Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Макар че жените, когато харесат някой мъж го показват. Трябва само да им разчетеш знаците и да се престрашиш да ги заговориш.
Скорошна случка. Качвам се на рейса да взема колата от сервиз. Влизайки вътре осъзнавам, че съм дал последните си стотинки за кафе. Викам майната му и без това съм за две спирки. Забелязах, че една жена много ме е харесала. Даде ми ясен знак, хвърляйки ми око от другия край на рейса. Беше на средна възраст, прилично облечена. Видно беше, че закона за привличането работи, защото дистанцията ни се смаляваше за секунди. Доближавайки се към мен и наблюдавайки уверения й подход, разчетох по-детайлно знаците по жилетката й - Контрольор от градския транспорт. Е, съжалявам, ама не можах да се престраша да я заговоря. Усмихнах се, и в момента когато се отвориха вратите...се изнизах...тактично и в галоп!Last edited by Bad_Bear; 22.10.2022, 13:27.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ако питаш мен не е необходимо излишно да се драматизира кох какво прави в своята спалня.
Още от римско време и преди в човешката популация има процент от тези хора.
И всичко това е в резултат на пропаганда сред децата. Като гейпарадите,които се правят основно заради пропаганда сред децата. Какво виждат децата на един гей парад-едни шарено облечени чичковци и лели купонясват, имат за символ дъгата(която преди беше символ на децата) и наричат това събитие "Прайд"(Гордост).Много куул.И като им казват, че е напълно нормално момчетата да се обличат в женски дрехи, а момичетата да са мъжкарани и ето ти 21 процента хомосексуални.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Навремето, нашите баби и дядовци (поколението след ВСВ) вярваха в светлото бъдеще и се задоволяваха с малко, най-често с един двустаен или апартамент с евтин, държавен наем.
Поколението на нашите родители, които са били млади в края на 70-те и през 80-те години, имаха мерак да купят голям апартамент и да направят голяма вила. Тогава е имало увеличение на заплатите и възрастните също са помагали с пари. И хората купуваха и строяха, много често и с връзки, някой да се обади и да ги уреди, а те ще занесат бондони, уиски и агне,. Без да си дават сметка дали им трябва такава вила в забутано село.
Днес европейските ценности са други, култура на минимализма, да се живее под наем в чужбина, зелена икономика и че връзката мъж с мъж не е нещо нередно.
Още от римско време и преди в човешката популация има процент от тези хора.Last edited by Arana; 22.10.2022, 13:23.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Не е важно само дали те търсят, а и какви те търсят
Макар че жените, когато харесат някой мъж го показват. Трябва само да им разчетеш знаците и да се престрашиш да ги заговориш.
- 1 like
Коментар
-
Абе работи ама ако си кинозвезда, певец или известен спортист.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеТактиката да очакваш жена първа да ти се обади, работи само с майка ти!
-- Едип
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Така, де ама наш ,Евго, се беше разлютил на една девойка, че не му правела комплименти и тогава да си призная се същисах
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеТактиката да очакваш жена първа да ти се обади, работи само с майка ти!
-- Едип
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеАми приятелки на жените
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Съгласна съм ,но какво да кажем за мъже ,които изискват от жените да им правят комплименти ?
Нямам идея, честно да ти кажа, а и не мисля, че лично познавам такъв "мъж", за да дам мнение.
Last edited by harpiata; 22.10.2022, 11:58.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСпоред скромното ми мнение, Евго всъщност няма нужда от жена.
Цялата драма тук е, че не може да отговори на очакванията на обществото.
Директно да си го кажа излизал съм и с крокодили.Даже жена ми познава две от тия и все ме бъзика.Като е отчаян човек прави всякакви глупости.Last edited by mirodes; 22.10.2022, 12:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Добре, нейната тактика, но тя е от позицията на жена. И да си мълчи, все ще я заговори някой. Ако един мъж си мълчи, шанса да го заговори някоя жена е много по-малък. Освен ако отдалеч не личат неща като пари, лукс...
Сега другото. Има една порода жени, които не спират да си просят комплименти и да се самоизтъкват. Евгооо, чети, да бягаш далеч от такива. Въобще всеки тръгнал да се обвързва. Едно е мъжа да прави комплимент, съвсем друго е жената целенасочено да ги иска.
- 1 like
Коментар
-
Пиша от телефона и не мога да копирам линк към статии. Поне аз не знам как.
Коментар
Коментар