Първоначално изпратено от Бедният брoкер
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
+1
Точно така, умението да водиш непринудени и закачливи разговори с жени в много важно.
Отделно, ако обичаш децата, лъхащ на свежест, със чисти обувки, риза и щедър, се клони към 90%.
Естествено, процентите са различни за 30-40 и 50 годишните дами.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Бъркаш. Много зрели и много полезни съвети. Адмирации за Мико.
Изчервих се!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не ми допада този формат да ме анализират така, на сляпо.
Повече ми харесват мненията на Миродес, Кайзен и Лошия мечок,
Евго, на мен също не ми допада да говориш за всички дами, че "не допускат мъжете". Това е твоя теза, срещу която заставам с примери от ежедневието.
Правиш опити да те "допусне" някоя (твои думи) и тя не те "допуска".
Очевидно някъде грешиш, в усилията ти да бъдеш "допуснат".
Още повече си в грешка, когато смяташ, че участниците, мненията на които харесваш - смятат (като теб), че съвременните жени масово не "допускаЛИ" мъжете до себе си.
Евго, съвременните дами (най-общо - от твоята таргет-група) допускат мъжете до себе си! (лични впечатления)
С това изречение най-малкото искам да те обидя, Евго, нито пък желая да правя толкова гадни неща, като това - да те "анализирам". Не мога дори да си помисля това - да анализирам някого!
Уважавам всички тук и, когато имам времето - опитвам да помагам със съвети, които не са ангажиращи за никого.
- 1 like
Коментар
-
Не ми допада този формат да ме анализират така, на сляпо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бъркаш. Много зрели и много полезни съвети. Адмирации за Мико.
- 1 like
Коментар
-
Чета ги по диагонал и не ги харесвам никак. Казвам Ви честно,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеИ какво ще я правиш на Бали със сребро в косите, камъни в бъбреците и злато в зъбите?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеПрочее Мико тия дни прави страхотни постове за Евго, ама Евго дали ги чете?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Мико е свършил 90% от свалката. И аз много ги обичам продавачки касиерки. Там са умни млади жени работещи временно нещо докато учат. На тезгяха са само трябва да протегнеш ръка и да си вземеш. Ама евго лапа мухите. Ко можеш да я уредиш и на мечтаната и работа е 1000% твоя.
Една такава от базар поли на герена ме кани да ходя на БАЛИ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеПрочее Мико тия дни прави страхотни постове за Евго, ама Евго дали ги чете?
Една такава от базар поли на герена ме кани да ходя на БАЛИНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Ми ок. Има и обратни примери. Затваряме темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Абе тя не го броеше за жив,ти пишеш какво разбирала.Сама ходеше на море,на дискотека, на плаж.С него явно само е спала .Ама и това е било до време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Евго, живееш с предубеждение, че "жените не допускат лесно".
Ще ти кажа, че първото условие жената да те "допусне" е съвсем елементарно. Накарай я да се усмихне!
Няма да повярваш, но е така.
Големият проблем пред теб е: как ще я накараш да се усмихне!
Можеш ли да разкажеш нещо елементарно от комуникацията си с привлекателна дама - последния път и кога беше това? (не визирам ежедневното ти висене във фейса)
Пример от днес (непретенциозен):
Верига магазини за техника
Купувам уред. На касите почти няма хора. Избирам една от касиерките (около 30-те)...
Поздрав, подавам покупките пред нея... Вадя 3 карти: една за разплащане и друга - за отстъпки е друга верига магазини...
Тя ми казва, че втората карта не й трябва...
Аз й отговарям, че умишлено съм искал да прецакам институцията, в която работят толкова наблюдателни служители, но парашута ми не се е отворил...
Усмивка! Непринудена! (като че цял ден беше я чакала)...
После отвори кутията и почна да ми чете гаранционната карта, после ходи на друга каса да поставя печат и се върна още по-усмихната..., не намери сток на гаранцията, но не увери, че е две години, усмихната...
Казах й, че ако бях неин работодател, бих я атестирал с минимум 3000 лв. брутна заплата, без месечните бонуси, с тя вече се смееше... Добави, че съм много далеч от истината...
После вече - самокритично вдигнах рамене и казах, че е разбрала защо нямам качества на работодател..
..............
Евго, опитвай да разсмиваш дамите от Те имат необходимост от това. Нали търсиш условие, за да бъдеш "допуснат" от тях? Гаранция, че усмихнати - допускат до себе си! ..
Точно така, умението да водиш непринудени и закачливи разговори с жени в много важно.
Коментар
Коментар