If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Иво Димчев е скандален, гениален и между другото е уникален музикант, хич не ми прилича на Слепаков. Примерно българският Труман Капоти по ще му тича...
Иво Димчев е скандален, гениален и между другото е уникален музикант, хич не ми прилича на Слепаков. Примерно българският Труман Капоти по ще му тича...
Уха. Този е находка. Мерси ))))) намерихме българския слепаков
И защо тогава поне 10 мои познати свестни мъже, с добри доходи, отговорни,които биха били прекрасни съпрузи и бащи,са сами?А лошите момчета сами дълго не остават.
И защо тогава поне 10 мои познати свестни мъже, с добри доходи, отговорни,които биха били прекрасни съпрузи и бащи,са сами?А лошите момчета сами дълго не остават.
Имаш право.
Обаче, в днешния свят на изкуствени джуки, на изкуствени цици, и липса на ценности, много хора намират половинката си късно, на 40 г.
Тези мъже да се вземат в ръце и да намерят нещо. Има бедни, млади момичета без чалга визия, които са подходящи за целта.
Има и процент глупави жени, както и проент глупави мъже. Това не променя общата картинка.
Коментар