Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ее, ми той евго да не е мак/а/рон
виж там нещо по към средата на срока да е. Кофти пазар. Готините булки задомени. Гепиш каквото можеш ако е останало.
”-Жена, какво прави този мъж в кухнята?
-мъжо, това е водопроводчикът.
- а защо е гол?
- мъжо, такъв са имали, такъв са пратили.”Last edited by Arana; 09.02.2023, 22:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеНе ме карай лятос да ти уреждам социални контакти. При теб това трябва много много социални контакти и да те очупим да си общителен.
Да не му намериш някой социален щепсел!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Сори. Видях го - много фина жена, но срокът не става. Язък.
виж там нещо по към средата на срока да епрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Всички жени по света харесват сходни неща в мъжете.Същото се отнася и до мъжете какво харесват в жените.А и поведението им е сходно. Така че няма никакво значение дали една жена е испанка,българка или рускиня.Ти имаш тоя навик да плашиш мъжете ако имат връзка с чужденка. Преди и мен ме плашеше колко страшно щяло да стане ако се хвана с рускиня или украинка.Ужас някакъв.Направо ме наплаши колко страшно ще е ако се хвана с някоя млада и красива чужденка.
Мъж се не пуаши принципно.
Лови там, не ме занимавай. От мен успех имаш като пожелание.
- 2 Харесвания
Коментар
-
виж и етикета
Коментар
-
Не е Евго за испанка. Не му туряй зорлем таралеж в гащите.
Може някоя клиентка от бг контингента тук. Имам една вдовичка, но е с “изтекъл срок на годност”Имам и една рускиня, ама тя драпа да остава тука, а доста българки са на ръба на решението да се върнат. Рускинята трябва да ѝ видя “срока на годност”, че не помня
Last edited by mirodes; 09.02.2023, 22:11.
- 1 like
Коментар
-
виж и етикета
Подсетете ме.
- 1 like
Коментар
-
Не е Евго за испанка. Не му туряй зорлем таралеж в гащите.
Може някоя клиентка от бг контингента тук. Имам една вдовичка, но е с “изтекъл срок на годност”Имам и една рускиня, ама тя драпа да остава тука, а доста българки са на ръба на решението да се върнат. Рускинята трябва да ѝ видя “срока на годност”, че не помня
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Българите в днешно време.......приемат това като подигравка и не искат да правят никакви услуги за друг човек. За това и няма приятелство почти.
Нали сме го коментирали. Всеки се оправя както може и хората са станали егоисти.
Не ме карай лятос да ти уреждам социални контакти. При теб това трябва много много социални контакти и да те очупим да си общителен.
- 1 like
Коментар
-
абе то така лесно се дават съвети
я селенка да те запознае с неко нейна приятелка, мустаката хиспанка
и както казваше един пиятел:
не знам дали защото са мустакати са толко страстни
или от страст им избиват мустаци
Last edited by Arana; 09.02.2023, 22:00.
- 1 like
Коментар
-
Българите в днешно време.......приемат това като подигравка и не искат да правят никакви услуги за друг човек. За това и няма приятелство почти.
Нали сме го коментирали. Всеки се оправя както може и хората са станали егоисти.
я селенка да те запознае с неко нейна приятелка, мустаката хиспанка
и както казваше един пиятел:
не знам дали защото са мустакати са толко страстни
или от страст им избиват мустаципрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Той също може да има сестра. Не ти говоря за сватосване, а да си разшириш контактите с повече жени. Май митето и той ти го каза. Някой ти го каза това.
- 1 like
Коментар
-
Този тип сватосване много не води до резултат.........според мен.
Приятелят й също е готин.. Не ти говоря за сватосване, а да си разшириш контактите с повече жени. Май митето и той ти го каза. Някой ти го каза това.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Дебни дали има сестра и свободни приятелки.
Приятелят й също е готин.
Коментар
Коментар