If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Време е да започваш да връщаш по някоя година при броенето. Няма да имаш време да се обърнеш и ще заковеш пейсе. Ще има ти изказвам както на Арахната съболезнования, за всеки последващ рожден ден.
Наздраве!
+100 мъдър съвет, сестро догодина съм на 42. Евго да му мисли кат стана на 25
Мъж,който стане баща на 45 години ще е на 63 години, когато синът или дъщеря му няма да е вече дете. Или смяташ,че на 63 години един мъж е престарял?Ами тогава да те запозная с баща ми,който на 80 години спортува всеки ден.
А твоята колежка е много рядко изключение.Ако разбира се тя е родила детето,а не е от сурогатна майка или осиновено.
Нашите предци са казали:
- На бели коси, жълти л..на, ич не ми ги хвали!
Всяко нещо трябва да е с времето. Около 60-те човек помъдрява и с кеф започва да се грижи, ама за внуците си. Пубертети на тази възраст идват в повече.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Човека, изобщо не те обижда ,а казва истината. Две години са без значение когато си минал средната възраст, а не си се похвалил със сериозна връзка до днес.
Време е да започваш да връщаш по някоя година при броенето. Няма да имаш време да се обърнеш и ще заковеш пейсе. Ще има ти изказвам както на Арахната съболезнования, за всеки последващ рожден ден.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Нямаш обаче същата енергия. Но, нека Евго сам си решава. Проблем е, че аз съм в тази тема от създаването ѝ, което мързи ме да проверявам беше поне от преди три години, а Евго не е избрал.
То е ясно това,че на 45 години не си като на 25.Ама това, че е но такава възраст не означава ,че трябва да си сваля критериите по отношение на жените. Имам приятел ,който е на 48 години с гадже на 23 години. Готова е да му стане жена и да му роди деца.И не е някоя кифла.
Така че независимо от възрастта мъжките критерии по отношение на жените не трябва да се намаляват.
Нямаш обаче същата енергия. Но, нека Евго сам си решава. Проблем е, че аз съм в тази тема от създаването ѝ, което мързи ме да проверявам беше поне от преди три години, а Евго не е избрал.
Имаше пандемия и не съм търсил през това време. И самите хора не желаеха срещи с непознати.
Евго е в темата от 45 години и за съжаление, не е имал връзка (сериозна) до момента.
Мъж,който стане баща на 45 години ще е на 63 години, когато синът или дъщеря му няма да е вече дете. Или смяташ,че на 63 години един мъж е престарял?Ами тогава да те запозная с баща ми,който на 80 години спортува всеки ден.
А твоята колежка е много рядко изключение.Ако разбира се тя е родила детето,а не е от сурогатна майка или осиновено.
Смятам, че който еве.....той да плаща сметки по рестаранти и хотели.
Мъж изневерявал системно на съпругата си. На нея и писнало и тя също изневерила. Като разбрал, мъжът я набил, а тя го питала защо я бие. Той и обяснил: “Когато аз чукам, ние го начукваме, а когато ти се чукаш, на нас ни го начукват.”
Коментар