If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не зависи. Качват му се на главата в една или друга степен.Имаше една братовчедка на майка ми актриса.Мъжът й беше душа човек, а оная го побъркваше от навикване.Жената разправя,че и нейният баща бил много добър и майка й го навиквала.
Не зависи. Качват му се на главата в една или друга степен.Имаше една братовчедка на майка ми актриса.Мъжът й беше душа човек, а оная го побъркваше от навикване.Жената разправя,че и нейният баща бил много добър и майка й го навиквала.
Човека е много набожен и искрено вярващ.А жена му излезе най-тъпата патка и постоянно го ревнуваше въпреки че той е последният човек ,който би изневерил.
И тъй като е добър и й угаждаше за всичко оная му съсипа живота.И то доста й угаждаше,щото е много добре финансово(е не чак като теб и Лорда). Аз като казвам, че жените не харесват добрите мъже ,не го казвам току така.
жените като надушат някой такъв и откачат
а ти не си мисли, че знаеш всичко за него
Човека е много набожен и искрено вярващ.А жена му излезе най-тъпата патка и постоянно го ревнуваше въпреки че той е последният човек ,който би изневерил.
И тъй като е добър и й угаждаше за всичко оная му съсипа живота.И то доста й угаждаше,щото е много добре финансово(е не чак като теб и Лорда).
Аз като казвам, че жените не харесват добрите мъже ,не го казвам току така.
На един приятел се случи подобна история. Сваляше го дъщерята на една негова връстница.Ама той е по-особен та нито дъщерята оправи,нито майката.Постоянно му се натискат готини жени,а той си трае.
На един приятел се случи подобна история. Сваляше го дъщерята на една негова връстница.Ама той е по-особен та нито дъщерята оправи,нито майката.Постоянно му се натискат готини жени,а той си трае.
Коментар