IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Ааа не....според Кастанеда имаме само един опит...
    Хм, къде си прочел подобно нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Може да почне оттам. Може да почне и от книгите на Кастанеда. Всички пътища водят към Рим.
      Ааа не....според Кастанеда имаме само един опит...

Коментар

И аз. Явно са я преиздавали с годините и има защо.
        много добра
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

прочети законите
          https://www.ciela.com/48-te-zakona-n...tta-ciela.html
          даже гледам ново издание е това, аз имам с тъмните корици.
          И аз. Явно са я преиздавали с годините и има защо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Inox1 Разгледай мнение

Ох.....Розенкройцерство ?....
            Може да почне оттам. Може да почне и от книгите на Кастанеда. Всички пътища водят към Рим.

Коментар

Има един автор, който е добър за начало. Макс Хайндл.

Може да се намери гратис на английски или руски в мрежата.
              Ох.....Розенкройцерство ?....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

На мен също ми е интересно само, че като за начало да дадат малко източници. Не за друго, а да могат дилетанти като нас да навлязат поне на базово ниво.
                Има един автор, който е добър за начало. Макс Хайндл.

Може да се намери гратис на английски или руски в мрежата.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

От изброените любимец ми е Сун Дзъ."Изкуството на войната "я препоръчвам на всеки да я прочете.
                  прочети законите
                  https://www.ciela.com/48-te-zakona-n...tta-ciela.html
                  даже гледам ново издание е това, аз имам с тъмните корици.
                  препоръка е

Коментар

• Аз имах прозрение тази нощ. (след убав секс все едни такива прозрения имам)
                    Жените искат МЪЖ който да и оди по гъза(щот акъл в мъжкия смисъл на думата нямат).
                    Та това одене е свързано с кинти, затова и МЪЖА трябва да е както чичко паричко така и мачо балкански
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Част от резюмето: "Разглежданите 48 закона са квинтесенцията на натрупаната през вековете световна мъдрост, извлечена от творбите на най-знаменитите стратези – като Сун Дзъ и Клаузевиц, държавници като Бисмарк и Талейран, дворцови светила като Кастилионе и Грациан, изкусители и изкусителки като Джакомо Казанова и Нинон дьо Ланкло, а също и опитни мошеници като Уейл."

Не е само това, което Арана е посочила. Любимият тти Казанова също е включен.
                      От изброените любимец ми е Сун Дзъ."Изкуството на войната "я препоръчвам на всеки да я прочете.

Коментар

Надали подобни истории ще са интересни за един мъж.Изоставила мъжа си и станала курва на краля. Голямо постижение наистина и достойно за възхита.
                        Ако такива са идоли на съвременните жени,не е чудно защо западната цивилизация загива.
                        Част от резюмето: "Разглежданите 48 закона са квинтесенцията на натрупаната през вековете световна мъдрост, извлечена от творбите на най-знаменитите стратези – като Сун Дзъ и Клаузевиц, държавници като Бисмарк и Талейран, дворцови светила като Кастилионе и Грациан, изкусители и изкусителки като Джакомо Казанова и Нинон дьо Ланкло, а също и опитни мошеници като Уейл."

Не е само това, което Арана е посочила. Любимият тти Казанова също е включен.

Коментар

Ако Арана, Пачанга и Пинокио искат да нищят въпроси на езотериката, мен лично ще ме спечелят като читател. Моите познания по темата са доста оскъдни и свързани главно с източни учения.
                          Хубаво ще е това да се случва в отделна тема, най-малкото, защото модераторите ще почнат да трият постове, които не са по темата за жените.
                          На мен също ми е интересно само, че като за начало да дадат малко източници. Не за друго, а да могат дилетанти като нас да навлязат поне на базово ниво.

Коментар

Надали подобни истории ще са интересни за един мъж.Изоставила мъжа си и станала курва на краля. Голямо постижение наистина и достойно за възхита.
                            Ходил ли си във Версай?

Коментар

Сега си я пускам на сторитела, изглежда интересна. Благодаря за споделянето.
                              Ако такива са идоли на съвременните жени,не е чудно защо западната цивилизация загива.
                              Last edited by mirodes; 14.05.2023, 22:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Съчиняваме си я.

Коментар

Working...
                                X