Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
В Япония, че напоследък и в Южна Корея хикикоморите никнат като манатарки след дъжд. Само дето си нямат роми да ги събират и пари да правят от това. Дано не ни идва и това до умната балканска глава.
Наздраве!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Това твоето за външния вид е някаква фиксация. Бетер Евго си на тема външен вид. Под каската е важно какво има ей.
Залагам на нещо по средата. Баланс му е майката.
Пишейки така, част от мъжете които те четат, ще бъдат подведени, че дори с визията на слон, ако притежават интелект няма да срещнат спънки с жените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Добре звучи, ама придобивките и парите от мама и тати могат да се ползват сега и веднага, докато за евентуалнте придобити с труд и интелект се чака години, а през тези години вместо сладък живот има труд, пот, кръв, лишвния и сълзи. Не казвам, че не си права, но за съжаление за добро или лошо така е устроен светът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Тогава нека после тези същите жени да си удрят главата в дувара. Водещото са личните качества, а не материалните придобивки - образование, трудолюбие, сериозност. Зад тях вървят и придобивките. Ако ги няма качествата придобивките, особено тези от мама и тати лесно се изпаряват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Като в Япония. Там масово младежите са девствени. Особено мъжете.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Е това вече е лошо-ако някой има проблем в дадена сфера, но не желае да се учи от хора, които са наясно. Понякога дори и най-неврачният човек може да знае неща,които да научиш от него.
- 1 like
Коментар
-
Виж каква идея ми даде-има ниша за инфлуенсър,който да обучава мъже като твоя приятел как да се харесват на жените.И то такъв трябва да е някой, който да не е два метра висок милионер,на който да му са се получавали лесно нещата, а да е бил в тяхното положение и да е успял да го промени. Стига съм давал безплатно акъл във форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Ако мъжът е беден и с недобър външен вид 90% от жените няма да искат да излязат с него за да разберат дали има качества.
Last edited by Arana; 13.04.2023, 19:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
С няколко думи - Съсипаха я тая държава!
П.С. Има и нещо друго, колкото повече ергени и стари моми има, толкова повече това състояние става норма. Т.е. ще се приема за нормално и на обвързаните ще се гледа с интерес.
Коментар
-
Гледам съм клипове на тоя Шишков.Пропагандира използването на анаболи. Това ме отказа редовно да го следя.
Иначе той е една година по-малък от мен,а приятелката му е 17 годишна. Разказвал е брутални истории какви номера са му въртяли жени. Например как годеницата му продала златна гривна, за да плати хотела и да я тресне няккаъв супер беден негър в Англия....как заради момиче е ходил с автобус в друг град и е спал на автогарата, защото тя му вързала тенекия...и още много такива. А на някои истории със сълзи съм се смял, той с хумор си ги разказва.Last edited by Kaizen9; 13.04.2023, 19:17.
Коментар
-
Е това вече е лошо-ако някой има проблем в дадена сфера, но не желае да се учи от хора, които са наясно. Понякога дори и най-неврачният човек може да знае неща,които да научиш от него.
П.С. Има и нещо друго, колкото повече ергени и стари моми има, толкова повече това състояние става норма. Т.е. ще се приема за нормално и на обвързаните ще се гледа с интерес.Last edited by Bad_Bear; 13.04.2023, 19:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana
Когато се омъжих съпругът ми бе без жилище и с кола на старо на стойност около 500 €. Сменихме три такива коли. Останалите качества, които съм описала обаче бяха налице.
Сега имаме всичко. Ако мъжът е беден, но стойностен това не е проблем. Израстват заедно.
Между другото, имам колежки от факултета, които от много неправилни претенции си останаха моми. Не една и не две. Аз съм от типа, първо действам после мисля и накрая се нареждат работите..
Коментар
-
Точно за тея пичове ми мина през ума. Голяма услуга правят на истинските свободни мъже. Одобрявам ги.
- 1 like
Коментар
-
Май отдавна се навъдиха такива инфлуенсъри. То и pick-up форум си имаме български, но на хората много-много не им се чете, пък мотивация за развитие-хептен.
За жалост и тва не бачка вече, хората се нагледаха и на такива - "from zero to hero". Искат да е на тяхното на момента без инвестиции. И не търпят критика.
Коментар
Коментар