IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тея дни по кръчмите що матриал имаше...и то красиви свободни млади момичета. Установих за пореден път, че жените се радват на пияници

Значи в кръчмата две убави девойчета от компанията като ме видеха как пием кат смок, най-демонстративно си взеха чашите и се нанесоха до мен. На половинката ми, това никак не й се понрави, но бързо я убедих, че от тяхната страна на масата е много шумно и нещата поутихнаха. Двете мадами обаче, се оказаха изключително отракани и веднага ми намериха слабото място, там където не мога да откажа - вдигаха тост, след тост. Жената в изблик на нерви, почна и тя да жули наравно с мене и с другите две. Поради разликата в категориите и стажа, нещата от нашия край на масата бързо започнаха да стават все по-забавни, предизвиквайки вниманието на други аверчета, които даже не чакаха покана, а се присламчиха и те.

Тостовете продължиха, а през това време го гледам единия седнал от другата страна и вече загражда едната. А другия се опитва да вкара в някъв разговор тази която беше до мен. Дръпнах приятелката, викам айде навънка да пушиш цигара и да взема въздух, че ми стана топло. Излизаме, аз директно с чашата, знаейки че предстои разбор на ситуацията. Ама викам те моите хора са играчи, нема да ги бавят много, за 1 цигара време ще устискам, ако не алкохола ще помага. За жалост още не си беше допушила цигарата и 2те мадами излязоха и те. Явно нещата се бяха издънили. Жалко.

Обмислих ситуацията на две-на три и предположих, че момичетата сигурно са излезли да се забавляват, без да търсят някой да ги сваля. Затова предполагам и дойдоха до мен, виждайки че съм обвързан. После им подшушнах на аверчетата, каква ще да е хавата, да не напъват повече и така. Дали сгреших не знам, но поне падна добро пиене.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Кое те интересува от това което съм разбрал? Между другото егото пречи...
      А мене нищо не ме интересува. Просто изместваш дискусията от руслото, което изначално коментирахме с Пачангата.

Дали има “гуру” не е толкова важно, ако не си увоил самото познание.
      Last edited by Arana; 15.05.2023, 18:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Чел си ги ясно, а какво точно си разбрал …
        Кое те интересува от това което съм разбрал? Между другото егото пречи...

Коментар

Във книгите му....чел съм ги всичките. Нещо повече, ако не те води нагуал(учител)....надежда всяка тука оставете. Директно в общото цяло...
          Чел си ги ясно, а какво точно си разбрал …

Коментар

Хм, къде си прочел подобно нещо?
            Във книгите му....чел съм ги всичките. Нещо повече, ако не те води нагуал(учител)....надежда всяка тука оставете. Директно в общото цяло...

Коментар

Ааа не....според Кастанеда имаме само един опит...
              Хм, къде си прочел подобно нещо?

Коментар

Може да почне оттам. Може да почне и от книгите на Кастанеда. Всички пътища водят към Рим.
                Ааа не....според Кастанеда имаме само един опит...

Коментар

И аз. Явно са я преиздавали с годините и има защо.
                  много добра
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

прочети законите
                    https://www.ciela.com/48-te-zakona-n...tta-ciela.html
                    даже гледам ново издание е това, аз имам с тъмните корици.
                    И аз. Явно са я преиздавали с годините и има защо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Inox1 Разгледай мнение

Ох.....Розенкройцерство ?....
                      Може да почне оттам. Може да почне и от книгите на Кастанеда. Всички пътища водят към Рим.

Коментар

Има един автор, който е добър за начало. Макс Хайндл.

Може да се намери гратис на английски или руски в мрежата.
                        Ох.....Розенкройцерство ?....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

На мен също ми е интересно само, че като за начало да дадат малко източници. Не за друго, а да могат дилетанти като нас да навлязат поне на базово ниво.
                          Има един автор, който е добър за начало. Макс Хайндл.

Може да се намери гратис на английски или руски в мрежата.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

От изброените любимец ми е Сун Дзъ."Изкуството на войната "я препоръчвам на всеки да я прочете.
                            прочети законите
                            https://www.ciela.com/48-te-zakona-n...tta-ciela.html
                            даже гледам ново издание е това, аз имам с тъмните корици.
                            препоръка е

Коментар

• Аз имах прозрение тази нощ. (след убав секс все едни такива прозрения имам)
                              Жените искат МЪЖ който да и оди по гъза(щот акъл в мъжкия смисъл на думата нямат).
                              Та това одене е свързано с кинти, затова и МЪЖА трябва да е както чичко паричко така и мачо балкански
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Част от резюмето: "Разглежданите 48 закона са квинтесенцията на натрупаната през вековете световна мъдрост, извлечена от творбите на най-знаменитите стратези – като Сун Дзъ и Клаузевиц, държавници като Бисмарк и Талейран, дворцови светила като Кастилионе и Грациан, изкусители и изкусителки като Джакомо Казанова и Нинон дьо Ланкло, а също и опитни мошеници като Уейл."

Не е само това, което Арана е посочила. Любимият тти Казанова също е включен.
                                От изброените любимец ми е Сун Дзъ."Изкуството на войната "я препоръчвам на всеки да я прочете.

Коментар

Working...
                                X