If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Зависи, най-успешните хора са именно такива. Виж за псевдо нарцисите, които имитират поведението им, мислейки, че така ще станат и те успешни...нещата стоят баш както казваш. Разликата, както се вижда е в покритието.
Тц. Фактор номер едно е надеждността на мъжа. Може ли да си спазва уговорките или е въздух под налягане.
После идва самоувереността.
Интересна работа имам един съсед пияница и пройдоха пък не е останал сам никога, а познавам над 10 отговорни мъже, които нямат приятелки.Даже на тоя пияницата сегашната му приятелка си заряза мъжа с две деца, само и само да е с тоя.Друг случай един спечели пари от лотарията и се ожени за някаква с деца от друг брак. Оная му взе парите и отиде при един боклук, който редовно я шамаросва,ама оная стои при него.Така че не ми разправяй врели некипели.
Имам един познат, на 45 г. Пари има, работа доста хубава и колата също. Самият той е с голямо его, нахален, напорист, все себе си гледа.
На 20+ беше страшно симпатичен, както повечето хора и е висок.
Реалността на 45г е друга: няма приятелка и излиза все с лелки. Подозирам, че и платени услуги ползва.
Т.е. е останал ерген до 45?
Външния вид е основен фактор за тинейджърки и по-инфантилни жени. Като почнат да работят и се сблъскат с живота, осъзнават, че има и други важни неща. Достатъчно е един мъж "да хваща окото", което лесно се разбира. Ако среща погледи, когато е сред жени, или се случва да го поздравяват непознати, или пък да инициират "размяна на контакти", значи нещата визуално са ок.
Изобщо не става въпрос за възпитание.Това си е вродено в жените да са пасивната страна в една връзка. Което е един вид тест за мъжете-успех сред жените имат само настойчивите и самоуверени мъже, които не се страхуват да ги заговорят и заяват желанията си.
В конкретният случай аз не съм проявил настойчивост към това момиче, защото бяха много близки със сестра ми и тогава смятах,че ако тръгна да я свалям,а тя не е навита,това може да повлияе негативно на отношенията им със сестра ми.Което естествено е било грешка,но тогава още не познавах жените толкова добре. Една жена винаги ще е поласкана от вниманието на мъжа към нея,дори и да не откликне на желанието му за връзка.
Изобщо не става въпрос за възпитание.Това си е вродено в жените да са пасивната страна в една връзка. Което е един вид тест за мъжете-успех сред жените имат само настойчивите и самоуверени мъже, които не се страхуват да ги заговорят и заяват желанията си.
В конкретният случай аз не съм проявил настойчивост към това момиче, защото бяха много близки със сестра ми и тогава смятах,че ако тръгна да я свалям,а тя не е навита,това може да повлияе негативно на отношенията им със сестра ми.Което естествено е било грешка,но тогава още не познавах жените толкова добре. Една жена винаги ще е поласкана от вниманието на мъжа към нея,дори и да не откликне на желанието му за връзка.
Добро утро,
аз пък мисля, че в днешния свят една жена ще вземе един мъж заради 2 неща или поне едно от тях:
1) мъжка хубост, близка до Холивудската красота. Това повече важи за 20+.
2) парите или ако е много бедна и изпаднала, би взела всеки мъж, който ще я измъкне от тежката ситуация.
Не казвам, че ти така мислиш или правиш, казвам ти как се възпитават момичетата и какво им се казва в къщи.
Казвам ти защо не ти е дала сигнал въпросната жена.
Относно подчертаното изречение - по някаква причина не е посмяла. Зависи и твоето поведение по онова време какво е било.
и като кара кола ще си намери жена.
Единствения начин е да почне да живее с жена - с първата навита, после може да я сменя с друга навита докато кандиса - ака няма сили за НОВА. Само така може да извади късмет да заживее и с близко до желаната жена
Едната е до Перник, а другата до Български извор. До втората съм ги возил веднъж.
Аз съм разумен и карам бавно. Със 100 км на чист път и 80-90 км ако има коли на магистрала.
До морето пътят е дълъг и опасен. Ние в последно време със самолет ходим.
Евро, взимай някаква кола и започвай да шофираш....че жените не уважават мъже смотани шофьори. Карането на нещо си е открай време мъжка работа.
И ако искаш да е@еш....ма никога не казвай пред обекта на желанието, че пътя до морето е дълъг и опасен.
Глупости. За пореден път ми приписваш неща, които НИКОГА не съм мислил или правил.Интересно като се явяваш в съда използваш ли подобни похвати?Които са недопустими.
В конкретният случай приятелката на сестра ми имаше предвид сериозни отношения между нас,които биха прераснали и в брак.А не за някакво чукане за спорта.
Не казвам, че ти така мислиш или правиш, казвам ти как се възпитават момичетата и какво им се казва в къщи.
Казвам ти защо не ти е дала сигнал въпросната жена.
Относно подчертаното изречение - по някаква причина не е посмяла. Зависи и твоето поведение по онова време какво е било.
Коментар