If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледам в Ютуб предаванията на един мъж, който говори по темата за жените. И той казва,че 99 процента от мъжете не разбират какво искат жените. И че жените търсят мъже,които да имат авторитет пред тях и на които да се подчинят.Като редовно тестват мъжете и ако те позволяват неуважително отношение от жените, то жените спират да ги уважават.И това се случва независимо от богатството и социалното положение на мъжа.И даде пример с Джони Деп и Амбър Хърд.Деп е един от най-известните актьори в света,секссимвол,богат и въпреки това Хърд не е имала уважение към него. Позволила си е да го удря, дори се е изср.... в леглото му.
Та изводът е,че жените уважават мъже,които ги командват и не позволяват жените да се държат неуважително с тях.
Така е, но в днешно време все повече мъжът е Путьо и трябва да се подчинява на жена си.
Терминът "Pussy's Law" е въведен от мен и има за цел да илюстирара пълната картина в БГ - младата българка кряка, вряка, не иска да работи домакинска работа, иска мъжът да я слуша за всичко, а тя да кара колата.
Преди 1-2 дни видях това в блока ми - има много симпатична двойка с малко дете и жената кара хубавата джипка. Преди 7 г баща й сам изнесе на гърба си целия ремонт на апартамента, а младите изобщо не се появяваха.
Преди няколко седмици се запознах с друга двойка. И там мъжът се беше предал и за всичко се допитваше до жена си.
Гледам в Ютуб предаванията на един мъж, който говори по темата за жените. И той казва,че 99 процента от мъжете не разбират какво искат жените. И че жените търсят мъже,които да имат авторитет пред тях и на които да се подчинят.Като редовно тестват мъжете и ако те позволяват неуважително отношение от жените, то жените спират да ги уважават.И това се случва независимо от богатството и социалното положение на мъжа.И даде пример с Джони Деп и Амбър Хърд.Деп е един от най-известните актьори в света,секссимвол,богат и въпреки това Хърд не е имала уважение към него. Позволила си е да го удря, дори се е изср.... в леглото му.
Та изводът е,че жените уважават мъже,които ги командват и не позволяват жените да се държат неуважително с тях.
Признавам, че не се изразих ясно, но се хващаш като дървен философ за нещо, което вероятно осъзнаваш, че съм нямал предвид. "Когато на родителите ми им се е правило секс" следва да се разбира в широк смисъл, което включва и планирано зачеване. Не бъди буквалист.
А няма ли я обратната хипотеза, от един път да стане бебето?
В момента, ти философтваш. Първото ти изречение беше достатъчно, за да приключи полемиката. А остналото е баластра и хипотези. Не в тон с поста, който репликирах.
за енергията няма да се съглася
преди години си прецаках кръста
и често имам проблеми с него
бяхме едно лято на обиколка в метеора
и на другия ден станах свеж, като младенец
Както виждаш, има много хора които са я посещавали и дават положителни отзиви. Не забравяй, че и при гадателките има нива. За Слава Севрюкова ако си чувал, ще разбереш, че е била призната дори от самата Ванга. Просто приеми, че има хора които "виждат" това което ние не можем и толкова.
Има един американец ,забравих му името,но май се казваше Джак Ранди или нещо такова. И той дава награда от 1 милион долара на всеки,който докаже свръхестествени сили .Още никой не е взел наградата.
А аз имам професионално изкривяване и не приемам нищо на доверие, а вярвам само на доказателства.
Както виждаш, има много хора които са я посещавали и дават положителни отзиви. Не забравяй, че и при гадателките има нива. За Слава Севрюкова ако си чувал, ще разбереш, че е била призната дори от самата Ванга. Просто приеми, че има хора които "виждат" това което ние не можем и толкова.
Севрюкова отдавна е описала сегашна политическа ситуация и досега няма грешка.
Какво конкретно са научили от Ванга?Такива като нея има откакто свят светува.Като най-известна е била пророчицата от Делфи. Давала е толкова неясни отговори, че всеки си ги тълкува както му е угодно.И.Ванга така.
И няма никакво значение, че е била неграмотна и сляпа. Умеела е да води разговор ,да извлича информация и да прави внушения.Имай предвид,че повечето хора,които са ходели при нея са били отчаяни и един добър психолог в тази ситуация може да извлече много информация и да прави внушения.
Делфи е фантастично място с фантастична енергия, както са и Рупите. Места с много мощна енергия, явно са усилвали дарбите на двете пророцичи.
Какво конкретно са научили от Ванга?Такива като нея има откакто свят светува.Като най-известна е била пророчицата от Делфи. Давала е толкова неясни отговори, че всеки си ги тълкува както му е угодно.И.Ванга така.
И няма никакво значение, че е била неграмотна и сляпа. Умеела е да води разговор ,да извлича информация и да прави внушения.Имай предвид,че повечето хора,които са ходели при нея са били отчаяни и един добър психолог в тази ситуация може да извлече много информация и да прави внушения.
Тогава трябва да измислиш нова религия.Стани й пророк Ратко от рода на Черният плъх.
Между другото плъхът е част от Китайския зодиак.Така че има сакрално значение. Мен си ме устройва всеки ден пир и след това секс.
Коментар