукашните ширини се въприема като неустановен пол ....и всички произлизащи от това "нови" сексуални проявления , а педерастията си я има от време оно и по модерному е с термина "гей" .
Джендър е педераст.Педерастите не се интересуват от жени.Нещо си объркал понятията. Освен ако не си от тях.Забелязал съм,че обичат да наричат нормалните мъже с прозвището, на което отговарят.
Ще ти пусна линкче да се поограмотиш , обърканият си ти . Как мъже наричат други мъже е твоя специалност явно , не ме касае. Като ти гледам словореда обаче е ясно едно , много си го закъсал !
Така е.Затова съм се ориентирал към чужденки. А до пенсия имам още 18 години и мисля доста секс да правя дотогава.
Ти по-добре се погрижи за своя сексуален живот и тогава подигравай другите във форума, че не правели секс.
А при жените липсата на секс се дължи единствено на лош външен вид.Та преди да даваш квалификации кои бил инсел ,вземи се погледни в огледалото и си отговори дали си привлекателна за мъжете.
А при мъжете основната причина за дракане по форумите е еректилната дисфункция.
Винаги ще има има мъже, отхвърлени от жените в своята популация. Нито сте първите, нито сте последните.
А темата е какво искат жените, не за отхвърлените и фрустрирани мъже.
Така е.Затова съм се ориентирал към чужденки. А до пенсия имам още 18 години и мисля доста секс да правя дотогава.
Ти по-добре се погрижи за своя сексуален живот и тогава подигравай другите във форума, че не правели секс.
А при жените липсата на секс се дължи единствено на лош външен вид.Та преди да даваш квалификации кои бил инсел ,вземи се погледни в огледалото и си отговори дали си привлекателна за мъжете.
Бъркаш ме с някой. Аз даже не знаех какво е инсел.
Нищо няма да разказвам, защото такива като теб използват споделените неща от личният живот за обиди и подигравки.
То каквото и да напише човек пак ще се подигравате-независимо дали има проблем с намирането на партньорка в живота,или точно обратното-има избор от много потенциални партньорки.
Нищо няма да разказвам, защото такива като теб използват споделените неща от личният живот за обиди и подигравки.
То каквото и да напише човек пак ще се подигравате-независимо дали има проблем с намирането на партньорка в живота,или точно обратното-има избор от много потенциални партньорки.
Мъж който пише у форум нЕкакъв си за несгоди със жени е глупак със неясна полова принадлежност ,т.е. по новому Джендър !
Бе не сте особено сложни организми за разгадаване - все неоценени, все жените им виновни, все съвременната българка им пречи... Отсега сте с пенсионерския репертоар.
Ами кой е виновен?Човешкият род съществува от 200 хиляди години?Да не мислиш, че мъжете през тия години са чистили, готвели и дундуркали деца?В наши дни повечето мъже поемат и от женските задължения, което не е правено от техните предци,ама примадоните пак недоволни и раждаемостта намалява.
И личните нападки показват злоба и нищо друго. Аз не съм си позволил да коментирам нито външният ти вид, нито личният ти живот.
И не съм от тия с поддържаните бради. Пускам я десетина дни и я бръсна. Не съм от тия суетните мъже,към които в злобата си искаш да ме причислиш .И с брада, и без брада пак съм привлекателен за жените.
Коментар