Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
мажи я с лимон ще стане цудо цудо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И не беше сексуална.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Тук ще трябва жокер от играчите. Шпакловал съм само една. За 28 години не се промени.
Коментар
-
Защо реши, че се връзвам. Когато някой се разкрие и стане уязвим е най-лесно да го нападнем. И най-примитивно. Особено, когато си стоим прикрити. А всеки човек е още един космос. И можем да научим толкова много.
Дава ли му право това перманентно да оплюва жените?
Постой година две и пак ще приказваме.
Но ако си направиш труда да проследиш репликите му една година назад може би ще ти направи впечатление следният шаблон: проблемът никога не е в него и той е перманентно в бяло, обаче жените са много много гадни същества - меркантилни, със сухи розички, правят номера и общо взето са използвачки.
Традиционно обижда на “лелки”, ако мине. Тук вече трябва да ти просветне, че нещо сериозно не е ок.
Изключително дружелюбен е с … млади и въобще с всякакви … мъже. Забележи мъже, а не жени.
Най-примитивно е да плюеш с години другия пол вместо да се погледнеш в огледалото.
Така че мненията ни тук се различават.
Вземам си традиционния мой отпуск от форума до края на годината.
Ще си приказваме догодина.
Време е за почивкаLast edited by Arana; 02.11.2022, 18:00.
- 4 Харесвания
Коментар
-
И не беше сексуална.
Розичката й черничка, такава не бях виждал, а иначе кожата й беше бяла.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Не се връзвай. Много скоро ептен ще изгубя интерес, така че нема нужда да “помагаш”
Забележи - коментирам само при висок волтаж на мизогинията. Иначе лирическият герой ми е леко скучен и отдавна безинтересен.
- 1 like
Коментар
-
Нормално е да загубиш интерес. С егоисти не бива да се забъркваш. Не може ти да въртиш шпакли, а тя да не иска да свири.
Last edited by Evgo; 02.11.2022, 17:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение@Evgo сега е момента
Забележи - коментирам само при висок волтаж на мизогинията. Иначе лирическият герой ми е леко скучен и отдавна безинтересен.
- 1 like
Коментар
-
Освен да разкажа някоя комична история.
Предпоследната ми приятелка не беше от София и като ми е идвала на гости, идваше с влак или рейс.
За една събота се бяхме разбрали да дойде в 11 часа, а тя дойде в 9, звъни ми и вика: "Аз пристигнах". И не може да се ориентира до нас втория път, та трябваше да ходя да я посрещам, тъкмо бях излязал от банята.
Освен това, не искаше да свири и загубих интерес.
- 1 like
Коментар
-
Предпоследната ми приятелка не беше от София и като ми е идвала на гости, идваше с влак или рейс.
За една събота се бяхме разбрали да дойде в 11 часа, а тя дойде в 9, звъни ми и вика: "Аз пристигнах". И не може да се ориентира до нас втория път, та трябваше да ходя да я посрещам, тъкмо бях излязал от банята.
Освен това, не искаше да свири и загубих интерес.
- 1 like
Коментар
-
@Evgo сега е момента
@Evgo направих каквото можах за отвличане на вниманието. Ако пак почнат да ти се качват на главата, разсей ги с история как си катурнал някоя мома
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Сигурно абсолютно същото, само без частта с музиката.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Че дъни музика и води мъже ли?Не мога да спра да се хиля.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бабичката е изперкала, но въпросната комшийка наистина е шантонерка и мърсува.
Хайде холан. Живее си живота жената, както го разбира.
Минавай на следващата, че време не остана
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар