Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение

Взех набързо 2 питиета и гледам няква женска компания и направо вътре между тях на клин. Питам директно - момичета има ли място за още 2 чаши на масата? Всички впериха поглед в мене, изгледаха ме от глава до пети. И след 2 секунди - ама разбира се. Викам го моя авер, наместихме се. Оня като развързано куче...директно ги подкара. Дръпнах го, викам - чшш, чакай малко, укроти топката, не си на финал на Лига Европа. Изобщо не ме отрази, шибна си питието на екс и хукна да прави караул из дискотеката.
Останах с тея мадами сам мъж на масата и се чудя на акъла си, къде се навих, та после и сам се набих. През тва време гледам вдигат тостове и ме включват и мене. Заговорих се с едната, оказа се, че празнуват рожден ден. Веднага честитих на рожденичката, извиних се за грубото нахълтване и че ни най-малко съм искал да досаждам и да развалям празника. Изкара една широка усмивка, вика не се притеснявай няма нищо такова, даже им било приятно, че няма да бъдат само женски на масата. Показа ми бутилката и ме пита дали пия такова, или нещо друго, искала да почерпи. Светнаха ми очичките.
Тогава обаче, още нямах достатъчно стаж и бързо предобрих с количествата, та имам спомен до танците с някоя от мадамите и после такси към нас. Хубавото е, че поне не ми личи

Та изводите които си извадих от случката е, че е хубаво да се редува проактивно поведение с пасивно. И в никакъв случай мешане на алкохол

Коментар