IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

    Пробвай му се мое го свалиш

    Коментар


    • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

      Не знам.майка му и леля му на тоя моя роднина все не одобряваха момичетата които водеше.Той е много по голям от мен но когато бях студент му казах в очите да нс слуша никого са съжалява ма е късно.Бяха се уплашили че някоя хитра жена ще им прилапа имототи са кукуват и по цел ден въртят телефони да досаждат на родата
      Хаха, подсети ме за забавна история, която ми разказаха за тоя същия виден ерген на 60, в по-младите му години майка му и баща му водели проекто снахи, да ги препитва. Добре, ама той социопат, не може да говори за нищо, някакви опити за разговор с една, па се повъртял, повъртял и скочил - "аз ще ида да нахраня овцете", и отворил вратата да ходи, и хоп - оттам изпадали майка му и баща му. Подслушвали да не се обърка нещо, един вид...
      Та така, много сметки, много мислене, много лакомия и накрая нищо.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

        Че и аз имам едни такива съседи с няколко парцела, всеки на цената на апартамент в София, голяма къща с 2 декара двор в същото село, и това не им стига, ами накараха и роднина да им припише своите парцели щото бездетна и нема на кой да ги остави. Щото па те имат - сина вече гони 60, вечния ерген, бащата над 80 сигурно, майката починала вече. Айде кажи ми къде е логиката от тая лакомия, за какво са ти още и още парцели.
        Не знам.майка му и леля му на тоя моя роднина все не одобряваха момичетата които водеше.Той е много по голям от мен но когато бях студент му казах в очите да нс слуша никого са съжалява ма е късно.Бяха се уплашили че някоя хитра жена ще им прилапа имототи са кукуват и по цел ден въртят телефони да досаждат на родата

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

          Да ти кажа, че на вилата на морето богат чичо (съсед) ме иска за щерка си.

          И ме е харесал (в погледът му имаше харесване и одобрение) - висок симатяга (аз) с гола глава, с тен, седи си по обед на сянка, пийва бира и гледа морето, чете си книга или работи нещо на лаптопа.

          Пробвай му се мое го свалиш

          Коментар


          • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

            Забавлявай се докато не са те оборудвали с някое внуче
            Наздраве и честит празник, Пеше!
            Дай Боже по скоро

            Коментар


            • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

              Aз не знам що за боклук трябва да си за да наричаш Родината си кенефистан да не изброявам и другите ти простотии.На всички ни е ясно че си подивал от мъка но защо се репчиш тука
              чакай малко, родината на кенефистанчо е индия.
              до сега лоша дума не е обелил за нея.
              защо го нападаш?
              препоръка е

              Коментар


              • Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

                Тряя си много болен, да наречеш емигрант - предател. Че то по тая логика Австралия, Америка, Канада, ЮАР са пълни с предатели хахахаха Че даже и цяла Европа, има какви ли не в чужди за тях държави - и нямам спомен да са ги наричали предатели. Само тук в Б-стан го има това, сигурно заради изостаналия манталитет и чакането някой да даде.

                Да, коефициентите ви са зле. Обаче на другите, дето ги споменах - не са. 40+ е медианната в цяла Европа, май само турчолята (айде пишман и те в групата) са по-млади, айде да ми теореизираш сега как тъй техните са добре - само вий сте зле?
                Айде сега да видим що аджеба детеправните емигрират от Рай Б-стан? Или да запитам по-скоро защо да стоят (и аз изкарах 2 хлапета оттам, вече пълнолетни). Те на туй ми отговори - по каква точно причина човек здрав прав ще иска да седи на кофтито, като може да има целия свят пред себе си. Или да припомня за изходните визи в НРБ? И като вземе та излезе в чужбина - и вие после го наречете предател, мислиш ли че ще иска да се върне? При кого, при тия болни хора ли? Нещо друго да ти споделя - емигрантските пари са до време, 1 поколение. Защото няма да има към кого да се изпращат скоро. Тогава къде ще ходите и какво ще правите, като ни пенсиите ви стигат за нещо, ни здравните системи, какво говоря, че тя средната заплата в страната е на нивото на социала в Германия. Процеса почна 2007, засили се 2014 (с отпадане на последните пречки за работа в чужбина) - затова именно грамотните и кадърните се махнаха още 2007, после и по-далновидните си събраха багажа 2014. Брой първата вълна +20 години да сменят поколението - ето ти трус 2027, втората - 2034, след това и потоп на Територията. И да църкате "предатели", все тая - ще потънете в забвение, дори смятам ще се случи много по-рано под кафявата вълна хъхреци - ония с яката демография, детеправните.

                Буров ти не знаеш какво е казал. Дори не си проумял, че четеш Памукчиев, едно комунистическо мекере. По негово време (на Буров) не можем да съдим как е било, аз за днешно време смятам че българите (не само българките) сме мързеливи говеда и сме склонни да си клатим краката и на малкото, това най-много ме дразни всъщност - когато можем да постигнем повече. Ей затова и не се кефя на българката, защото като е в уредената държава тук - не си дава зор да се развива и почва едно мрънкане само, инак като човек живял до 40 в Б-стан, ми е най-близка като манталитет и навици.
                Aз не знам що за боклук трябва да си за да наричаш Родината си кенефистан да не изброявам и другите ти простотии.На всички ни е ясно че си подивал от мъка но защо се репчиш тука

                Коментар


                • +100 Крети, и за двата по - дълги поста от темата.

                  Коментар


                  • [QUOTE=Грую Груев;n3688354,,,....,.......

                    дали има, или няма деца ................

                    Много ги обичам, но те не определят живота ми, нито аз ще определя техния. И да нямах деца, нямаше да се тръшкам и да рева какъв неудачник съм, като не съм успял да запълня корема на някоя.

                    да не говорим как огромната част от същите тези деца вече са емигранти и кво, кой им гледа родителите? Плащат на някоя женица или в старчески дом - голямо важно, направо супер яко! Или пък ще си ги взеш с теб у фичковци, ще ги откъснеш от средата им, дето са живели 50-60-70 години, и ще ги направиш дърво без корен в края на живота им - супер, направо супер! Та децата не са панацея за нищо, да не говорим, че чисто като инвестиция са най-рисковата възможна такава от всяка една гледна точка - нали сме инвестиционен форум [/QUOTE]





                    Опаааа!

                    Юристът (ватман) - нещо почналО да си противоречи! Що така, ве пич?

                    Значи, самият ти "няма да определяш живота на твоите деца"... Смело! Много смело изявление от ваша (твоя) страна, Груев!

                    Та - ти ще ги оставиш те да вземат (СВОИТЕ!) решения?

                    Това, за кои техни решения се отнася? Ако ще има все пак някакви ограничения от твоя страна, как се вписват тези ограничения в твоята фраза: "нита аз ще определя техния (живот)" - където говориш за децата си?

                    Ами... Ами... Ами - АКО те решат (така и ще стане, разбира се!) - да станат..., не - трудно се произнася..., да станат - един вид - граждани на света?

                    КО правим, ве Груев?

                    ..................

                    Не за друго се досетих за най-вероятният сценарий, особено пък - ако се насочат и към чужбина за вишУтУ?

                    НиЯ бЕЕме виновни за това, че не сме си "задържали" децата, а ти ще им дадеш възможност "сами да определят живота си"...

                    Как му се вика на това, в твоите среди (юридически, ватмански...) - не беше ли навсякъде една думичката - демагогия?

                    Или ти пак работиш съфорумците си - досущ като ватман с лоста (пардон - като юрист)...



                    Неангажиращо питане, разбира се!

                    Last edited by безимeн; 08.12.2020, 18:10.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

                      Мноо леко лягаш ма, Какоо....
                      Що не пробваш с илачи, мехлеми, масажи, масажисти.....и чак след това месари...

                      Да сме здрави !
                      Мчи, обичам да съм полегнала, бре. Всички убави работи в легнало положение стават
                      Честит празник!

                      П.П. Всичкото, което описваш съм го извървяла ... до оксиконтин по 3 пъти на ден. Тцъ, благодаря от такивата лечения. Полягвам, спя, а чичко дофтур си върши работата.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

                        Тръпна в очакване
                        Наздраве!

                        П.П. Имам операция на едното рамо. Сега чакам само леко да ме заболи второто - и веднага под ножа. Спортни травми, професионални травми ... Понякога лечението с препарати не помага и са необходими по-крути мерки.
                        Мноо леко лягаш ма, Какоо....
                        Що не пробваш с илачи, мехлеми, масажи, масажисти.....и чак след това месари...

                        Да сме здрави !

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          "Страхуваме се да бъдем по-близки с хората, дори със собствените си съпруг или съпруга. Заместваме или по-скоро крием този страх от истинска близост с повърхностен вид дружелюбност, който е доста приятен, но въпреки това много плитък. "

                          https://notabene-bg.org/read.php?id=949
                          "...И за да бъдем по-конкретни, излязохме от пътя, когато се концентрирахме все повече и повече върху производството на неща и по този начин стигнахме до разделение между интелект и емоция. За да произведеш съвременна техника, трябва да използваш интелекта си и затова ние създадохме хора, които са блестящи, които са много умни, но емоционалният ни живот обедня."

                          Благодаря за линка към интервюто. Цитирам част от него, в която се разкрива причината за това състояние на нещата. Открай време усещам, че насаждането на консуматорската култура е причина за разрухата на обществото в много държави, но ето човека го е обяснил просто и ясно.
                          Last edited by Kildirim_Bei; 08.12.2020, 17:35.
                          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                          Коментар


                          • "Страхуваме се да бъдем по-близки с хората, дори със собствените си съпруг или съпруга. Заместваме или по-скоро крием този страх от истинска близост с повърхностен вид дружелюбност, който е доста приятен, но въпреки това много плитък. "

                            https://notabene-bg.org/read.php?id=949

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

                              А каква е българката го е казал още Буров, който много се е гневял, че дори през 40-те години българката отказва да ражда и си гледа половия орган основно за секс, а не за детеродни функции. Нищо ново под слънцето, не е от вчера това и го има във всяка развито общество, с изключение не САЩ - образована жена с 3+ деца е огромна рядкост, докато обратното необразована жена с под 3 деца е също толкова голяма рядкост. Но влизаме в едни теми, от които няма излизане - не слагам епитети на никого, просто отчитам фактите.
                              Ами на българката може да не й пука какво иска държавата от нея - достатъчно нови данъкоплатци, та да се вързва бюджета.
                              Виж, за потребителите на данъците стои по друг начин въпроса с чааветата
                              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

                                Аз съм си здрав, усмихнат и спокоен, най-вече щото съм далече В лек траур заради наскоро починал приятел - в София, вече не му липсвам, така е.
                                абе като ти чета глупостите, не е баш така, па и не се отделяш от форума.
                                но щом казваш, вервам ти.
                                препоръка е

                                Коментар

                                Working...
                                X