Първоначално изпратено от Kaizen9
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
що бе, наясно сме. Ходите като папуаси ама и това ще премине
А това с наболите бради е още от когато си ходил прав под масата.
Малко по-късно, в началото на новия век вече ходих да се бутам при батковците и какичките. Имаше само един в квартала, който си пускаше брада и много добре си спомням как чух едни момичета да си говорят и да му се присмиват на брадата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
В днешно време важна е и фризурата. Ако си с дълга неподдържана коса и с гладко избръснат, не става. На някои хора им отива де. Но сега е модерно късо подстриган отзад и отстрани, отгоре по-дълга коса и добре оформена брада.
Ратко и Арана са от друга генерация и не разбират какво се котира на пазара на любовта сред 20-40 годишните.
Майка ми, а още повече баба ми, като ме видят с брада ми казват да св обръсна. Приятелката ми като ме види без брада ми казва- ужас, не те харесвам така.
При младите е добре, особено ако е по модните тенденции. Катинарче също е хубаво,
Коментар
-
В днешно време важна е и фризурата. Ако си с дълга неподдържана коса и с гладко избръснат, не става. На някои хора им отива де. Но сега е модерно късо подстриган отзад и отстрани, отгоре по-дълга коса и добре оформена брада.
Ратко и Арана са от друга генерация и не разбират какво се котира на пазара на любовта сред 20-40 годишните.
Майка ми, а още повече баба ми, като ме видят с брада ми казват да св обръсна. Приятелката ми като ме види без брада ми казва- ужас, не те харесвам така.
И аз съм ги забелязал тези тенденции. Още през 90-те години се подстригвах отстрани 0 номер, отгоре като шапка.
Но днес е малко по-друго, отстрани нула номер или първи номер, отгоре повече коса, колкото имаш,При много бяла коса, може и боядисана с боя Loreal за мъже, кестенява.
Аз съм ви казвал, че на срещите жените много често хич не идват нагласени, а обикновени, като за пазар при последната среща. Само аптекарката се гласеше поради огромните финанси, с които разполага. Аз много често ходя костюмиран на работа и тези неща ги знам и разбирам какво трябва да е,
Коментар
-
А и аз съм от по-старата генерация.Нито модерните мъжки прически одобрявам,нито епилирането на мъжете,нито пък татуировките.Татуировките са символ на затворниците. На затворниците ли трябва да се подражава?
- 1 like
Коментар
-
А това с наболите бради е още от когато си ходил прав под масата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Може.Аз си изглеждам достатъчно добре, та явно го пропускам тоя факт като нещо естествено и обръщам внимание върху облеклото.Но ако е някой дебелак или хърба явно ще прави негативно впечатление.
гледай, когато са 2 или повече и една от тях те забележи първа,
как почти едновременно с нея се обръща и другатапрепоръка е
Коментар
-
Може.Аз си изглеждам достатъчно добре, та явно го пропускам тоя факт като нещо естествено и обръщам внимание върху облеклото.Но ако е някой дебелак или хърба явно ще прави негативно впечатление.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
първото, което вижда жената е силуета, виждат дори с периферното си зрение,
после погледа е винаги към лицето.
някои силуети ги пропускат,
ако искаш да ти видят дрешките, трябва да приближиш фронтално
Коментар
-
Жените първо гледат облеклото на един мъж.Не само дали е с чисти дрехи и обувки, но и как е облечен.Ако е чист,спретнат и с модерни дрешки и обувки шансовете му значително се увеличават.
после погледа е винаги към лицето.
някои силуети ги пропускат,
ако искаш да ти видят дрешките, трябва да приближиш фронталнопрепоръка е
Коментар
-
ама как ги измисляте тия критерии!?
- 1 like
Коментар
-
ако беше добавил и раница на гърба,
щях да съм напълно сигурен, че описва някой сектант
Сега по една от кабеларките точно върви кръвожаден сериал с милото име “наздоровя”.Last edited by Arana; 12.05.2023, 09:34.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Уникум налино за някои е нацелило ваксата брокерчето. Спретнатите хора са приятни.
щях да съм напълно сигурен, че описва някой сектантпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
ама как ги измисляте тия критерии!?но за някои е нацелило ваксата брокерчето. Спретнатите хора са приятни.
Коментар
Коментар