Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
бая ще трябва да търси - най-добре от НБА, че евго е 1,90
Не ми е ОК новата приятелка да ми разбутва у нас, то е чисто и подредено (дори е по-подредено от гардероба на семеен мъж, в много случаи) , да е дошла като съм го купувал и правил.
Няма нищо сигурно в този свят, една двойка от блока ми даваха вид, че се разбират и обичат с 2 малки деца (малолетни), а наскоро се разделиха.
Една друга комшийка избяга при любовниак си (по-дърт) и заряза мъж с 2 деца.
Надявам се да престанете с подигравките (някой хора) и да бъдете по смирени, по Християнски,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
И аз тъй. Кат прочета Миро и още двама трима и си викам - лелеййй каква съм късметлийка и обратното, на бас, че и те като ме четат си го мислят тайничко
Сладка темичка стана.
Иначе аз не си мисля,че съм късметлия заради това с каква жена съм до мен, щото аз съм си я избирал.За никакъв късмет не става въпрос, а за мой избор.С такива като теб съм бил с доста,ама никога не съм си и мислел да ми стават съпруга.Last edited by mirodes; 18.11.2022, 12:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Нали сме уточнили по назад в темата, че на Евго му трябва жена с голям номер обувки. Като му стъпи на врата, да няма мърдане.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
И ниЙ така душко. Затова крия форума от моята нежна 1/2. А като не слуша, й показвам мнения на Миро, за идилията на мъжкия султанат. Ако и това не помогне, включвам тежката артилерия с Благо Джизъса. След форумната терапия е направо като изцерена. Чак не може да повярва каква е късметлийка да притежава такова мъжко съкровище
А наздраве!
Сладка темичка стана.
- 4 Харесвания
Коментар
-
па евго таквиз ги гони. Те му подреждат къщата, ака гледат го той не ги харесва !?!?!?
- 2 Харесвания
Коментар
-
И ниЙ така душко. Затова крия форума от моята нежна 1/2. А като не слуша, й показвам мнения на Миро, за идилията на мъжкия султанат. Ако и това не помогне, включвам тежката артилерия с Благо Джизъса. След форумната терапия е направо като изцерена. Чак не може да повярва каква е късметлийка да притежава такова мъжко съкровище
А наздраве!Ако не вярваш на мен прочети класикът Марио Пузо.
- 1 like
Коментар
-
па евго таквиз ги гони. Те му подреждат къщата, ака гледат го той не ги харесва !?!?!?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Добре, че го чета тоз форум. Вечер прочитам какво е написала целокупната част от мъжкото присъствие и сутринта, още щом си отворя очите и започвам с рецитацията. Зер, природата ме надарила с услужлива памет.
Ся, вчера сте пропуснали кюфтета, ще трябва да юркам по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието по разните му там Горнооряховски скари.
Ама, той вече свикна. Първо се запиняше като магаре на мост, но аз му чета форума. Така и така, виж какво мислят другите 1/2, 1/3 или 1/4 пълноправни членове на домочадията и самостоятелните бойни единици. Ще правиш равнис по тях, като в казармата.
Живи и здрави да сте и наздраве!
А наздраве!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Трябва си чалъм. Ето аз например не се бъркам на жената като иска да промени нещо в жилището ни и тя милата цъфти .И не се сърди,че не помагам в домакинската работа.
Има важни за жените неща.И уредбата на дома е едно от тях.И жената доволна,и мен не ме бърка,щото съм си направил една стая по мой вкус.Важно е мир да има и разбирателство. Пък да не се задълбочаваме чак толкова какво искат жените.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Трябва си чалъм. Ето аз например не се бъркам на жената като иска да промени нещо в жилището ни и тя милата цъфти .И не се сърди,че не помагам в домакинската работа.
Има важни за жените неща.И уредбата на дома е едно от тях.И жената доволна,и мен не ме бърка,щото съм си направил една стая по мой вкус.Важно е мир да има и разбирателство. Пък да не се задълбочаваме чак толкова какво искат жените.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Ами няма нужда, какви души, то нещата са прости - даваш пари, подаръци, кюфтета и гледаш дали се връща нещо - ако има нещо насреща - добре, ако няма - следващата.
Всъщност се майтапя, нещата не са толкова елементарни, но всяка жена и се стопля душичката от подходящо направен комплимент или подарък.
Ся, вчера сте пропуснали кюфтета, ще трябва да юркам по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието по разните му там Горнооряховски скари.
Ама, той вече свикна. Първо се запиняше като магаре на мост, но аз му чета форума. Така и така, виж какво мислят, че искат жените другите 1/2, 1/3 или 1/4 пълноправни членове на домочадията и самостоятелните бойни единици. Ще правиш равнис по тях, като в казармата.
Живи и здрави да сте и наздраве!Last edited by tnm; 18.11.2022, 12:02.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Ами няма нужда, какви души, то нещата са прости - даваш пари, подаръци, кюфтета и гледаш дали се връща нещо - ако има нещо насреща - добре, ако няма - следващата.
Всъщност се майтапя, нещата не са толкова елементарни, но всяка жена и се стопля душичката от подходящо направен комплимент или подарък.
Има важни за жените неща.И уредбата на дома е едно от тях.И жената доволна,и мен не ме бърка,щото съм си направил една стая по мой вкус.Важно е мир да има и разбирателство. Пък да не се задълбочаваме чак толкова какво искат жените.Last edited by mirodes; 18.11.2022, 11:03.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Да ти се усмихне "палаво" жена на работното си място... (а ти да изтълкуваш това като готовност за бъдеща връзка)... Възможно е.
Да бъде толкова "отворена", че - след като поканиш същата на среща - още същата вечер тя да се "навие" да легне с теб... Възможно е.
Защо да не е възможно вече да се е усмихнала другиму (останалото, след "палавата усмивка" е заличено от паметта й)? Защо да не е възможно и да има (приятна) изненада за Евго през следващите месеци? За готов наследник говоря, но дори да бъде с африкански черти - пак ще си го обича...
В конкретния случай Евго не може да промени стереотипа си - да фиксира и търси стройни и добре поддържани тела (на спортисти от м.р.).., Може би е най-добре Евго да обърне внимание на племенниците, за които се грижи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не си ме разбрал. Казвам го в смисъл, че няма нужда да се задълбаваме чак толкова в женската душевност, а не че не трябва да правим това,което те искат от мъжете.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар