Първоначално изпратено от Kildirim_Bei
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
А дали е така?Моите познати, които са разведени и вдовци ,не бързат отново да се женят. Един от тях остана вдовец и има за любовници омъжени жени.Даже по едно време имаше три едновременно и се отказа от едната,щото не можеше да издържи физически с три любовници. Друг разведен има гадже с 25 години по-млада и няма намерение да се жени. Каза,че не му пука ако го напусне, щото имал доста кандидатки.Трети също разведен пък си сменя любовниците през два месеца.
Когато един мъж не е ангажиран в обвързваща връзка има пълна свобода да прави каквото си поиска,да ходи,където си поиска и с която си поиска.
Буров е живял в други времена,когато не е имало толкова разведени и необвързани жени,а и изневерите са били редки,така че сам мъж в повечето случаи е оставал самотен и с липса на секс.В наши дни не е така.
- 7 Харесвания
Коментар
-
А дали е така?Моите познати, които са разведени и вдовци ,не бързат отново да се женят. Един от тях остана вдовец и има за любовници омъжени жени.Даже по едно време имаше три едновременно и се отказа от едната,щото не можеше да издържи физически с три любовници. Друг разведен има гадже с 25 години по-млада и няма намерение да се жени. Каза,че не му пука ако го напусне, щото имал доста кандидатки.Трети също разведен пък си сменя любовниците през два месеца.
Когато един мъж не е ангажиран в обвързваща връзка има пълна свобода да прави каквото си поиска,да ходи,където си поиска и с която си поиска.
Буров е живял в други времена,когато не е имало толкова разведени и необвързани жени,а и изневерите са били редки,така че сам мъж в повечето случаи е оставал самотен и с липса на секс.В наши дни не е така.
Ако не са милионери в подходяща валута като одъртеят, никоя няма да ги погледне и картинката става жалка.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение„Защото мъж без жена пет пари не струва. Мъжът е жалък като вдовец и самотник. Жената го крепи и го поддържа. Без жена светът би пропаднал. Ето защо, аз съм щастлив, че е жива и здрава жена ми.”
Атанас Буров
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Той и така вече се е бил отказал от длъжността си. Мисля, че е отишъл да си живее спокойно старините в Австралия.
Наздраве!
П.П. Според мен приликата на Хари с дядо му на младини е по-голяма от тази с Хюит. Въпрос на виждане и нагласа.
Хари не прилича на дядо си на младини. Дядото е бил висок, строен, рус, без брада, Хари е риж и малко по набит. И косата е различна и усмивката.
Коментар
-
Женска солидарност можеш да търсиш в коментара ми, където казвам, че при такъв мъж, всяка уважаваща себе си жена трябва да си хване любовник.
В случая със снимката на принц Филип на млади години просто виждам прилика.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
А според мен в случая има типична женска солидарност. Жените никога не признават изневяра. Като вицът за руснака,който заварил жена си на калъп с друг мъж и тя му казала:"Серьожа на мен ли вярваш или на очите си?".
В случая със снимката на принц Филип на млади години просто виждам прилика.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Той и така вече се е бил отказал от длъжността си. Мисля, че е отишъл да си живее спокойно старините в Австралия.
Наздраве!
П.П. Според мен приликата на Хари с дядо му на младини е по-голяма от тази с Хюйт. Въпрос на виждане и нагласа.Last edited by mirodes; 10.11.2022, 17:36.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Мисля, че са за под 100 лева вече тестовете. Лошото е, че дори и хора, които нямат съмнения, може да се изненадат от резултатите.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
И каква полза би имал икономът да си навлече могъщи врагове като кралското семейство. И да не му се случи нищо,то вратите за него като иконом в други аристократични семейства ще са затворени.
Наздраве!
П.П. Според мен приликата на Хари с дядо му на младини е по-голяма от тази с Хюит. Въпрос на виждане и нагласа.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Не са чак толкова чести подобни случаи. Жените си правят сметка, че това може да се разкрие някой ден. Докато ако само изневерява, не я ли хванат в крачка винаги ще има съмнения. Ама надали се омъжват с цел да забременеят от един,а друг да се води баща.
При Даяна е било друго-Чарлс изобщо е отказвал да прави секс с нея и тя си е намерила любовник.
Коментар
-
Мисля, че са за под 100 лева вече тестовете. Лошото е, че дори и хора, които нямат съмнения, може да се изненадат от резултатите.
При Даяна е било друго-Чарлс изобщо е отказвал да прави секс с нея и тя си е намерила любовник.Пък и като принцеса трудно е можела да направи аборт.Last edited by mirodes; 10.11.2022, 17:20.
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар