IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нямам предвид липсата на половинка.

Ако гледаш на връзката като тровене на нерви и набиване на канче....изключително много си я окъсал.
    Както се казва, мастилото още не е изсъхнало върху документите за развода и пак искам да се оженя.

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
      Искрено ме разсмя.
      Това, че нямам половинка, не е болка за умиране.

Няма кой да ме трови и да ми набива канчето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
        Нямам кой знае какви проблеми, слава богу.
        Искрено ме разсмя.

Коментар

Ти пък не си наясно със съвремените неща.

С твоите "съвременни" неща - е доста трудно да ми излезеш насреща.

От друга страна, "социологическите" проучвания за това - кой-колко секс прави - поднасяш доста нескопосано. Така ли изглежда от твоята камбанария, бе Евгич? Щом ти не правиш секс, средно аритметично - всички са така?

Да ти имам "съвременните неща"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Първо ти разкажи
            Само спомени са.А бяхме млади.Не че нямам сили да издържа тия пози, ама имам болежки в кръста и гърба и няма как да правя изчанчени стойки.
            За съжаление наскоро разбрах, че едно бивше гадже,с което ходихме заедно на йога и после практикувахме Камасутра е умряла на 44 години.Доста се разстроих.Най-интересното беше че е станала колежка на жената след като се разделихме и преди да се запозная с жена ми.
            Last edited by Vergil1975; 27.02.2023, 17:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

А имаш ли спомени от индийската книга Камасутра?
              Първо ти разкажи

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Евго, като кифладжия се излагаш, когато почнеш с твоите фантазии и обобщения.

Най-добре е да говориш за себе си и твоите ЛИЧНИ впечатления от житейските ти проблеми.

Ти пък не си наясно със съвремените неща.

Коментар

Прочете ли отговора ми по-долу.

При дълъг брак, 12-15 г, хората си омръзват и рядко правят секс.

И при млади двойки се случва, да правят един път месечно.

Ако мъжът е фитнес маняк и с високо ниво на тестостерон, нещата са други,

Евго, като кифладжия се излагаш, когато почнеш с твоите фантазии и обобщения.

Най-добре е да говориш за себе си и твоите ЛИЧНИ впечатления от житейските ти проблеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Аз имам. Не ми хареса.
                    А имаш ли спомени от индийската книга Камасутра?

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение

Нямам спомен през живота си да съм ял индийско.
                      Наздраве и на теб.
                      Аз имам. Не ми хареса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Здравей, Евго, прочетох отговора ти, просто нямам много време да пиша.

Не мисля, че мъжът трябва да е фитнес маняк, за да има висок тестостерон. От друга страна, има проучвания, че тренировките с тежести водят до повишаване нивата на тестостерона, а продължителното кардио го понижава. Маратонците, бягащи по 20, 30, 40 км са с много ниски нива на тестостерон.

Доколкото съм се интересуваш ключово е добър сън, храна и физическа активност.

Проблемът на двойките в секса по-скоро е поради липса желание на жената, а не на мъжа. Поне такива наблюдения имам.
                        +1

Чистият въздух и почивката го повишават,

Аз също съм с натоварен график и не готвя често. Имам и втора работа, освен основната.
                        Last edited by Evgo; 27.02.2023, 15:22.

Коментар

Здравей, Евго, прочетох отговора ти, просто нямам много време да пиша.

Не мисля, че мъжът трябва да е фитнес маняк, за да има висок тестостерон. От друга страна, има проучвания, че тренировките с тежести водят до повишаване нивата на тестостерона, а продължителното кардио го понижава. Маратонците, бягащи по 20, 30, 40 км са с много ниски нива на тестостерон.

Доколкото съм се интересуваш ключово е добър сън, храна и физическа активност.

Проблемът на двойките в секса по-скоро е поради липса желание на жената, а не на мъжа. Поне такива наблюдения имам.

Коментар

Да, близо на 30 съм, горе-долу се стремя да тренирам поне 4 пъти в седмицата. Фитнес, калистеникс, бягане, дори и йога. Като ученик е родния ми град тренирах карате. Сенсеят казваше, че до 70-80 години мъж може да тренира, даже е редно.

Съгласен съм, че с жена трябва да се държиш твърдо. Играл съм я играта да угаждам на момиче, все да е на нейното, което е гарантиран начин да влезнеш във френд зоната и да си станете "приятелки".

Уикенда бях в един от софийските молове, много грозно впечатление ми направи, на два пъти станах свидетел на жени да крещят на мъжете си. В отговор единия замълча, а другия измърмори нещо в обяснителен режим. Еми тези мъже гаранция не правеха секс с тези жени, то и на жените им личеше липсата, иначе нямаше да са такива злобни и недоволни от живота.
                            Не е само до секса,макар че естествено една жена да е злобна, основната причина е липсата на задоволителен секс. Щом им викат и то на публични места,значи тия жени нямат респект към мъжа си.И при първа възможност ще му изневерят или ще му тровят живота. Такова нещо изобщо не трябва да се допуска.Ако се случи лепни й един шамар веднага,та да знае, че си мъж, а не путьо,с когото да се ебава.Пък ако ще да си ходи-по-добре раздяла, отколкото съжителство с жена,която не уважава мъжа си.
                            И на твоята приятелка трябва да поставиш ребром въпроса за деца.И то ,без да я питаш за мнението й-директно й казваш, че искаш деца.Ако иска да е с теб ще се съгласи.Ако отговори негативно или уклончиво, значи не те смята за достоен да бъдеш баща на децата й и няма смисъл да си губиш времето с такава жена.
                            И спри чистенето и готвенето вкъщи,жената трябва да знае,че има до себе си мъж със силна воля и тя играе втора цигулка в тази връзка.По въпроси като оформлението на къщата, дрехи и тем подобни я остави тя да решава.Но по-важните въпроси твое трябва да е водещето мнение.

Коментар

Да, близо на 30 съм, горе-долу се стремя да тренирам поне 4 пъти в седмицата. Фитнес, калистеникс, бягане, дори и йога. Като ученик е родния ми град тренирах карате. Сенсеят казваше, че до 70-80 години мъж може да тренира, даже е редно.

Съгласен съм, че с жена трябва да се държиш твърдо. Играл съм я играта да угаждам на момиче, все да е на нейното, което е гарантиран начин да влезнеш във френд зоната и да си станете "приятелки".

Уикенда бях в един от софийските молове, много грозно впечатление ми направи, на два пъти станах свидетел на жени да крещят на мъжете си. В отговор единия замълча, а другия измърмори нещо в обяснителен режим. Еми тези мъже гаранция не правеха секс с тези жени, то и на жените им личеше липсата, иначе нямаше да са такива злобни и недоволни от живота.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Предполагам си на около 30 години, плюс минус няколко. Хубаво е,че се поддържаш и не трябва да спираш цял живот. Баща ми е на 80 години и всеки ден прави над 100 лицеви опори и клякания.Даже ги препоръчвам подобни упражнения с тежестта на собственото тяло, щото при вдигането на тежести винаги има риск от контузии. И аз съм си патил от такива контузии, въпреки че не съм вдигал огромни тежести .
                                Освен това трябва да се държиш по-кораво с жените.Уморена или не за жената на първо място трябва да са грижите за домакинството. А и като жена трябва да роди деца. Колкото по-рано и повече, толкова по-добре. Майчинският инстинкт е водещ при всяка жена. Децата ще скрепят и връзката.
                                Най-добронамерено ти го казвам.

Last edited by Kaizen9; 27.02.2023, 14:22.

Коментар

Working...
                                X