Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Я аз не съм го разбрала мастер Шекспир, я ти не си го разбрал.
Шекспир говори чрез героите си и го е казал ясно и точно още през неговия си век (ражда се в 16ти и умира в 17ти век!!!) кое си требе да се каже ясно и точно.
Вече ако става въпрос за женитба подобни неща не се говорят, щото там е ясно,че ще се стигне до секс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Късно, на 20 чак ми се отвори парашута. Иначе първото гадже бях на 17г. В малкия град по-трудно ставаха нещата. От целия ми клас на абитуриентската 2-3 да бяха стананали мъже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Само дето на бикините ѝ пише прокурор.
или да не се вижда целия надпис, само средните няколко буквипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А ти на колко години за пръв път би дуспа?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
то и ако се съпротивлява, пак това значи.
Коментар
-
За какво да му го нося?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Абе ти учил ли си непипала да прави френска - 3 часа се мъчи, 3 дена ми беше син, 3 седмици ме болеше. Не бих повторил никогиш. Като я усетиш че не мое, па Ко нема и желание - луп, луп и кой откъде е... Една и надървен я изхвърлих и си ударих една. Бях студент още. Ако те иска и харесва жена чудеса ще направи, Ко е залюхана и страда от зверски предразсъдъци грам ти не трябва. Цял живот ще тъпчеш в нищото - цък,цък, язък
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Уникален текст.Шекспир наистина е гений.Само дето не си му разбрала смисъла. Мъжете имат изгода колкото се може по-малко жени да са девствени,та да могат да правят секс с тях по-лесно. Не мога да се изразявам като Шекспир естествено, ама думи с подобен смисъл и аз съм казвал на девствените ми съученички, за да ги навия да правим секс .
Само че едно е да бъдеш с някоя жена само заради секса(тогава естествено не е ок да е девствена),друго да се ожениш за нея..
Шекспир говори чрез героите си и го е казал ясно и точно още през неговия си век (ражда се в 16ти и умира в 17ти век!!!) кое си требе да се каже ясно и точно.Last edited by Arana; 29.03.2023, 17:08.
- 1 like
Коментар
-
Ама ти яко набра. Що първо брак и после секс? Това не е ли отживелица, както твърдиш е отживелица жената да отговаря за домакинството? Сега ти се връщаш в 10ти век май.
Иска я девствена, ама да я опита преди брака. Ами ако не я хареса? Къде го дават така?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Опасно е това с девствеността. Да не се окаже, че на онзи свят те очакват ислямски фундаменталисти...
Коментар
-
Сега се сетих за една случка. Бях слушал някаква да обяснява какво искат жените в секса и казваше нещо от сорт:. Погалете вашата партньорка по бедрото, питайте дали й харесва, ако да, продължете. Така ще сте сигурни, че действиятя ви й харесват.
И аз млад и неопитен още. С мадамата почваме и я питам така харесва ли ти? а така? По- бързо искаш ли? Така удобно ли ти е? Исках да съм сигурен, че всичко, което правя й харесва. И тя накрая ми вика, "абе ще само ще ми говориш ли или ще ме е*еш."
Така, че действай без много приказки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Нищо няма да й прошепваш, ами започваш да я целуваш,да я галиш,да я събличаш и така нататък. Ако не се съпротивлява значи го иска и няма нужда от обяснения.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Тя не е сексуална жена и не вървеше да и прошепна:
"Зайо, много си сладка, хайде да ходим в спалнята, нямам търпение"
Коментар
Коментар