Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Нашите предци са казали:
- На бели коси, жълти л..на, ич не ми ги хвали!
Всяко нещо трябва да е с времето. Около 60-те човек помъдрява и с кеф започва да се грижи, ама за внуците си. Пубертети на тази възраст идват в повече.
Наздраве!
лудее".
И какво значи пубертети на средна възраст идвали в повече?На кой идват в повече?Данък обществено мнение ли трябва да се плаща?Всеки си живее живота както намери за добре. И на мен ми идват в повече слонове по клинове,ама не им правя забележки какво да обличат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Имаше пандемия и не съм търсил през това време. И самите хора не желаеха срещи с непознати.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Време е да започваш да връщаш по някоя година при броенето. Няма да имаш време да се обърнеш и ще заковеш пейсе. Ще има ти изказвам както на Арахната съболезнования, за всеки последващ рожден ден.
Наздраве!догодина съм на 42. Евго да му мисли кат стана на 25
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Мъж,който стане баща на 45 години ще е на 63 години, когато синът или дъщеря му няма да е вече дете. Или смяташ,че на 63 години един мъж е престарял?Ами тогава да те запозная с баща ми,който на 80 години спортува всеки ден.
А твоята колежка е много рядко изключение.Ако разбира се тя е родила детето,а не е от сурогатна майка или осиновено.
- На бели коси, жълти л..на, ич не ми ги хвали!
Всяко нещо трябва да е с времето. Около 60-те човек помъдрява и с кеф започва да се грижи, ама за внуците си. Пубертети на тази възраст идват в повече.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 4 Харесвания
Коментар
-
На 43г съм и не ме обиждай.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
И Аз тъй, откак съм в темата (2020) съм все на 43
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
На 43г съм и не ме обиждай.Last edited by Arana; 25.10.2022, 16:09.
- 4 Харесвания
Коментар
-
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Евго е в темата от 45 години и за съжаление, не е имал връзка (сериозна) до момента.
Коментар
-
Нямаш обаче същата енергия. Но, нека Евго сам си решава. Проблем е, че аз съм в тази тема от създаването ѝ, което мързи ме да проверявам беше поне от преди три години, а Евго не е избрал.
Така че независимо от възрастта мъжките критерии по отношение на жените не трябва да се намаляват.
- 1 like
Коментар
-
Нямаш обаче същата енергия. Но, нека Евго сам си решава. Проблем е, че аз съм в тази тема от създаването ѝ, което мързи ме да проверявам беше поне от преди три години, а Евго не е избрал.
Коментар
-
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар