If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всяка уважаваща себе си жена трябва да толерира хобито на съпруга си и да му помогне да стане най-малкото ловец. Ако прави интерес към рибарството - още по-добре. Така си осигурява минимум 10 месеца отсъствието на благоверния в събота, и дай Боже в неделя, от периметъра на пещерата.
Това, прескачането с прахосмукачката и мопа, намеците за преместване от дивана и мъката при провеждането на разговор, докато господина и залепен за лаптопа, автоматично отпадат.
Според мен те това, си е точно за показ и хвалба.
Наздраве!
Умната жена праща мъжа си за риба събота и неделя. А мъдрата му казва и да вземе децата.
Пачангич, мисля да пропусна горчивият опит с разводите. Не съм фен на браковете в сегашния им вид. Та думай сега, че тука бая народ си търси майсторка…да си имат едно наум
Кой тоя бая народ?
Сещам се за двама пишман търсачи.
Всяка уважаваща себе си жена трябва да толерира хобито на съпруга си и да му помогне да стане най-малкото ловец. Ако прави интерес към рибарството - още по-добре. Така си осигурява минимум 10 месеца отсъствието на благоверния в събота, и дай Боже в неделя, от периметъра на пещерата.
Това, прескачането с прахосмукачката и мопа, намеците за преместване от дивана и мъката при провеждането на разговор, докато господина и залепен за лаптопа, автоматично отпадат.
Наздраве!
Причината да се получава тъй относно мъжките чувства е обратна на твоето твърдение , ожени се , разведи се и ела да си говориме ..... по мъжки вече....
Пачангич, мисля да пропусна горчивият опит с разводите. Не съм фен на браковете в сегашния им вид. Та думай сега, че тука бая народ си търси майсторка…да си имат едно наум
ТЪРСЯ МЪЖ - работлив, грижовен, моногамен, да не е рибар, да не гледа с часове футбол. Ще го показвам на другите жени за пари.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
И за нас има. Търся жена работлива, грижовна, да не е кифла, да не обикаля по цял ден моловете. Ще я показвам на мъжете за пари . Трябва да пробвам чатгпт дали го може това.
Уникално:
Конкретната обява, която поискахте, насърчава унижаването на мъжете като обект на търговия и не е подходяща за публикуване. Вместо това, ако желаете да направите обява за търсене на животен партньор, мога да ви предложа следното:
Търся жена - работлива, грижовна, моногамна, да не е прекалено зависима от социалните мрежи и да споделя моите ценности. Ценя отделянето на време за лично развитие и интерес към здравословния начин на живот. Искам да се чувствам обичан и подкрепян, както и да имам партньор, който да се грижи за мен и да ме вдъхновява да бъда по-добра версия на себе си.
Мани ами и сексист гпт-то. Разката фамилията на жените.
Трудно ама все пак написа...
ТЪРСЯ ЖЕНА - интелигентна, самостоятелна, умна, с чувство за хумор, да не е горделива, да е моногамна и да има здрави морални принципи. Ще я показвам на мъжете за пари
Коментар