Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ще ти разкажа една история. Преди около десет години работих необичайна работа и бях в контакт с много интересни хора. Попаднах на колежка, която бе дъщеря на някакъв финансов министър, изключителна жена.
Докато аз, с типичния си темперамент (сега съм поулегнала, значи, представиси ме преди десет години като шейкната бутилка кока кола) започнах да критикувам поредната простотия, тя каза нещо, което ме порази като гръм.
- Ами, не всички хора са имали достъп до добро образование и култура, затова трябва да сме снизходителни и разбиращи.
И си дадох сметка, че тя е права. Беше момент сатори.
Така че - не прибързвай със заключенията.
Ти си бил привилигерован по силата на чистата случайност.
Никой не избира къде да се роди…
Когато бях по-млад и впечатлителен, моят баща ми даде един съвет, който оттогава все се върти в главата ми.
„Почувстваш ли желание да критикуваш някого — ми рече той, — просто си спомни, че не всички хора на този свят са имали преимуществата, които си имал ти.“
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Къде и как се е родил цецко не е известно.
Известно е, че е от вашия сороски кокошарникптицо проклета
Всеки една идея по-културен човек ти се струва “соросоид”, а нещата са много по-простички.
Различните хора мислят и живеят различно. Приемаш го и толкоз.
Аз не ти се бъркам в твоя кокошарник как живееш.Last edited by Arana; 24.11.2022, 10:26.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ще ти разкажа една история. Преди около десет години работих необичайна работа и бях в контакт с много интересни хора. Попаднах на колежка, която бе дъщеря на някакъв финансов министър, изключителна жена.
Докато аз, с типичния си темперамент (сега съм поулегнала, значи, представиси ме преди десет години като шейкната бутилка кока кола) започнах да критикувам поредната простотия, тя каза нещо, което ме порази като гръм.
- Ами, не всички хора са имали достъп до добро образование и култура, затова трябва да сме снизходителни и разбиращи.
Никой не избира къде да се роди…
Известно е, че е от вашия сороски кокошарник
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Конят никога не е бил жив тук. Отвори очички
Докато аз, с типичния си темперамент (сега съм поулегнала, значи, представиси ме преди десет години като шейкната бутилка кока кола) започнах да критикувам поредната простотия и тогава тя каза нещо, което ме порази като гръм.
Никой не избира къде да се роди…Last edited by Arana; 24.11.2022, 11:47.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Когато децата ми бяха малки и вярваха в приказки... много искаха да разберат как се правят магии. Тогава им обясних, че всеки може да прави да магии. С добри думи се правят бели магии, а с лоши - черни. Не е трудно...
Упражняваха се да накарат някой сърдитко да се усмихне
Вчера някои май са прекалили с лошите магии. Що не се самоцензурират?
- 2 Харесвания
Коментар
-
@aleks262 Моля те, сложи ни по един бан, защото аз се уча сега да ставам като тях и ако мурзилата продължи и аз ще карам така. До сутринта.
Коментар
-
Уйде тая вечер ептен коня у ряката …
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
селенка, седни, сипи си и гледай.
това е момент, които обръща предстАви
- 2 Харесвания
Коментар
-
Наздраве! Отивам малко да са позаяждам с Арахната. Доста почивка му дадох.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
летните бебета и пролетните набори в казармата са слабаци
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Опа. Обърнахте женската тема на нещо по-различно
това е момент, които обръща предстАвипрепоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар