Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by mirodes; 18.09.2022, 13:50.
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Пълни глупости .За теб качествени са жените от голям град-т.е предполага се добре образовани и финансово независимо. Въпросът е ,че точно такива не стават за семейство. На такива принцеси е под достойнството да дундуркат деца и се грижат за домакинството и ако го правят е с нежелание и постоянно тръбене какъв подвиг вършат.А и точно такива слагат рога на мъжете си,щото нямат елементарно уважение към тях.Това естествено не се отнася само за Москва и Санкт Петербург, а и за другите големи градове в Източна Европа. За България може да питаш Евго дали сред софиянките се намира лесно качествена съпруга. Ако е живяла в малък град е много по-голяма вероятността да стане добра съпруга. Така че хайде няма нужда от такива "елитни, "жени.
Освен това те знам защо си мислиш,че ако дойде някоя да живее с мен непременно ще иска да бяга в Западна Европа. Не те знам от колко време не си в България, ама вече стандарта на живот в България много се повиши.При положение ,че ще й осигуря прекрасна къща, в която да живее и няма да й се налага да работи, трябва да е много тъпа да тръгне да гони Михаля в Западна Европа. Освен това ако има дете, то това дете или ще живее отделно или тя си тръгва заедно с него. Не съм балък,та да гледам чужди деца. Това е невъзможно да се случи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
"уважаваха" ,щото беше кофти да е разведена , приемаше се за кофти стока и щото мъжлетата губеха жилищата си автоматично и отиваха на улицата .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Мико се опита нещо да ти каже. Аз също. Пълнолетен си. Имаш право самоволно да си трошиш главата.
Статистиката и опитът не грешат, а ти си толкова наивен, че ще бъдеш лесна плячка.
Така, както стоят нещата в момента, за рускинята ти си ходещ портфейл и входна виза за Западна Европа. Толкоз.
От мен запомни: заветната мечта на всяка рускиня от сайтовете за запознанства, с 0,00001% изключение, е да си развее колхозническите гащи из Западна Европа, САЩ или Канада. България е междинна транзитна дестинация, подобно на това, което е и за македонците с български паспорти.
Когато там, в заветната “европа”, я оправят централно почва да гледа тъпо и на десетата година адаптира и се очовечва. Дотогава с абсолютно селския си манталитет гледа какво може да докопа.
Обикновено подобна наташка влачи задължително със себе си дете от предишна връзка, може и повече от едно дете. Това може и да не ти се съобщи веднага, а да ти се изкаже впоследствие.Лесно се разпознава по разчекнатата си поза при сядане в което и да е западно кафене.
За да не е такава трябва да е от поне две поколения жителка на Питер или Москва, но такава елитна рускиня теб няма и да те погледне. А ти се занимаваш с разни сайтове с разни наташки вътре. Там е тотален и повсеместен колхоз в руския смисъл на думата.
Изненадата идва от два фактора, поне в Западна Европа: 1. Западноевропеецът е изключително стиснат и пресметлив мъж; 2. Законите са железни ѝ и се полага точно толкова, колкото е заслужила.
Квичащата рускиня/украинка/жителка на бившата империя със същия манталитет е редовен мой казус. Сори, но това са фактите.
Медал ще ѝ дадат на тая, която те изтърпи с твоя ангелски характер
Освен това те знам защо си мислиш,че ако дойде някоя да живее с мен непременно ще иска да бяга в Западна Европа. Не те знам от колко време не си в България, ама вече стандарта на живот в България много се повиши.При положение ,че ще й осигуря прекрасна къща, в която да живее и няма да й се налага да работи, трябва да е много тъпа да тръгне да гони Михаля в Западна Европа. Освен това ако има дете, то това дете или ще живее отделно или тя си тръгва заедно с него. Не съм балък,та да гледам чужди деца. Това е невъзможно да се случи.
Освен това ни знам как си ме представяш като плячка.Какво точно ще ми вземе и по какъв начин, при положение че нямам намерение да сключвам брак, а и да сключа имуществото ми е придобито преди брака,така че нулев е шанса да ме издокара с имущество.
А и интересно как разбра,че съм наивен при положение, че съм юрист с 20 години стаж?Аз съм последният човек на света, който може да бъде измамен. Просто няма начин .
Една един път се опита да ме измами като каза,че търгувала с криптовалута и предложи и аз да съм инвестирал.Без да сме се виждали. На момента я отрязах и язък й за труда дето ме омайваше 10 дни. Повече и не писа.Last edited by mirodes; 18.09.2022, 13:09.
