Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеЧестита Коледа на всички Ви. Бъдете живи и здрави.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Директорът излиза от работа по обяд... Отива на вилата със секретарката... Коняк. Бонбони. Заедно душ... И после безумие... Жестоко... Вечерта се връща вкъщи. Уморен поглед. Обичайна целувка. И молба към съпругата:
-Моля те сложи вечерята, днес много се изморих.
Жената отива в кухнята. Наденички. Бира. Десерт. Лягат си в спалнята, свети само телевизора.
Жената вика:
-Цял ден го чакам този момент... Едвам дочаках да си дойдеш...
И изведнъж - SMS. Той скача бос, бързо грабва телефона от масата и тича в тоалетната. Затваря се вътре за да прочете съобщението на спокойствие:
"Обичам те. Мислиш ли за мен? Колко яко беше днес. Колко чувства имаше! А този фантастичен оргазъм... Такава сласт и удоволствие... Не е ли това Рая?"
Той бързо изтрива съобщението. Оправя си пижамата, излиза и си мисли : "Трябва да бъда по-внимателен в бъдеще. В душата ми е пролет, но не дай Боже жена ми да разбере."
А жена му със студен поглед го чака пред врата и сърдито му вика:
-Защо взе моя телефон...?
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мдъ, Съдбата е дама кокетна, с особено чувство за хумор. Обича да прави изненади.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
� -
Когато някой спомене да възможна аванта, веднага става близък на сърцето ми.
Наздраве!
почти никога не успявам, но какво от товапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Какви рабори научавам само …
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не знам с какво съм го заслужил, но благодаря
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Трия ги, за да не стоят глупостите дълго време.
И аз съм на мнение, че нямам много истински приятели, а само познати - добри или лоши.
Тези, които са ми предлагали, много често са семейни мъже с деца, които си падат и по мъжкия секс.
Или пък го правят срещу 200 лв и си търсят клиентела чрез ф.б. Дори има такива профили, можете да ги разпознаете по приятелите им и че не качват много реални снимки.Last edited by Arana; 24.12.2022, 09:53.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Ако си можел да се възползваш значи излъчваш такива сигнали. Обратните ги усещат тези неща и изключително рядко досаждат на строго хетеросексуални мъже. И щом казваш, че не търсиш мъж(аз ти вярвам), следва да помислиш как се държиш и какво излъчване имаш.
А за да кажеш, че някой ти е наистина приятел, трябва поне една чинийка сол да изядете заедно. Това за което говориш са само добри познати.
П.П. Все се каня да те питам, защо си триеш толкова постове?
И аз съм на мнение, че нямам много истински приятели, а само познати - добри или лоши.
Тези, които са ми предлагали, много често са семейни мъже с деца, които си падат и по мъжкия секс.
Или пък го правят срещу 200 лв и си търсят клиентела чрез ф.б. Дори има такива профили, можете да ги разпознаете по приятелите им и че не качват много реални снимки.
Коментар
� -
Сродна душа откривам напоследък в теб.
Наздраве!препоръка е
- 1 like
Коментар
�
Коментар