Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Напротив , в днешно време жените предимно раждат от "Пуньо Маринкин" , щото оня дето им стъпва на шията първо е рядък екземпляр , второ не може да го издържи феминисткото им его !
ПП Въпроса е "Пуньо Маринкин" да е подходяща партия ! А после ,мъже лесно се търсят , като вкъщи е магарето .
И там тя няма кво да губи , освен чувства и емоции .
след 2 поколения ще има само деца на путьовци
а мачовците и кокитата съвсем ще се стопим като породапрепоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Напротив , в днешно време жените предимно раждат от "Пуньо Маринкин" , щото оня дето им стъпва на шията първо е рядък екземпляр , второ не може да го издържи феминисткото им его !
ПП Въпроса е "Пуньо Маринкин" да е подходяща партия ! А после ,мъже лесно се търсят , като вкъщи е магарето .
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Няма мъже,а льоловци,затова и жените си разиграват коня. Като видят някой мъж,че е Путьо Маринкин нито деца ще му родят, нито за него и домакинството ще се грижат ,а ще си придават фасони. За пример мога да дам "Време разделно",когато синът на Манол харесваше Елица,ама тя се ожени за баща му.И той я попита защо като знае,че я харесва се жени за баща му. И тя му каза "А ти защо дрема и не ме взе,имаше много възможности и сега ще ми викаш мамо ".
Това е положението, жените търсят силни,решителни мъже и като не ги намират си правят каквото искат.
Коментар
� -
Няма мъже,а льоловци,затова и жените си разиграват коня. Като видят някой мъж,че е Путьо Маринкин нито деца ще му родят, нито за него и домакинството ще се грижат ,а ще си придават фасони. За пример мога да дам "Време разделно",когато синът на Манол харесваше Елица,ама тя се ожени за баща му.И той я попита защо като знае,че я харесва се жени за баща му. И тя му каза "А ти защо дрема и не ме взе,имаше много възможности и сега ще ми викаш мамо ".
Това е положението, жените търсят силни,решителни мъже и като не ги намират си правят каквото искат.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ти ако си мислиш, че българките ще почнат да раждат заради 100лв данък...Само маникюра им е толкова на месец. На някои и повече. Живота им дава възможност да поживеят сега, пък после ще му мислят. За резултата на всички е ясно, че не е в тяхна полза, но това не може да им се обясни, докато са млади и вървежни и вирят носове
Една позната така си изтърва момента и сега е с едно момче, което се настани в нейния наследствен апартамент и от години си живуркат така. А коги я гонеха АМГ-тата, връткаше дупето и махаше с пръстче в стил "не". Кофти тайминг
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
За жените. Коят не е родила до 25г, 100лв, до 30г - 200лв, над 35г - 300лв. Същото само че детски помощи - за 1-во 100, 2-ро - 200, 3-то - 300, 4+ йок
Само маникюра им е толкова на месец. На някои и повече. Живота им дава възможност да поживеят сега, пък после ще му мислят. За резултата на всички е ясно, че не е в тяхна полза, но това не може да им се обясни, докато са млади и вървежни и вирят носове
Една позната така си изтърва момента и сега е с едно момче, което се настани в нейния наследствен апартамент и от години си живуркат така. А коги я гонеха АМГ-тата, връткаше дупето и махаше с пръстче в стил "не". Кофти тайминг
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
За мъже и жени който не се грижи за общи деца данък и парите за децата да отиват.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
За жените. Коят не е родила до 25г, 100лв, до 30г - 200лв, над 35г - 300лв. Същото само че детски помощи - за 1-во 100, 2-ро - 200, 3-то - 300, 4+ йок
- 1 like
Коментар
� -
Зависи от хората. Не обобщавай.
Коментар
� -
Не, бе ти пък, решението е як ергенски данък.. Коят не е родила до 25г, 100лв, до 30г - 200лв, над 35г - 300лв. Същото само че детски помощи - за 1-во 100, 2-ро - 200, 3-то - 300, 4+ йок
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Ай да си имаме уважението . Нефелен женски материал има доволно също ! Решение би било масова кастрация !
Коментар
� -
Правя извод,че колкото е по-властен един мъж,толкова са по-склонни да му се подчиняват жените. Имам и достатъчно лични наблюдения.Естествено не говоря за мен,аз съм добро момче и жените злоупотребяват с добрината ми.
Ама един мой роднина е такъв. И жена му само в очите го гледа, въпреки че е образована,социално активна и красива.
Коментар
� -
Ай да си имаме уважението . Нефелен женски материал има доволно също ! Решение би било масова кастрация !
Коментар
�
Коментар