Коментар
-
УМЕН ВИЦ, НО НЯКОИ МЪЖЕ СА ВЕЧЕ КАТО ЖЕНИ..
Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж.
На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.
3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.
4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.
Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка.
След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа” - тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновено красиви”. „Супер!” - зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висяла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”.
- - Невероятно!!! - възкликнала жената - Много ми е трудно да устоя!
Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота,помагащи вкъщи и много романтични”. На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на
последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание:
„Вие сте посетителка № 98 325 018, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!
А точно срещу този магазин бил открит” Магазин за жени”. На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория - богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ,НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ала-бала.Познавам 15 разведени човека и мъже, и жени, които са на сходна възраст с мен, и никой не е от семейство на разведени родители. Само че жените от предишните поколения си уважаваха семейството и съпрузите ,а сегашните принцеси само с претенции. И накрая съвсем естествено стигат до развод.
"уважаваха" ,щото беше кофти да е разведена , приемаше се за кофти стока и щото мъжлетата губеха жилищата си автоматично и отиваха на улицата .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Нашите не са разведени, а историята на баба ми и дядо ми е доста стара и преживяна отдавна.
Но вече ще казвам по веднъж нещата.Last edited by Arana; 18.09.2022, 11:41.
- 1 like
Коментар
-
Как пък я прецени каква е,без да я познаваш?Най-глупави са обобщенията и стереотипите. Щом е от еди каква си народност, значи задължително е с определен манталитет и поведение. Те понякога сестри не си приличат по поведението,какво остава да се прави обобщение за жените от държава с 145 милиона население.
И що да не ме изтърпи-аз съм много добър по характер, даже прекалено добър. Нито забележки правя, нито имам някакви претенции. От една жена само искам да ме роди деца,да се грижи за домакинството,да ми е вярна и да се старае в леглото.Не са чак толкова големи изискванията ми.
Статистиката и опитът не грешат, а ти си толкова наивен, че ще бъдеш лесна плячка.
Така, както стоят нещата в момента, за “рускинята” от разни сайтове за запознанства, ти си ходещ портфейл и входна виза за Западна Европа. Толкоз.
От мен запомни: заветната мечта на всяка рускиня от сайтовете за запознанства, с 0,00001% изключение, е да си развее колхозническите гащи из Западна Европа, САЩ или Канада. България е междинна транзитна дестинация, подобно на това, което е и за македонците с български паспорти.
Когато там, в заветната “европа”, я оправят централно почва да гледа тъпо и на десетата година адаптира и се очовечва. Дотогава с абсолютно селския си манталитет гледа какво може да докопа.
Обикновено подобна наташка влачи задължително със себе си дете от предишна връзка, може и повече от едно дете. Това може и да не ти се съобщи веднага, а да ти се изкаже впоследствие.Лесно се разпознава по разчекнатата си поза при сядане в което и да е западно кафене.
За да не е такава трябва да е от поне две поколения жителка на Питер или Москва, но такава елитна рускиня теб няма и да те погледне. А ти се занимаваш с разни сайтове с разни наташки вътре. Там е тотален и повсеместен колхоз в руския смисъл на думата.
Изненадата идва от два фактора, поне в Западна Европа: 1. Западноевропеецът е изключително стиснат и пресметлив мъж; 2. Законите са железни ѝ и се полага точно толкова, колкото е заслужила.
Квичащата рускиня/украинка/жителка на бившата империя със същия манталитет е редовен мой казус. Сори, но това са фактите.
Медал ще ѝ дадат на тая, която те изтърпи с твоя ангелски характерLast edited by Arana; 18.09.2022, 12:51.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ала-бала.Познавам 15 разведени човека и мъже, и жени, които са на сходна възраст с мен, и никой не е от семейство на разведени родители. Само че жените от предишните поколения си уважаваха семейството и съпрузите ,а сегашните принцеси само с претенции. И накрая съвсем естествено стигат до развод.Last edited by Arana; 18.09.2022, 11:54.
- 1 like
Коментар
-
Ето го коренът на проблема. Забележи, по веригата и родителите ти са разведени, а ти се запъваш за направиш брак. Погледни това по-долу непредубедено и помисли по него:
„Децата рядко или никога не се осмеляват да водят по-щастлив или изпълнен с удовлетворение живот от този на родителите си. Несъзнателно те остават лоялни към една неизказана семейна традиция, която носи скрити влияния. В резултат на това децата повтарят определени типове поведение и съдбата им е подобна на тази на родителите. Когато има тежко наследство, то оказва влияние дори когато членовете на семейството изглеждат отчуждени или пък децата вече са пораснали и са се отдалечили от родителите. Това е революционна идея в системната терапия, която намира израз в използването на семейните констелации за установяването на скритите значими семейни връзки и сили. Процесът разкрива съвсем ясно, че определени проблеми се коренят в неблагоприятното унаследяване на чувства, нагласи и житейски принципи, които несъзнателно са били предавани през поколение.“ – казва един от колегите – фасилитатори Румен Янкулов.
