If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това, че ти разкриваш лични данни си е твое решение. Уважавай и чуждите решения - аз не поствам много лични данни в публичен форум. Такава ми е преценката.
Поне кажи на колко години си де.Та да имам представа с каква жена общувам.То че няма да си качиш снимка е ясно.
Това ,че ти лъжеш за възрастта си,не означава, че и другите го правят. Мога да потвърдя възрастта на Евго.
Това, че ти разкриваш лични данни си е твое решение. Уважавай и чуждите решения - аз не поствам много лични данни в публичен форум. Такава ми е преценката.
Нашите предци са казали:
- На бели коси, жълти л..на, ич не ми ги хвали!
Всяко нещо трябва да е с времето. Около 60-те човек помъдрява и с кеф започва да се грижи, ама за внуците си. Пубертети на тази възраст идват в повече.
Наздраве!
И друго са казали нашите предци:"Коса белее,х..
лудее".
И какво значи пубертети на средна възраст идвали в повече?На кой идват в повече?Данък обществено мнение ли трябва да се плаща?Всеки си живее живота както намери за добре. И на мен ми идват в повече слонове по клинове,ама не им правя забележки какво да обличат.
Време е да започваш да връщаш по някоя година при броенето. Няма да имаш време да се обърнеш и ще заковеш пейсе. Ще има ти изказвам както на Арахната съболезнования, за всеки последващ рожден ден.
Наздраве!
+100 мъдър съвет, сестро догодина съм на 42. Евго да му мисли кат стана на 25
Мъж,който стане баща на 45 години ще е на 63 години, когато синът или дъщеря му няма да е вече дете. Или смяташ,че на 63 години един мъж е престарял?Ами тогава да те запозная с баща ми,който на 80 години спортува всеки ден.
А твоята колежка е много рядко изключение.Ако разбира се тя е родила детето,а не е от сурогатна майка или осиновено.
Нашите предци са казали:
- На бели коси, жълти л..на, ич не ми ги хвали!
Всяко нещо трябва да е с времето. Около 60-те човек помъдрява и с кеф започва да се грижи, ама за внуците си. Пубертети на тази възраст идват в повече.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Човека, изобщо не те обижда ,а казва истината. Две години са без значение когато си минал средната възраст, а не си се похвалил със сериозна връзка до днес.
Време е да започваш да връщаш по някоя година при броенето. Няма да имаш време да се обърнеш и ще заковеш пейсе. Ще има ти изказвам както на Арахната съболезнования, за всеки последващ рожден ден.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар