Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не знам.
Аз съм виждал така да се разправят роднини пред гости. Горзна картина. Нищо не помага това. И причината за това е, че или нямат пари, или чичовците мърсуват и не се грижат за семействата си.
Аз пък бих й казал на кокошката: "Не ми се иска да се излагаме пред хората. Не знам какво искаш от мен. Бачкам, изкарвам пари, грижа се за вас, банковата ми сметка е голяма, както и това в боксерките ми"И толкова.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Напротив-в такава ситуация трябва мъжът да реагира на момента, щото жените много повече от мъжете са загрижени за имиджа си в обществото и ако й вдигне скандал пред приятелите им, това ще има много по-голям ефект ,отколкото ако го направи вкъщи само между двамата. Ако изобщо има някакъв ефект това, което ще последва вкъщи.Като го обижда на публично място тя показва, че авторитета на мъжа пред нея е много нисък. Затова мъжът веднага трябва да реагира, после каквото и да прави,на оная ще й накриви шапката.
Аз съм виждал така да се разправят роднини пред гости. Горзна картина. Нищо не помага това. И причината за това е, че или нямат пари, или чичовците мърсуват и не се грижат за семействата си.
Аз пък бих й казал на кокошката: "Не ми се иска да се излагаме пред хората. Не знам какво искаш от мен. Бачкам, изкарвам пари, грижа се за вас, банковата ми сметка е голяма, както и това в боксерките ми"И толкова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
според мен е крайно недопустимо човек да се излага пред приятели и да прави циркове с половинката си.
Дори да не се разбират, не трябва да си показват мръсното бельо пред хората.
Никой няма да им реши проблемите, само ще се задълбочат. А понякога е хубаво човек да си премълчи, да си затрае и да изчака бурята да отмине.
Както казва др. Живков "Ние решиме да се снишим .....да изчакаме, да видим и ако трябва, ще се преустройваме."
Относно коментара на готиния пич Kaizen, има едно нещо наречено "социално разделение на труда" и трябва все пак жената да покрива някакви домакински задължения, а не аз да й слугувам, който работя на 2 работи и движа още няколко неща паралелно.
Поздрави
Имал съм подобен случай-веднъж с един мой приятел се засякохме със семействата на морето. Излизаме вечерта и жена му,без да ни познава каза, че той си имал любовници.И той си замълчи,вместо да я скастри,като бракът им не вървеше, та накрая се й разведоха .А със сигурност знам,че е нямал любовници,щото е много набожен и не е човек, който би поддържал две връзки.Last edited by mirodes; 29.03.2023, 10:41.
Коментар
-
Добро утро,
според мен е крайно недопустимо човек да се излага пред приятели и да прави циркове с половинката си.
Дори да не се разбират, не трябва да си показват мръсното бельо пред хората.
Никой няма да им реши проблемите, само ще се задълбочат. А понякога е хубаво човек да си премълчи, да си затрае и да изчака бурята да отмине.
Както казва др. Живков "Ние решиме да се снишим .....да изчакаме, да видим и ако трябва, ще се преустройваме."
Относно коментара на готиния пич Kaizen, има едно нещо наречено "социално разделение на труда" и трябва все пак жената да покрива някакви домакински задължения, а не аз да й слугувам, който работя на 2 работи и движа още няколко неща паралелно.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
То за да се стигне дотам арената отдавна е напусната.
Защо да станеш и да си тръгнеш не е да подвиеш опашка, а да оставиш другия да си бере сам резила.
Коментар
-
Аз не му правя евала. Там нещо сериозно не е наред. Деца има ли?
Коментар
-
Ако някой, няма значение кой си позволи подобно поведение, другият е в правото си да прекрати връзката или брака. Това си е голяма червена лампа.
Вергов не го пипам. Там нищо не е ясно.
В никакъв случай насилието не е решение между зрели и възрастни хора.
Коментар
-
Няма угодия, знам си аз. Затуй тиган терапия му е майката. Гиди дряновица неокастрена щеше да каже един дълбок патриархат.
че за гьостерица иде речНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ще напуснеш арената с подвита опашка !?!?!?
Да те подиграват до гроб приятели и познати.
Спираш и пиенето че много глупости плямпа. Ко рече че не пие(обикновено е така), а де аз пия теб те хваща.
Ако упорства може да я побутнеш ако се дърпа да я завлечеш и да си ходите и да се извиниш на приятелите си че се излага жена ти
Защо да станеш и да си тръгнеш не е да подвиеш опашка, а да оставиш другия да си бере сам резила.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не че съм го правил подобно нещо,щото няма вариант мое гадже или съпруга така да ме излага пред други хора.Но щом някой мъж се е докарал до тая ситуация, то колкото по-твърдо реагира, толкова по-добре. И пак повтарям, че става въпрос за леко пошляпване,а не като Вергов да я пребие.
Вергов не го пипам. Там нищо не е ясно.
В никакъв случай насилието не е решение между зрели и възрастни хора.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Просто ставаш и си тръгваш. Важи и за мъже и за жени.
Да те подиграват до гроб приятели и познати.
Спираш и пиенето че много глупости плямпа. Ко рече че не пие(обикновено е така), а де аз пия теб те хваща.
Ако упорства може да я побутнеш ако се дърпа да я завлечеш и да си ходите и да се извиниш на приятелите си че се излага жена тиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Глупости. Това е и незряло решение. Възрастни хора не бият шамари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Има си чалъм да се държи и стрелеца, но си е рисково начинание...като стане гаф, положението отива както се пееше в една песен - "Подай ми мале тенката пушка!
За второто:
Това е скорошната случка, която споменах с бракувания приятел. Евала му правя на стоицизма, че прие нещата с усмивка и изобщо не реагира. Аз като страничен наблюдател, така си прехапах езика, че после ми трябваха няколко ракии за дезинфекция.
Коментар
-
По принцип се опитвам да те накарам да виждаш и другата гледна точка.
Коментар
Коментар