Първоначално изпратено от Kaizen9
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Прави си Каско и може да я оставя, където си поиска.
А колата е символ на успеха в женските очи.Така че с тоя Мерцедес за 50 хиляди лв ще впечатли доста жени.А и най-важното е запазен и на малко километра. Да 50 бона не са малко пари,ама все пак един живот се живее и при положение, че има жилище защо да не даде толкова пари за хубава кола, която ще привлича и жените.
Евго има вила на Албена и ходи на море там . И кво нищо.
А летоска там е пълно с недоклатени пу..ки.
Кола не му требва . Требва да смени чипа . Или да излиза с на вън с некой по отракан приятел , които да се опита да му повлияе.
Да си купи мотор да го закара на Албена и да ги почва.
Разбира се това никога няма да се случи.Last edited by Майстора233; 12.06.2023, 18:21.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Прави си Каско и може да я оставя, където си поиска.
А колата е символ на успеха в женските очи.Така че с тоя Мерцедес за 50 хиляди лв ще впечатли доста жени.А и най-важното е запазен и на малко километра. Да 50 бона не са малко пари,ама все пак един живот се живее и при положение, че има жилище защо да не даде толкова пари за хубава кола, която ще привлича и жените.
Скъпа кола, най-добре в гараж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнениеНа Евго бюджета му е 15к., а се обсъждат коли за над 50к до 200к даже.
Даже каза, че няма гараж. Нали знаете, че тази кола за над 50к на втората седмица ще изчезне, ако я паркира пред блока.
Евго не е на 20 години да впечатлява бедните студентки със скъпи коли. Най-много да привлече някоя мома, дето ще го смени при първия удобен случай за мъж с по-скъпа кола.
Евго, препоръпвам ти да си вземеш кола, която ще ти върши работа и ще спиш спокойно, като я паркираш пред блока, и най-важното да не купуваш кола с идеята да я използваш като инструмент за намиране на жена.
ПП: С мойта приятелка сме ходили няколко пъти до морето с автобус, преди да си купя първата кола. Вярно, тъпо беше, ама поне знам, че не е с мен заради автомобила, който карам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеКомби е много голяма кола и ще имаш проблеми с паркирането. Комби се купува ако се слага много багаж,но аз въпреки че поставям много багаж като ходим семейството на курорт, пак не бих си взел комби.Особено пък за неопитен шофьор комбито е с много големи габарити.
Същевременно тия Мерцедеси всички много странно как все са по на 200 хиляди километра,което показва, че най-вероятно са с превъртан километраж.Струва си да купиш Мерцедес,но на реални километри до 50-60 хиляди ама там цените вече скачат много.
Бих ти препоръчал нещо такова https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...85041261571680
Кола на 5 години за под 20 хиляди лева.Аз карам подобна и съм много доволен, досега за 7 години не е имала сериозни повреди.
Евго, накратко, както те съветват Миро и други участници в дискусията (ТНМ също изненадва с точен анализ за бързото намаляване на остатъчната стойност) - първо обърни внимание на годината на производство на автомобила!
Ако се съмняваш в достоверността на годината - сам можеш да я определиш. Тя е кодирана със символ в номера на рамата на автомобила.
След като знаеш годината на производство (Миро ти дава пример с 5-годишен автомобил - супер-избор за "нов внос", ако може да си го позволиш) - и после може да съобразиш дали избраният от теб автомобил се вмества в твоя бюджет. Не вземай автомобил, който е над 10 годишен (вероятно е навъртял доста километри и скоро ще се наложи да правиш скъпо струващ ремонт!)
Натам карай според съветите на колегите.
(лични впечатления - поддържането на марката Мерцедес изисква по-високи разходи за оригинални части и труд за възстановяване)
Изборът си е твой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Няма да го ощави, ама то тогава за какво въобще му е кола?
твърди се, че ще му помогне....
- 1 like
Коментар
-
Евго, колата за теб е Тесла модел 3. Ще отговаря на вида и стила ти. Така няма да има и разочаровани девойки, че колите тупалки помагат, но и задължават.
Теслата можеш да я вземеш на изплащане и ще пестиш от гориво и подръжка на ДВГ. Вече и пътуванията на дълги разстояния не са проблем. Колата сама си планира спиранията.
П. П. Между другото Ергенът1 кара такава....червена..
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНа Евго автомобила няма да му помогне. Ако забърше някоя заради колата ще го остави заради друга, но междувременно ще го ощави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Чух, че немските коли Октавия, Голф, Пасат и BMW могат да се препродават и се търсят дори на 15-20 г. за малки пари, 5 - 7 000 лв.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнениеНа Евго бюджета му е 15к., а се обсъждат коли за над 50к до 200к даже.
Даже каза, че няма гараж. Нали знаете, че тази кола за над 50к на втората седмица ще изчезне, ако я паркира пред блока.
Евго не е на 20 години да впечатлява бедните студентки със скъпи коли. Най-много да привлече някоя мома, дето ще го смени при първия удобен случай за мъж с по-скъпа кола.
Евго, препоръпвам ти да си вземеш кола, която ще ти върши работа и ще спиш спокойно, като я паркираш пред блока, и най-важното да не купуваш кола с идеята да я използваш като инструмент за намиране на жена.
ПП: С мойта приятелка сме ходили няколко пъти до морето с автобус, преди да си купя първата кола. Вярно, тъпо беше, ама поне знам, че не е с мен заради автомобила, който карам.
Чух, че немските коли Октавия, Голф, Пасат и BMW могат да се препродават и се търсят дори на 15-20 г. за малки пари, 5 - 7 000 лв.
Коментар
-
На Евго бюджета му е 15к., а се обсъждат коли за над 50к до 200к даже.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Ехее, ти къде отиде, той Евго няма да даде половин апартамент в София за кола. И аз не бих дал на този етап.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Евго, ама представи си, ако беше повозил аптекарката в някоя Е класа, сега друга можеше да е развръзката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Не бре , много е малка , парите нямат значение .
Говорим все пак за някакви поносими цени,за които може да се вземе атрактивна за жените кола.
- 1 like
Коментар
Коментар