- 1 like
Коментар
-
Рускинята е “no go”.
Филипинката може и да те изтърпи.
Мерси за комплимента, но както ти казах, на този етап аз съм добронамерен спортен коментатор и това е моето българско виртуално ганкино кафене
И що да не ме изтърпи-аз съм много добър по характер, даже прекалено добър. Нито забележки правя, нито имам някакви претенции. От една жена само искам да ме роди деца,да се грижи за домакинството,да ми е вярна и да се старае в леглото.Не са чак толкова големи изискванията ми.
Коментар
-
Ето го коренът на проблема. Забележи, по веригата и родителите ти са разведени, а ти се запъваш за направиш брак. Погледни това по-долу непредубедено и помисли по него:
„Децата рядко или никога не се осмеляват да водят по-щастлив или изпълнен с удовлетворение живот от този на родителите си. Несъзнателно те остават лоялни към една неизказана семейна традиция, която носи скрити влияния. В резултат на това децата повтарят определени типове поведение и съдбата им е подобна на тази на родителите. Когато има тежко наследство, то оказва влияние дори когато членовете на семейството изглеждат отчуждени или пък децата вече са пораснали и са се отдалечили от родителите. Това е революционна идея в системната терапия, която намира израз в използването на семейните констелации за установяването на скритите значими семейни връзки и сили. Процесът разкрива съвсем ясно, че определени проблеми се коренят в неблагоприятното унаследяване на чувства, нагласи и житейски принципи, които несъзнателно са били предавани през поколение.“ – казва един от колегите – фасилитатори Румен Янкулов.
Коментар
-
Имам един познат в София на 35 години и той като теб не си намери приятелка в България и се ожени за филипинка. Чужденка не е лоша опция ,естествено стига да попаднеш на свястна. Аз така си пиша с една рускиня и оная напира да идва в България. Ама първо ще пробвам да намеря българка, имам две-три предвид.
Жалко, че Селена е заета-щяхме да си цитираме класиците в леглото.
Филипинката може и да те изтърпи.
Мерси за комплимента, но както ти казах, на този етап аз съм добронамерен спортен коментатор и това е моето българско виртуално ганкино кафене
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от EvgoДобро утро,
един колега на майка ми от следването има 3 деца, най-голямото е колкото мен. Също не може да си намери половинка, а баща му е казал да търси филипинка, тайландка или друга азиатка, тъй като няма читави българки в репродуктивна възраст.
Относно разводите, всеки сам решава. То е много лошо да търпиш някой в продължение на години и едвам да го изтрайваш.
Все пак, една стара история, преди 49г баба ми и дядо ми се развели, задщото луда стара мома се навряла между тях. В резултат на това, дядо ми ни оставя 0 апартаменти и 0 лева, а можеше да осигури 2 бр. апартаменти, бил с голяма заплата и връзки, които ползвали предимно чуждите хора.
Накрая, преди да почине, той беше казал : "Да си беше мълчала първата ми жена, нямаше да се разведа и всичко щеше да се размине."
Коментар
-
Първоначално изпратено от EvgoДобро утро,
един колега на майка ми от следването има 3 деца, най-голямото е колкото мен. Също не може да си намери половинка, а баща му е казал да търси филипинка, тайландка или друга азиатка, тъй като няма читави българки в репродуктивна възраст.
Относно разводите, всеки сам решава. То е много лошо да търпиш някой в продължение на години и едвам да го изтрайваш.
Все пак, една стара история, преди 49г баба ми и дядо ми се развели, задщото луда стара мома се навряла между тях. В резултат на това, дядо ми ни оставя 0 апартаменти и 0 лева, а можеше да осигури 2 бр. апартаменти, бил с голяма заплата и връзки, които ползвали предимно чуждите хора.
Накрая, преди да почине, той беше казал : "Да си беше мълчала първата ми жена, нямаше да се разведа и всичко щеше да се размине."
Жалко, че Селена е заета-щяхме да си цитираме класиците в леглото.
- 1 like
Коментар
Коментар