Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Зависи къде ще попадне. В родът на съпруга ми са потомствени гвардейци /почти всички първородни в родата му от времето на цар Фердинанд до мавзолея на Димитров са минали от там/, и ако го запратят в Първа рота всичките ужасии, които описваш ще са му през оная работа, защото там отношението е съвсем друго. Поне съпругът ми, който между другото е разжалван ефрейтор, твърди, че при тях не са се допускали извращения.
Тюхх, язък! Ще ми се размине писането до Хага.
Наздраве!
Ама в казармата я няма мама да се кара на офицерите.Ако няма дисциплина има наказания.А пък и там правеха номера ако някой нещо не изпълнява,целият взвод отнася наказание. И о чудо и най-неизпнителните се вразумяваха,щото другите войници ги принуждаваха.Last edited by Vergil1975; 28.01.2023, 20:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеБаш за химия сте отворили дума. Отминали времена. Кой ти учи химия сега. На свободноизбираемите матури 10 000 английски и 40 химия.
Дайте да гледаме в какво време живеем.
От всякъде ви казват - не се жени, не прави деца. Това е повелята на новия ред.Такъв е отрязъка от време.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
И аз това се питам - как аз мога да го накарам да учи, при положение, че неговата учителка не може!? За мен не беше проблем, че той има 4-ка по предмета й, а тя не е доволна и гонеше успеваемост. Никога не съм държала да е пълен отличник. Когато е бил виновен, си е понасял наказанието, но да се отнеса с търпение и такт към откровената наглост на учителката - да, ама не.
С изискванията на колежката й по математика се съобразихме. Тя не желаеше да изчаква /по нейните думи/ децата, които са постъпили след 7-ми клас спрямо, тези които учеха при нея от 5-ти клас и бяха доста напред с математиката. Наложи се повечето да се запишат на частни уроци, за да догонят знаещите. Но учителката още на първата родителска среща ни обясни какво очаква от родителите. Не в 11-ти клас да ми чупи пръсти и да вика - мале,какво ще правим догодина на матурата!?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнениеTц,
Щом на другите деца не им е тооооолкова омразна химията, айде поне избутват тройки, ама твоят бил капризен,
искам да го видя в роляла на млад войник, първите 12 месеца, сън няма да има, защото ще мие помещенията нощем, ще носи само една и съща връхна дреха и панталон (смрад), ще се пере (и малко дрехи на старите войници) и бръсне със студена вода, ще става във 6ч всеки ден и после 30 мин гол до кръста ще прави гимнастика, във столовата ще му взимат от яденето и още хикяда Трудности, дарлинг.
Е, да, някои стигат и до самоубийство или пък майките им пишат писма до Хага.
Твоята роля е да разговаряш със синчето, относно че образованието е много важно (а химията е част от него).
(кое е заяждане тука вре, модераторе ?
Искаш ли някой изобщо да пише във форума или да си говорим за времето ?. В родът на съпруга ми са потомствени гвардейци /почти всички първородни в родата му от времето на цар Фердинанд до мавзолея на Димитров са минали от там/, и ако го запратят в Първа рота всичките ужасии, които описваш ще са му през оная работа, защото там отношението е съвсем друго. Поне съпругът ми, който между другото е разжалван ефрейтор, твърди, че при тях не са се допускали извращения.
Тюхх, язък! Ще ми се размине писането до Хага.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Пак много практика искат.
В Германия например ако си работил стругар 5 години ти дават тапия за стругар.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Total bullshit.Как точно ще накараш някое дете да учи ако то не желае ?Аз поне знам един начин-да му оценява реално знанията. Т.е да му пише двойка и да го остави на поправителен.В случаят учителката е проявила благосклонност и му е писала по-висока оценка ,а ти вместо да си благодарна, си се карала с не
Майка ми беше 40 години учителка по математика. Подготвила е стотици деца, които са издържали кандидатстуденстки изпити за влизане в гимназия и техникум (сега на 72 години още дава частни уроци).Но същевременно е имала и стотици деца,които не са се справяли добре със задачите. Учителят един и същ,пък резултатите различни.Защото не всички са имали желание да учат.Тя естествено е била толерантна и е писала по милост тройки,ама аз поне не знам случай някой родител на такъв ученик да й държи на нея сметка защо отрочето му нищо не знае.
С изискванията на колежката й по математика се съобразихме. Тя не желаеше да изчаква /по нейните думи/ децата, които са постъпили след 7-ми клас спрямо, тези които учеха при нея от 5-ти клас и бяха доста напред с математиката. Наложи се повечето да се запишат на частни уроци, за да догонят знаещите. Но учителката още на първата родителска среща ни обясни какво очаква от родителите. Не в 11-ти клас да ми чупи пръсти и да вика - мале,какво ще правим догодина на матурата!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Tц,
Щом на другите деца не им е тооооолкова омразна химията, айде поне избутват тройки, ама твоят бил капризен,
искам да го видя в роляла на млад войник, първите 12 месеца, сън няма да има, защото ще мие помещенията нощем, ще носи само една и съща връхна дреха и панталон (смрад), ще се пере (и малко дрехи на старите войници) и бръсне със студена вода, ще става във 6ч всеки ден и после 30 мин гол до кръста ще прави гимнастика, във столовата ще му взимат от яденето и още хикяда Трудности, дарлинг.
Е, да, някои стигат и до самоубийство или пък майките им пишат писма до Хага.
Твоята роля е да разговаряш със синчето, относно че образованието е много важно (а химията е част от него).
(кое е заяждане тука вре, модераторе ?
Искаш ли някой изобщо да пише във форума или да си говорим за времето ?
- 1 like
Коментар
-
Я, пак!? Таза жена изкарва прехраната си с преподаване. Моето задължение е да възпитам в детето уважение към основни житейски ценности, нейното задължение е да поднесе материала по предмета си по начин, който е достъпен и разбираем за тийнейджърите. Щом не й се получава - да си смени професията.
Ако синът ми беше буйствал или пречел при провеждането на часа, щеше да си отнесе наказанието. Но учителят е този, който може да го накара да учи или напротив - да намрази предмета му. Родителят възпитава, учителят - научава.
Наздраве!
Майка ми беше 40 години учителка по математика. Подготвила е стотици деца, които са издържали кандидатстуденстки изпити за влизане в гимназия и техникум (сега на 72 години още дава частни уроци).Но същевременно е имала и стотици деца,които не са се справяли добре със задачите. Учителят един и същ,пък резултатите различни.Защото не всички са имали желание да учат.Тя естествено е била толерантна и е писала по милост тройки,ама аз поне не знам случай някой родител на такъв ученик да й държи на нея сметка защо отрочето му нищо не знае.Last edited by Vergil1975; 28.01.2023, 19:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975
В такъв случай по-едрата една трета от семейството е трябвало да му нашари задника, щото не учи.***************
И щеше да видиш как щяха да му се повишат оценките по химия.
Ако синът ми беше буйствал или пречел при провеждането на часа, щеше да си отнесе наказанието. Но учителят е този, който може да го накара да учи или напротив - да намрази предмета му. Родителят възпитава, учителят - научава.
Наздраве!Last edited by X_Y; 28.01.2023, 19:38.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнениеУчителката е права, ти не си направила домашното.
Ами да, на някой не му гаресвала химията и нямало да яучи учи ?! Поне за тройка ?!
Ами нали, после във живота все ще му потрябва, зор заман ??
Абе, изпусната работа е, след 90-те год. матряла стана съвсем лош.
За майката по-долу, кое не разбра ?
Мъжът, като се върне след работа се къпе и е пред ТВто/компютъра.
А, жената готви, пише домашни (ако е над 6 год), пита детето как е, как му е минал денят, успокоява го, чете му приказки и т.н.
Ей, нагли сте това мъжете. Хем не участвате в процеса, хем после сте недоволни от резултата.
Мечо
- 4 Харесвания
Коментар
-
Дълбоката държава във САЩ и Европа през 60те направи гениален ход.
Хем съзнателно засили платените движения за "еманципирането", което хем да вкара жените да плащат и данъци (поради новите професии в които ги вкара), хем това да започне да руши семейните ценности.
И, повечето неосъзнати Ганки тогава са си повярвали, и все още си вярват, сори, ама пак, за сетен път са прее@@ни (я, пак, кое повече изпитва наслада, пръста или ухото, че все едно данък трябва да плащам за мадръсането, взаимно е - за неразбралите жени)
Е, та оттам идва голяма част от женската вина във разводите, мъжете не искат полу-жена/полу-мъж до себе си, те си имат приятели за риба и напиване за тая цел.Last edited by Бедният брoкер; 28.01.2023, 20:09.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Това няма как да го знам. На мнение съм обаче, че хард диска на детето - разбирай мозъка, е важно да запише правилната информация в основата си. За да има после накъде да гради. В това отношение съм съгласен, че глупавите родители, дори и да им се роди умно дете ще го направят тяхно копие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
След десет години практика. Пусни нещо на Слепаков да освежиш темата за разводите.
В Германия например ако си работил стругар 5 години ти дават тапия за стругар.
Коментар
Коментар