Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ако й е здрава психиката в присъствието на мъжа, значи й е слаб интереса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Освен ако не попаднеш на подобна на теб майсторка със стабилна психика
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Друго си е да повъртиш жената на шиш предварително. На мен повечето от връзките са ми започвали именно така. Дърпане, пържене, конкуренция. И отсрещната страна полудява. Но нали по природа са си мазохистки, на тва му викат тръпка - когИ не знаят, ще се обади ли, ще я води ли някъде, или друга ще го грабне.
И за коронен номер като се срещнете, да се правиш, че нищо не е станало, докато отсрещната страна е хиперактивна и ако притежаваше физическо предимство, би ни заставила от раз да подпишем декларация за "изясняване на отношенията".
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Малко са били жените с интерес , затова и не си прощавал на всяка клетница ,ако бяха повечко ,често и редовно повярвай най малкото щеше да подбираш , дори и пасивно , а иначе хубаво е мъжкото да лови , инстинкта е зададен в гените .
Друго си е да повъртиш жената на шиш предварително. На мен повечето от връзките са ми започвали именно така. Дърпане, пържене, конкуренция. И отсрещната страна полудява. Но нали по природа са си мазохистки, на тва му викат тръпка - когИ не знаят, ще се обади ли, ще я води ли някъде, или друга ще го грабне.
И за коронен номер като се срещнете, да се правиш, че нищо не е станало, докато отсрещната страна е хиперактивна и ако притежаваше физическо предимство, би ни заставила от раз да подпишем декларация за "изясняване на отношенията".
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
То е лесно, ама имаш още двама съквартиранти, които трябва да разкараш. Ако случиш на някви сдухани, не е лесно да освободиш терен. В повечето случаи имах разбрани съквартиранти и не беше проблем.
Имах един случай, в който с приятлката ми уж гледахме филм на лаптопа и чакахме съквартиранта да излезе някъде. Е, той не мръдна 2 часа от това легло. Подпитвах го, няма ли да ходи на лекции, упражнения- не. Е, не издържахме и отодохме в нейнито общежитие на другия край на студнтски град.
- 1 like
Коментар
-
То е лесно, ама имаш още двама съквартиранти, които трябва да разкараш. Ако случиш на някви сдухани, не е лесно да освободиш терен. В повечето случаи имах разбрани съквартиранти и не беше проблем.
Имах един случай, в който с приятлката ми уж гледахме филм на лаптопа и чакахме съквартиранта да излезе някъде. Е, той не мръдна 2 часа от това легло. Подпитвах го, няма ли да ходи на лекции, упражнения- не. Е, не издържахме и отодохме в нейнито общежитие на другия край на студнтски град.
Обаче някой хора нямат задръжки и се награбват и пред трети човек,
Коментар
-
Първият месец е точно както си го описал. Кат петгодишен сам в сладкарница. После идват стомашните болки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Аз съм от други времена, нямаше фейсбук и GSM нямахме, защото бяха скъпи. Имам GSM от 2003 г.
Една професорка ни гостува на морето през 2011 г. и каза, че студентите се делят на бедни и богати, на София и провинция и няма приятелство в наши дни.
Така както го разказваш, изглежда лесно да си поканиш момиче в стаята,
Имах един случай, в който с приятлката ми уж гледахме филм на лаптопа и чакахме съквартиранта да излезе някъде. Е, той не мръдна 2 часа от това легло. Подпитвах го, няма ли да ходи на лекции, упражнения- не. Е, не издържахме и отодохме в нейнито общежитие на другия край на студнтски град.Last edited by Kaizen9; 30.04.2023, 10:49.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Нали. Много е лошо,че след развода няма жена, която да ти надува главата постоянно с щуротии.Лошо е,че можеш да отидеш където си поискаш и когато си поискаш,без да се съобразяваш с жена и деца.Че можеш всяка седмица да си водиш у вас различни жени,с които да правиш секс.Ужас е тоя развод.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Изменя се психиката и не към добро след развода.
- 1 like
Коментар
-
Изменя се психиката и не към добро след развода.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Какво разведените?Лошо е,че не се обвързват наново ли?Ами не искат. Всички мои познати разведени мъже си имат гаджета, но без обвързане. И никой няма и намерение отново да се обвърже.
Коментар
-
Аз като бях студент живеех в общежитие в студентски град. Просто някой пишеше във фейсбук групата на блока "Тази вечер в 303 стая ще пием. Който иска да идва и да носи пиене". Такива купони са ставали, в една стая около 15-20 м2 сме се събирали сигурно 30-40 човека.
Имаше диви момичета. Бях първи курс и на първия ми такъв купон, буквално на втората ми седмица в София, две момичета почнаха да правят стриптиз. Почувствах се като във филм от поредицата американски пай.
Аз съм от други времена, нямаше фейсбук и GSM нямахме, защото бяха скъпи. Имам GSM от 2003 г.
Една професорка ни гостува на морето през 2011 г. и каза, че студентите се делят на бедни и богати, на София и провинция и няма приятелство в наши дни.
Така както го разказваш, изглежда лесно да си поканиш момиче в стаята,
Коментар
-
Абе може, но има и една доста озлобена група. Хеле пък разведените - страшна работа е при някои разведени.
- 1 like
Коментар
Коментар